Loto Stanleybet – informații utile pentru jucători

0

Loterii internaționale prind din ce în ce mai bine la public în România. Acest lucru este cunoscut și de către casele de pariuri. Acestea oferă posibilitatea de a juca la loterii din cât mai multe țări.

stanleybet loto

Unul dintre operatorii de pariuri sportive la care poți plasa pariuri pe loterii este Stanleybet. Despre Loto Stanleybet vei găsi toate informațiile de care ai nevoie în acest articol.

1. Stanleybet loto – ce loterii sunt disponibile?

Majoritatea loteriilor populare le vei găsi pe platforma de loto online de la acest operator. Poți inclusiv să joci la Stanleybet pe extragerile din Grecia Kino sau pe Italia Win for Life.

Joacă loto online AICI la unul dintre operatorii de top din România!

Îți voi enumera câteva loterii disponibile:

  • Grecia Kino 20/80.
  • Italia Keno 10eLotto 20/90.
  • Loto Slovacia Keno 20/80.
  • Loto Polonia Multi 20/80.
  • Italia Win for Life 10/20.
  • Keno Ungaria 20/80.
  • Loto Austria 5/90.

stanleybet loterii internaționale

La Stanleybet oferta loto completă o găsești pe pagina https://www.stanleybet.ro/loto în partea stângă.

2. Loto la Stanleybet online sau în agenții?

Majoritatea acestor loterii menționate mai sus le vei putea juca și în agențiile stradale. Ține cont, însă, că acolo câștigurile tale vor fi mai mici și lista nu este completă. De exemplu Grecia Kino 20/80 lipsește din oferta din agențiile stradale.

Cât despre diferențe. Dacă pariezi 10 RON online pe un număr la Stanleybet Loto Italia 6/90 și biletul va fi câștigător vei lua 140 RON. În schimb în agenții miza de 10 RON va însemna de fapt o miză reală de 9.52 RON și astfel câștigul tău va fi de 133.28 RON.

Se poate observa că diferența este de aproape 7 RON la un singur număr jucat cu 10 RON. Dar dacă ai juca 3 numere tot cu 10 RON, atunci diferența ar fi de 2.500 RON.

Prin urmare unul dintre sfaturile pentru a câștiga la loto la Stanleybet este să alegi să joci online în detrimentul agențiilor stradale. 

3. Stanleybet rezultate loto

Dacă ai jucat la Loto la Stanleybet și vrei să afli dacă ai câștigat ai mai multe alternative. În cazul în care ai plasat biletul online vei putea să verifici direct în contul tău în secțiunea de rezultate.

O altă variantă este să intri pe pagina loteriei respective, iar în partea dreaptă ai opțiunea REZULTATE ANTERIOARE. Dacă dai click pe ea vei putea vedeea rezultate Italia Keno 20/90, loto Italia 6 90 rezultate Stanleybet, rezultate loto Grecia Kino etc.

În cazul în care biletul tău a fost jucat într-o agenție și vrei să afli rezultate Loto Italia 20/90 sau la oricare altă agenție totul este simplu. Intru pe site-ul operatorului scrii Cod Bilet și Cod Câștigător și afli dacă ai câștigat sau nu.

Pariază AICI pe loteriile internaționale!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
50 din 8063%+930.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here