Stanleybet păreri

0

Află în acest articol care este părerea jucătorilor despre Stanleybet, ce probleme au întâmpinat cu această agenție și dacă este una de încredere. De asemenea, îți voi spune și părerea mea despre această casă de pariuri online. Ai mai jos informațiile necesare, care te vor ajuta să-ți faci o idee despre acest operator.

stanleybet păreri

1. Stanleybet păreri ale jucătorilor

Am căutat forumuri părerile jucătorilor care au jucat la Stanleybet online și n-am prea găsit recent decât 2-3 opinii. Majoritatea îi consideră o alternativă dacă nu mai pot paria la Unibet și 888Sport. Altfel, ținând cont că oferta de pariuri la cele 3 agenții este aproape identică, dar la Unibet și 888Sport cotele sunt în general mai mari nu prea sunt motive pentru a juca la Stanley online.

2. Părerea mea despre agenția Stanleybet

Mai jos am făcut o analiză generală a acestei case de pariuri online și vei găsi părerea mea legată de cele mai importante aspecte care trebuie urmărite la un operator de pariuri:

2.1 Interfața site-ului

Interfața este una destul de bună și ușor de folosit. Funcția de căutare a evenimentelor este de mare ajutor. Chiar și pariorii începători vor putea să plaseze biletele la Stanleybet fără probleme.

2.2 Bonus pentru jucătorii noi

bonus stanleybet clienti noi

Clienții noi sunt primiți cu două oferte atractive: 40 RON bonus fără depunere și 400 RON în pariuri gratuite la primele 3 depuneri.

După ce ai validat emailul și numărul de telefon, primești în cont un freebet de 10 RON.

Ulterior, dacă parcurgi și procedura de verificare a contului, mai ai încă un freebet de 30 RON.

Primele 3 depuneri îți aduc freebet-uri în valoare cumulată de 400 RON, ceea ce înseamnă că este foarte ușor să ieși pe profit pentru că aceste freebet-uri nu au condiții grele de rulaj.

2.3 Creștere a profitului de pana la 30%

Bonus atractiv pentru cei care pariaza bilete multiple. Totuși, se găsesc pe piață oferte și mai bune, cum este de exemplu cea de la Fortuna (deschide cont aici - bonus 500 RON), la care se acordă un profit mai consistent (de până la 100%) și cerința de cotă minimă este 1.20 (la Stanleybet este 1.30).

2.4 Pariuri de pe mobil

Este disponibilă doar aplicație pentru pariuri mobile pentru Android, nu și pentru iOS. Majoritatea caselor de pariuri online de top oferă aplicații pariuri atât pentru Android, cât și pentru iPhone sau iPad.

2.5 Oferta de pariuri sportive

Este una destul de bună! De exemplu, la meciurile de fotbal din Serie A oferă peste 190 de opțiuni de pariuri, așa că ai de unde alege. Există și pariuri pe cornere sau cartonase, deci în această privință Stanleybet stă foarte bine.

2.6 Streaming live

La momentul scrierii acestui articol Stanleybet nu oferă servicii de live streaming. Prin urmare nu poți urmări în direct evenimente sportive.

2.7 Opțiunea CashOut

Un pas înainte a fost făcut de acest operator atunci când a introdus posibilitatea închiderii pariurilor prin CashOut.

2.8 Depuneri și retrageri de bani din agențiile stradale

Un plus este reprezentat de depunerile și retragerile de bani din agențiile stradale. Prin urmare, dacă n-ai cont sau card bancar poți juca pariuri online la Stanleybet.

2.9 Suport tehnic prin live chat

Dacă întâmpini orice fel de problemă pe site-ul agenției poți să soliciți ajutor prin intermediul serviciului de live chat. Astfel vei primi răspuns în timp foarte scurt și-ți vei rezolva problema.

Ți-am prezentat câteva păreri despre Stanleybet care cu siguranță îți vor fi de folos în cazul în care ai de gând să joci la această agenție. Dacă ai întâmpinat vreo problemă cu acest operator sau pur și simplu ai o întrebare referitoare la Stanleybet lasă un mesaj în secțiunea de comentarii și-ți vom răspunde rapid.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
6 din 7 86% +294.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here