Aplicația de pariuri Stanleybet – cum se descarcă pas cu pas

0

Stanleybet este una dintre casele de pariuri licențiate în România la care se poate paria atât în agenții stradale, cât și online. În acest articol îți voi da informații despre aplicația de pariuri Stanleybet.

aplicația stanleybet

Există o aplicație Stanleybet pentru pariuri sportive?

Aceasta este prima întrebare pe care trebuie să ne-o punem. Din pacate NU avem disponibilă o astfel de aplicație.

În acest caz alternativa pentru a paria de pe telefon sau tabletă la casa de pariuri online este varianta mobilă a site-ului web. Intri pe stanleybet.ro și plasezi pariuri oriunde te-ai afla. Am testat puțin platforma (fără să am cont) și mi s-a părut destul de stabilă.

Lipsa unei aplicații este o problemă în mod special pentru cei care pariază mult live de pe telefon. Fără o aplicație va fi nevoie să te loghezi des în cont. Astfel ai putea rata pariuri pe care altfel, prin intermediul unei aplicații, le-ai fi plasat mult mai rapid. 

Dacă vrei să pariezi dintr-o aplicație pentru pariuri îți recomand să deschizi cont aici la Superbet. Pe lângă faptul că vei beneficia de bonus 100% din prima depunere până la 500 RON vei putea să descarci Betano apk indiferent dacă ai un dispozitiv mobil pe Android ori un iPhone sau iPad. 

Înregistrează-te AICI la casa de pariuri numărul 1 în preferințele românilor!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here