Cum pariez online la Stanleybet

0
76

Desi in acest moment nu este o casa de pariuri online prea populara, totusi sunt destui jucatori care pariaza pe internet la Stanleybet. De aceea, m-am gandit sa scriu un articol in care sa iti explic pas cu pas cum pariezi online la aceasta agentie. Ai mai jos toate informatiile necesare.

CLICK AICI si vezi casa de pariuri recomandata de biletu-zilei.com!

1. Cum gasesti meciurile care te intereseaza

In primul rand pentru a plasa un pariu trebuie sa ajungi la evenimentele care te intereseaza. Pentru asta, ai urmatoarele doua variante:

  • tastezi in bara de cautare numele echipei/jucatorului implicat in partida respectiva sau chiar competitia din care face parte evenimentul
  • selectezi din meniul din partea stanga sportul si competitia dorita si dai click pe meciul care te intereseaza

Odata ce dai click pe evenimentul dorit ti se va deschide pagina cu pariurile disponibile, ca in imaginea de mai jos. Spre exemplu, eu am selectat Fotbal – Liga 1 si meciul dintre Concordia si Botosani, iar pagina de pariuri online arata in felul urmator:

2. Cum plasezi un bilet simplu la Stanleybet

Daca vrei sa joci un pariu simplu (un singur eveniment pe bilet) trebuie in primul rand sa dai click pe cota pe care vrei sa pariezi. Eu de exemplu am selectat “Ambele echipe vor inscrie”. Odata ce dai click pe cota, pariul iti va fi afisat in partea dreapta, pe tichetul de joc. Acum trebuie doar sa introduci miza dorita (eu am pus 100 lei) si sa dai click pe butonul “Plasati pariul”.

3. Cum joci un bilet multiplu la Stanleybet

Biletele multiple, precum biletul zilei, sunt cele mai populare jucate la pariuri. De aceea te invat cum sa joci astfel de selectii la agentia Stanleybet. In primul rand trebuie sa selectezi toate cotele pe care vrei sa le joci.

Eu de exemplu am selectat un numar de 3 pariuri. Acestea au fost introduse pe tichetul de joc. Vei observa ca a fost comutat in partea de sus pe “Combinatie”. In partea de jos a tichetului trebuie sa introduci miza cu care vrei sa il joci si vei observa si cota finala si castigul probabil:

4. Cum joci un bilet sistem la Stanleybet

Pentru a juca un bilet de tip sistem la aceasta agentie, dupa ce ai dat click pe toate cotele dorite trebuie sa comuti manual, din partea de sus a tichetului de joc, in modul “Sistem“. In functie de numarul de evenimente pe care le-ai selectat, in partea de jos vei observa sistemele disponibile. Eu am 3 evenimente pe bilet, asadar pot alege dintre 5 sisteme de joc. In continuare va trebui scrisa miza in dreptul sistemului dorit.

ATENTIE! In cadrul fiecarui sistem observi ca, inainte de casuta cu miza este trecut un numar. Acel numar reprezinta numarul de bilete care iti vor fi create. De exemplu, eu am pus miza 100 lei la sistemul “Duble 3x”, deci practic voi juca 3 bilete duble de cate 100 lei. Oricum, miza totala iti este afisata si in partea de jos a tichetului.

Ti-am aratat asadar cum pariezi online la agentia Stanleybet. Lucrurile sunt extrem de simple, astfel ca sunt sigur ca nu vei intampina niciun fel de problema in plasarea biletelor dorite.

Bonus 500 RON la pariuri – CLICK AICI pentru a-l obtine! 

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
25 din 38 66% +738.00 Vezi Ponturi
2 Red
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
35 din 54 65% +289.00 Vezi Ponturi
3 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
13 din 20 65% +242.00 Vezi Ponturi