Stanleybet loto – informații utile pentru jucători

Scris de Laur198504/01/2023

Loterii internaționale prind din ce în ce mai bine la public în România. Acest lucru este cunoscut și de către casele de pariuri. Acestea oferă posibilitatea de a juca la loterii din cât mai multe țări.

stanleybet loto

Una dintre case pariuri la care poți plasa pariuri pe loterii este Stanleybet. Despre Loto Stanleybet vei găsi toate informațiile de care ai nevoie în acest articol.

1. Stanleybet loto - ce loterii sunt disponibile?

Majoritatea loteriilor populare le vei găsi pe platforma de loto online de la acest operator. Poți inclusiv să joci la Stanleybet pe extragerile din Grecia Kino sau pe Italia Win for Life.

Îți voi enumera câteva loterii disponibile:

La Stanleybet oferta loto completă o găsești pe pagina https://www.stanleybet.ro/loterii în meniul din partea superioară.

2. Loto la Stanleybet online sau în agenții?

Majoritatea acestor loterii menționate mai sus le vei putea juca și în agențiile stradale. Ține cont, însă, că acolo câștigurile tale vor fi mai mici și lista nu este completă. De exemplu Grecia Kino 20/80 lipsește din oferta din agențiile stradale.

Cât despre diferențe. Dacă pariezi 10 RON online pe un număr la Stanleybet Loto Italia 6/90 și biletul va fi câștigător vei lua 140 RON. În schimb, în agenții miza de 10 RON va însemna de fapt o miză reală de 9.52 RON și astfel câștigul tău va fi de 133.28 RON.

Se poate observa că diferența este de aproape 7 RON la un singur număr jucat cu 10 RON. Dar dacă ai juca 3 numere tot cu 10 RON, atunci diferența ar fi de 2.500 RON.

Prin urmare unul dintre sfaturile pentru a câștiga la loto la Stanleybet este să alegi să joci online în detrimentul agențiilor stradale.

3. Stanleybet rezultate loto

Dacă ai jucat la Loto la Stanleybet și vrei să afli dacă ai câștigat ai mai multe alternative. În cazul în care ai plasat biletul online vei putea să verifici direct în contul tău în secțiunea de rezultate.

O altă variantă este să intri pe pagina loteriei respective, iar în partea dreaptă (unde deschizi Bilet de pariuri) ai opțiunea REZULTATE ANTERIOARE. Dacă dai click pe ea vei putea vedeea rezultate Italia Keno 20/90, loto Italia 6 90 rezultate Stanleybet, rezultate loto Grecia Kino etc.

În cazul în care biletul tău a fost jucat într-o agenție și vrei să afli rezultate Loto Italia 20/90 sau la oricare altă agenție totul este simplu. Intru pe site-ul operatorului scrii Cod Bilet și afli dacă ai câștigat sau nu.

Te-ar mai putea interesa și:

  • Netbet Loto - vezi cum poți paria la Netbet pe loterii internaționale
  • Fortuna Loto - afli informații utile despre loteriile online de la Fortuna Bet
  • Betano Loto - vezi cum poți juca fără risc pe loteriile internaționale de la Betano

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


S-ar putea  te intereseze și: