Cum depun şi cum retrag bani de la Stanleybet

2

În acest articol găseşti toate informaţiile legate de depunerile şi retragerile de bani de la casa de pariuri online Stanleybet. Îţi voi prezenta care sunt metodele de plată acceptate, care sunt sumele minime pentru retragere şi depunere, dar şi alte detalii importante.

Click AICI şi pariază la cea mai bună agenţie de pe internet!

Stanleybet depuneri și retrageri

1. Cum depui bani la Stanleybet

Pentru a efectua un depozit la această agenţie în primul rând loghează-te în contul creat pe stanleybet.ro. Apoi, în partea dreaptă sus a paginii vei observa butonul „Depunere„. Dă click pe el şi se va deschide o fereastră cu toate metodele online de plată disponibile, precum în imaginea de mai jos:

stanleybet metode depunere

La Stanleybet poţi depune prin următoarele metode:

  • Card bancar.
  • Neteller.
  • Skrill.
  • Paysafecard.
  • Agenţii Stanleybet.

Depunerea minimă este de 20 RON, indiferent care dintre metodele de plată online ai alege. Banii vor ajunge imediat în contul tău de jucător şi-i vei putea folosi. De asemenea, te anunţ că se va percepe o taxă de 2% din suma depusă.

1.1 Depunerea cu card bancar

Selectezi această metodă de plată şi introduci suma dorită. După aceea se va deschide o nouă fereastră, în care va trebui să introduci informaţiile cerute: nume şi prenume, numărul de card, data expirării şi codul de securitate.

1.2 Depunerea prin Neteller

Trebuie mai întâi să introduci ID-ul Neteller şi codul de autentificare. După aceea specifici suma dorită pentru depunere şi apeşi pe butonul „Depunere„.

1.3 Depunerea prin Skrill & Paysafecard

Oricare dintre cele 2 portofele electronice vei alege procedura va fi la fel. Mai întâi specifici suma pe care vrei s-o depui la Stanleybet România. Ulterior vei fi redirecţionat către site-ul Skrill sau Paysafecard. În pagina nou-deschisă va trebui să te loghezi în cont şi să confirmi tranzacţia.

1.4 Depunerea în agenţiile Stanleybet

Dacă nu deţii un cont sau un card bancar nu-i nicio problemă. Poţi depune bani chiar şi prin intermediul agenţiilor stradale Stanleybet. Tot ceea ce trebuie să faci este să mergi într-o astfel de locaţie, să prezinţi cartea de identitate, să specifici numele de utilizator de pe site-ul stanleybet.ro şi să înmânezi suma de bani pe care vrei s-o depui.

Bonus pentru pariuri online – Click AICI pentru a-l obţine!

2. Cum retragi banii de la Stanleybet

Trebuie să ştii că poţi solicita o retragere de bani de la Stanleybet, ca de altfel de la oricare dintre operatorii de case de pariuri România, se va putea face numai după ce ai verificat contul. De asemenea, vei putea retrage doar prin aceeaşi metodă folosită la depunere, după cum urmează:

  • Card bancar – timp de procesare 2-5 zile lucrătoare, după aprobare.
  • Skrill / Neteller / Paysafecard – timp de procesare instant, după aprobare.
  • Agenţii stradale – timp de procesare maxim 48 de ore, după aprobare.

Indiferent de metoda de plată aleasă vei putea retrage minim 20 RON şi-ţi va fi oprit impozitul pentru jocuri de noroc (1% din sumă pentru mai puţin de 66.750 RON).

Pentru a solicita o retragere loghează-te în contul Stanley > dă click pe numele tău de utilizator > alege „Retragere” > selectează metoda dorită şi confirmă tranzacţia.

Retragerile pe card bancar şi în portofelele electronice n-au nevoie de explicaţii. Doar introduci suma dorită şi specifici detaliile cardului/contului.

Dacă vrei să retragi banii numerar din agenţiile stradale, atunci trebuie să specifici agenţia Stanleybet din care vrei să retragi. Ulterior, după ce tranzacţia va fi confirmată te vei putea prezenta-n locaţia respectivă cu cartea de identitate să-ţi ridici câştigul! La retragerile de până în 1.000 RON vei putea merge imediat să ridici banii din agenţie.

Click AICI si joacă la casa de pariuri online recomandată de biletu-zilei.com!

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON250% pana la 2500 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1
Wade
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+756.00Vezi Ponturi

2 COMENTARII

  1. Am facut retragere din agentie in data de 14.02 si suntem in data de 18.02 si inca nu mi.au aprobat retragerea:)))mentionez ca retragerea este de 80 ron:) asa ca evitati sa jucati acolo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here