5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a paria la Stanleybet

0

Vezi in acest articol care sunt cele mai importante 5 lucruri pe care trebuie sa le cunosti inainte de a paria la agentia Stanleybet. Citeste randurile urmatoare cu atentie, deoarece vei afla informatii foarte importante in legatura cu aceasta casa de pariuri online.

Da click AICI si vezi care este agentia de pariuri recomandata!

ce trebuie să știi înainte de a paria la stanleybet

1. Stanleybet nu ofera o aplicatie de pariuri pentru mobil 

In cazul in care te intereseaza, in special, sa joci pariuri on line de pe mobil, atunci trebuie sa stii ca la aceasta agentie NU exista o aplicatie dedicata pentru telefoane. Singura varianta prin care iti poti plasa biletele la Stanleybet de pe mobil este sa accesezi site-ul web optimizat pentru astfel de dispozitive. Experienta de pariere nu se compara cu cea dintr-o aplicatie dedicata, insa daca nu te intereseaza prea mult pariurile live, atunci chiar si site-ul optimizat se poate dovedi o varianta destul de buna.

2. Nu poti urmari in direct evenimentele sportive 

La momentul scrierii acestui articol, stanleybet.ro nu oferea servicii de live streaming. Acest lucru inseamna ca pe platforma operatorului nu vei putea urmari in timp real niciun eveniment sportiv. Pentru unii acesta nu este un mare dezavantaj, insa consider ca este un aspect foarte important pe care trebuie sa-l stie orice parior inainte de a juca la aceasta agentie.

3. Poti depune si retrage bani fara card bancar 

Un avantaj pe care il are agentia Stanleybet este acela ca jucatorii pot depune si retrage bani din contul de pariuri online fara card sau cont bancar. Acest lucru este posibil prin intermediul agentiilor stradale Stanleybet. Asadar, daca nu detii un card bancar acest lucru iti poate fi de mare ajutor.

4. Ai 2 bonusuri la primul pariu plasat 

Joaca primul pariu cu o miza cuprinsa intre 50 si 100 RON pe cote de cel putin 1.50. Daca vei castiga pariul vei primi profit triplu (300%). Adica un bilet jucat cu 100 RON pe cota 1.50 iti va aduce 250 RON cash. In cazul in care pierzi acel pariu vei primi un pariu gratuit de 50 RON. Acesta va putea fi jucat pe un bilet cu cote de minim 2.00 si in cont iti va ramane profitul daca-l vei castiga.

Intra pe site-ul agentiei de pariuri si citeste toate detaliile despre oferte inainte de a incerca sa beneficieiz de ea.

5. Poti inchide pariurile inainte de finalizarea lor 

Pentru o siguranta si mai mare la pariuri Stanleybet ofera jucatorilor posibilitatea de a inchide biletele prin intermediul functiei cash out. Astfel, iti poti asigura un profit indiferent de rezultatul final al evenimentelor de pe biletul zilei sau iti poti reduce pierderile in cazul in care pariurile tale nu merg in directia potrivita.

Ti-am prezentat cele mai importante 5 aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere inainte de a incepe sa pariezi la Stanleybet. In cazul in care ai vreo nelamurire cu privire la aceasta agentie te incurajez sa lasi un mesaj mai jos, in sectiunea de comentarii si vei primi raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Da click AICI pentru bonus la pariuri!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
33 din 4475%+1150.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here