Ce înseamnă bancheri la Stanleybet?

0

Nu de puține ori bănuiesc că te-ai aflat într-o agenție Stanleybet și ai auzit termenul de “bancheri”. În acest articol îți explic ce presupune bancher-ul la Stanley și cum îl poți juca.

Practic este vorba de un bilet în sistem cu baze. Despre biletele tip sistem am scris mai multe informații utile în articolul Bilete pariuri tip sistem.

Ce Inseamna Bancheri La Stanleybet

Pentru a paria în sistem cu baze este necesar să selectezi mai mult pronosticuri. În imaginea de mai jos am ales 5 evenimente pe bilet.

Dacă vrei să pariezi cu “bancheri”, atunci va trebui să selectezi minim un meci ca bancher (bază). Recomandarea este să alegi pronosticurile în care ai cea mai mare încredere, pentru că acele pronosticuri trebuie să fie câștigătoare pentru a avea șanse să prinzi biletul.

În imaginea de mai jos, am selectat primul pronostic, cu cota cea mai mică, ca bază.

Cum l-am selectat?

Simplu, am dat click pe B-ul din dreptul acestuia.

Se poate observa că bancherul a fost evidențiat și apare pe un fond albastru, diferit de litera B de la celelalte 4 pronosticuri.

Bancher Stanleybet

În continuare va trebui să selectezi tipul sistemului. De exemplu eu am selectat 1 B + 3/4. Pentru a câștiga acest bilet trebuie să iasă neapărat primul pronostic și măcar 3 din celelalte 4. Puteam să bifez concomitent și oricare dintre celelalte 3 combinații posibile.

Miza scrisă se va împărți la numărul de variante. Acesta din urmă este trecut în dreptul fiecărui sistem. De exemplu, în imaginea de mai sus este trecut 4. Cum am scris miza 10 înseamnă o miză de 2.50 RON (2.38 RON după oprirea taxei) pentru fiecare combinație în parte.

La Stanleybet poți juca bilete cu bancheri doar în agențiile stradale, nu și pe internet. Dacă vrei să joci la pariuri online, direct de acasă, astfel de bilete atunci înregistrează-te acum la Superbet.

Dacă ai întrebări despre pariurile cu bancheri la Stanleybet nu ezita să scrii un mesaj în secțiunea de comentarii de mai jos și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Jimmy8
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
8 din 1173%+204.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here