Cum pariez online la Stanleybet

0

În acest moment Stanleybet nu este o casă de pariuri online prea populară, dar sunt destui români care aleg acest operator. De aceea m-am gândit să scriu un articol în care să-ţi explic pas cu pas cum pariezi online Stanley. Ai mai jos toate informaţiile necesare.

Dă click AICI şi vezi casa de pariuri recomandată de biletu-zilei.com!

stanleybet pariuri

1. Cum găseşti meciul care te interesează

În primul rând, pentru a plasa un pariu la această casă de pariuri, trebuie s-ajungi la evenimentul care te interesează. Pentru acest lucru ai următoarele variante:

  1. Tastezi în bara de căutare numele echipei / jucătorului implicat în partida respectivă sau chiar competiţia din care face parte evenimentul.
  2. Selectezi din meniul din partea stângă sportul şi competiţia dorită şi dai click pe meciul care te interesează.

Odata ce dai click pe evenimentul dorit se va deschide pagina cu pariurile disponibile, ca-n imaginea de mai jos. Spre exemplu eu am selectat Fotbal – Premier League şi meciul dintre West Ham şi Liverpool, iar pagina de pariuri online arată-n felul următor:

stanleybet căutare meci

2. Cum plasezi un bilet simplu la Stanleybet

Dacă vrei să joci un pariu simplu (un singur eveniment pe bilet) trebuie-n primul rând să dai click pe cota pe care vrei să pariezi. Eu de exemplu am selectat “Ambele echipe vor înscrie”. Odată ce dai click pe cotă pariul va fi afişat în partea dreaptă, pe biletul de pariuri. Acum trebuie să introduci miza dorită (eu am pus 100 RON) şi să dai click pe butonul “Plasati pariul”.

stanleybet pariuri simple

3. Cum joci un bilet multiplu la Stanleybet

Biletele multiple sunt cele mai populare jucate la pariuri. De aceea te învăţ cum să joci astfel de bilete la Stanleybet România.

În primul rând trebuie să selectezi toate cotele pronosticurilor pe care vrei să le joci. Eu, de exemplu, am selectat 3 pronosticuri. Acestea au fost introduse pe biletul de joc. Vei observa ca a fost comutat în partea de sus pe “Combinaţie”. În partea de jos a biletului trebuie să introduci miza cu care vrei să-l joci şi vei observa cota finală şi câştigul probabil:

stanleybet pariuri multiple

4. Cum joci un bilet sistem la Stanley

Pentru a juca un bilet de tip sistem după ce ai dat click pe toate cotele pronosticurilor dorite trebuie să comuţi manual, din partea de sus a biletului, în modul “Sistem“. În funcţie de numărul de evenimente pe care le-ai selectat în partea de jos vei observa sistemele disponibile. Eu am 3 evenimente pe bilet, prin urmare pot alege dintre 5 sisteme de joc. În continuare va trebui scrisă miză în dreptul sistemului dorit şi, în final, se plasează biletul.

ATENŢIE! La fiecare sistem poţi observi că înainte de căsuţa unde trebuie scrisă miza este trecut un număr. Acela reprezinta numărul de bilete care îţi vor fi create. De exemplu, eu am pus miza 100 RON la sistemul “Duble 3x”. Practic voi juca 3 bilete duble cu câte 30 RON. Oricum, miza totală îţi va fi afişată şi-n partea de jos a biletului.

stanleybet pariuri în sistem

Ţi-am arătat cum pariezi online la Stanleybet. Lucrurile sunt foarte simple, astfel că sunt sigur că nu vei întâmpina niciun fel de probleme-n plasarea biletelor dorite.

Bonus la pariuri – Dă click AICI pentru a-l obţine! 

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON200% pana la 2000 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+837.00Vezi Ponturi