Stanleybet depunere și retragere

Scris de Laur198524/01/2024

În acest articol găseşti toate informaţiile legate de depunerile şi retragerile de bani de la casa de pariuri online Stanleybet. Îţi voi prezenta care sunt metodele de plată acceptate, care sunt sumele minime pentru retragere şi depunere, dar şi alte detalii importante.

logo stanleybet alb

Bonus 50 lei fără depunere +
până la 700 RON la depunere

logo stanleybet alb

Încasează 120 rotiri gratuite fără depunere +
bonus 3.500 RON + 375 rotiri la depunere

Stanleybet depunere pas cu pas

Pentru a efectua un depozit la această agenţie în primul rând loghează-te în contul creat pe stanleybet.ro. Apoi, în partea dreaptă sus a paginii dă click pe balanța contului. După aceea vei observa butonul "Depune".

Dă click pe el şi se va deschide o fereastră cu toate metodele online de plată disponibile, precum în imaginea de mai jos:

depunere stanleybet

La Stanleybet poţi depune prin următoarele metode:

  • Card bancar.
  • Neteller
  • Skrill
  • Paysafecard.
  • Toppay
  • Agenții stradale

După ce ai selectat metoda de depunere scrii suma cu care vrei să alimentezi contul. În cazul în care este afișat un bonus (precum cel din imaginea de mai sus) selectează-l dacă vrei să-l obții. În caz contrar poți scrie un cod bonus Stanleybet după ce dai click pe Introdu cod bonus. În final dă click pe Depune și vei fi redirecționat pe pagina unde va trebui să efectuezi plata.

Depunerea minimă la Stanleybet este de 20 RON, indiferent care dintre metodele de plată online ai alege.

De asemenea, te anunţ că se va percepe o taxă de 2% din suma depusă.

Depunere cu cardul

Dacă vrei să depui cu cardul pentru pariuri în noua fereastră care se va deschide după ce ai completat datele prezentate mai sus va trebui să introduci informaţiile cerute: nume şi prenume, numărul de card, data expirării şi codul de securitate.

Depunerea prin Paysafecard / Skrill / Neteller

Am grupat toate cele 3 metode de plată online deoarece se va proceda asemănător. După ce ai dat click pe butonul Depune vei fi redirecţionat către site-ul Paysafecard / Skrill / Neteller (în funcție de metoda de plată aleasă). În pagina nou-deschisă va trebui să te loghezi în cont şi să confirmi tranzacţia.

Depunerea prin TopPay

Dacă alegi această metodă de plată îți va fi generat un cod QR. Cu respectivul cod va trebui să te prezinți într-o locație în care poți face tranzacții TopPay. Îi dai vânzătoarei codul să-l scanezi, îi spui ce sumă vrei să depui și contul va fi alimentat instant.

Depunerea în agenţiile Stanleybet

Dacă nu deţii un cont sau un card bancar nu-i nicio problemă. Poţi depune bani chiar şi prin intermediul agenţiilor stradale Stanleybet. Tot ceea ce trebuie să faci este să mergi într-o astfel de locaţie, să prezinţi cartea de identitate, să specifici numele de utilizator de pe site-ul stanleybet.ro şi să înmânezi suma de bani pe care vrei s-o depui.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo pariuriplus ro

50% PÂNĂ LA 500 RON

logo elite slots

1.000 RON + 100 RON FREEBET

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

Retragere Stanleybet - cum se face

Trebuie să ştii că poţi solicita o retragere de bani de la Stanleybet, ca de altfel de la oricare case de pariuri din România, numai după ce ai verificat contul. De asemenea, vei putea retrage doar prin aceeaşi metodă folosită la depunere, după cum urmează:

  • Card bancar - timp de procesare 2-5 zile lucrătoare, după aprobare.
  • Skrill / Neteller / Paysafecard - timp de procesare instant, după aprobare.
  • Agenţii stradale Stanleybet - timp de procesare maxim 48 de ore, după aprobare.
  • Săli Game World - timp de procesare maxim 47 de ore, după aprobare.

Indiferent de metoda de plată aleasă vei putea retrage minim 20 RON şi-ţi va fi oprit impozitul pentru jocuri de noroc (3% din sumă pentru retragere de cel mult 10.000 RON).

Pentru a solicita o retragere loghează-te în contul Stanley > dă click pe cele 3 linii verticale din partea DREAPTĂ a paginii > alege "Retragere" > selectează metoda dorită şi confirmă tranzacţia.

Retragerile pe card bancar şi în portofelele electronice n-au nevoie de explicaţii. Doar introduci suma dorită şi specifici detaliile cardului/contului.

Dacă vrei să retragi banii numerar din agenţiile stradale, atunci trebuie să specifici agenţia Stanleybet din care vrei să retragi. Ulterior, după ce tranzacţia va fi confirmată te vei putea prezenta-n locaţia respectivă cu cartea de identitate să-ţi ridici câştigul! La retragerile de până în 1.000 RON vei putea merge imediat să ridici banii din agenţie.

CAZINOURI ONLINE NOI