Stanleybet depunere și retragere

2

În acest articol găseşti toate informaţiile legate de depunerile şi retragerile de bani de la casa de pariuri online Stanleybet. Îţi voi prezenta care sunt metodele de plată acceptate, care sunt sumele minime pentru retragere şi depunere, dar şi alte detalii importante.

Stanleybet depuneri și retrageri

1. Stanleybet depunere pas cu pas

Pentru a efectua un depozit la această agenţie în primul rând loghează-te în contul creat pe stanleybet.ro. Apoi, în partea dreaptă sus a paginii vei observa butonul "Depune".

Dă click pe el şi se va deschide o fereastră cu toate metodele online de plată disponibile, precum în imaginea de mai jos:

bonus superbet pariuri casino fara depunere
stanleybet metode depunere 2021

La Stanleybet poţi depune prin următoarele metode:

  • Card bancar.
  • Paysafecard.
  • Toppay
  • Agenții stradale

Depunerea minimă la Stanleybet este de 20 RON, indiferent care dintre metodele de plată online ai alege.

Banii vor ajunge imediat în cont. De asemenea, te anunţ că se va percepe o taxă de 2% din suma depusă.

1.1 Depunerea cu card bancar

Selectezi această metodă de plată şi introduci suma dorită. După aceea se va deschide o nouă fereastră, în care va trebui să introduci informaţiile cerute: nume şi prenume, numărul de card, data expirării şi codul de securitate.

1.2 Depunerea prin Paysafecard

Mai întâi specifici suma pe care vrei s-o depui la Stanleybet România. Ulterior vei fi redirecţionat către site-ul Paysafecard. În pagina nou-deschisă va trebui să te loghezi în cont şi să confirmi tranzacţia.

1.3 Depunerea prin TopPay

Dacă alegi această metodă de plată îți va fi generat un cod QR. Cu respectivul cod va trebui să te prezinți într-o locație în care poți face tranzacții TopPay. Îi dai vânzătoarei codul să-l scanezi, îi spui ce sumă vrei să depui și contul va fi alimentat instant.

1.4 Depunerea în agenţiile Stanleybet

Dacă nu deţii un cont sau un card bancar nu-i nicio problemă. Poţi depune bani chiar şi prin intermediul agenţiilor stradale Stanleybet. Tot ceea ce trebuie să faci este să mergi într-o astfel de locaţie, să prezinţi cartea de identitate, să specifici numele de utilizator de pe site-ul stanleybet.ro şi să înmânezi suma de bani pe care vrei s-o depui.

2. Retragere Stanleybet - cum se face

Trebuie să ştii că poţi solicita o retragere de bani de la Stanleybet, ca de altfel de la oricare case de pariuri România, numai după ce ai verificat contul. De asemenea, vei putea retrage doar prin aceeaşi metodă folosită la depunere, după cum urmează:

  • Card bancar - timp de procesare 2-5 zile lucrătoare, după aprobare.
  • Paysafecard - timp de procesare instant, după aprobare.
  • Agenţii stradale - timp de procesare maxim 48 de ore, după aprobare.

Indiferent de metoda de plată aleasă vei putea retrage minim 20 RON şi-ţi va fi oprit impozitul pentru jocuri de noroc (1% din sumă pentru mai puţin de 66.750 RON).

Pentru a solicita o retragere loghează-te în contul Stanley > dă click pe numele tău de utilizator > alege "Retragere" > selectează metoda dorită şi confirmă tranzacţia.

Retragerile pe card bancar şi în portofelele electronice n-au nevoie de explicaţii. Doar introduci suma dorită şi specifici detaliile cardului/contului.

Dacă vrei să retragi banii numerar din agenţiile stradale, atunci trebuie să specifici agenţia Stanleybet din care vrei să retragi. Ulterior, după ce tranzacţia va fi confirmată te vei putea prezenta-n locaţia respectivă cu cartea de identitate să-ţi ridici câştigul! La retragerile de până în 1.000 RON vei putea merge imediat să ridici banii din agenţie.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

2 COMENTARII

  1. Am facut retragere din agentie in data de 14.02 si suntem in data de 18.02 si inca nu mi.au aprobat retragerea:)))mentionez ca retragerea este de 80 ron:) asa ca evitati sa jucati acolo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here