Discuții și păreri despre Stanleybet

0

Află în acest articol care este părerea jucătorilor despre Stanleybet, ce probleme au întâmpinat cu această agenție și dacă este una de încredere. De asemenea, îți voi spune și părerea mea despre această casă de pariuri online. Ai mai jos informațiile necesare, care te vor ajuta să-ți faci o idee despre acest operator.

Click AICI și pariază la agenția recomandată de biletu-zilei.com!

stanleybet păreri

1. Păreri ale jucătorilor despre Stanleybet

Am căutat pe internet părerile jucătorilor care au testat agenția Stanleybet. Este drept, n-am găsit prea multe cuvinte de laudă despre acest operator de pariuri online, iar mai jos îți prezint câteva dintre problemele cu care s-au confruntat anumite persoane:

  • pariurile sunt validate destul de greu (un parior a așteptat chiar și 20 de ore pentru validarea biletului!).
  • probleme cu închiderea contului de jucător.
  • limitări în ceea ce privește mizele / câștigurile.

Trebuie să mai știi că aceste probleme au fost “reclamate” în cursul anului 2018, deci sunt toate șansele ca în acest timp agenția să fi rezolvat unele dintre ele și să ofere acum servicii de o calitate superioară.

2. Părerea mea despre agenția Stanleybet

Mai jos am făcut o analiză generală a acestei case de pariuri online și vei găsi părerea mea legată de cele mai importante aspecte care trebuie urmărite la un operator de pariuri:

2.1 Interfața site-ului

Interfața este una destul de bună și ușor de folosit. Funcția de căutare a evenimentelor este de mare ajutor. Chiar și pariorii începători vor putea să plaseze biletele la Stanleybet fără probleme. Interesant este faptul că Stanleybet utilizează aceeași platformă de pariuri ca a altor case de pariuri online de top: Unibet, 888Sport și Admiral.

2.2 Bonus pentru jucătorii noi

stanleybet bonus jucători noi

Oferta este destul de interesantă dacă ne gândim că orice s-ar întâmpla cu primul pariu ai avea doar de câștigat. N-o consider neapărat o problemă sau un minus, dar restricția de profit triplu de doar 200 RON este destul de mică.

2.3 Creștere a profitului de pana la 30%

Bonus atractiv pentru cei care pariaza bilete multiple. Totuși, se găsesc pe piață oferte și mai bune, cum este de exemplu cea de la Fortuna (deschide cont aici – bonus 50 RON), la care se acordă un profit mai consistent (de până la 100%) și cerința de cotă minimă nu există (la Stanleybet este 1.30).

2.4 Pariuri de pe mobil

În acest moment nu există o aplicație de pariuri pentru mobil. Singura variantă rămâne site-ul web optimizat, care este desul de ok. Dacă ar vrea să facă parte din topul caselor de pariuri ar trebui să pună la dispoziția jucătorilor o aplicație pentru pariuri.

2.5 Oferta de pariuri sportive

Este una destul de bună! De exemplu, la meciurile de fotbal din Serie A oferă peste 190 de opțiuni de pariuri, așa că ai de unde alege. Există și pariuri pe cornere sau cartonase, deci în această privință Stanleybet stă foarte bine.

2.6 Streaming live

La momentul scrierii acestui articol Stanleybet nu oferă servicii de live streaming. Prin urmare nu poți urmări în direct evenimente sportive.

2.7 Opțiunea CashOut

Un pas înainte a fost făcut de acest operator atunci când a introdus posibilitatea închiderii pariurilor prin CashOut.

2.8 Depuneri și retrageri de bani din agențiile stradale

Un plus este reprezentat de depunerile și retragerile de bani din agențiile stradale. Prin urmare, dacă n-ai cont sau card bancar poți juca pariuri online la Stanleybet.

2.9 Suport tehnic prin live chat

Dacă întâmpini orice fel de problemă pe site-ul agenției poți să soliciți ajutor prin intermediul serviciului de live chat. Astfel vei primi răspuns în timp foarte scurt și-ți vei rezolva problema.

Ți-am prezentat câteva păreri despre Stanleybet care cu siguranță îți vor fi de folos în cazul în care ai de gând sa joci ponturi pariuri la această agenție. Dacă ai întâmpinat vreo problemă cu acest operator sau pur și simplu ai o întrebare referitoare la Stanleybet lasă un mesaj în secțiunea de comentarii și-ți vom răspunde rapid.

Super bonus la pariuri – vezi AICI cum îl obții!

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON200% pana la 2000 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+837.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here