Pariuri de pe mobil la Stanleybet

0

Gasesti in acest articol toate informatiile legate despre pariurile de pe mobil la agentia Stanleybet. In prezent este foarte important sa iti poti plasa pariurile in cele mai bune conditii direct de pe telefon. Afli in randurile de mai jos cum se prezinta agentia la acest capitol.

Vezi AICI casa de pariuri recomandata de biletu-zilei.com!

stanleybet pariuri de pe mobil

1. Aplicatia de pariuri pentru mobil Stanleybet

Din pacate, la momentul scrierii acestui articol nu exista o aplicatie de pariuri online pentru telefonul mobil. Singura varianta ramane site-ul web optimizat pentru astfel de dispozitive. Poate ca in viitorul apropiat Stanleybet va dezvolta o astfel de aplicatie, deoarece o casa de pariuri care se respecta trebuie sa ofere jucatorilor posibilitatea de a paria in cele mai bune conditii direct de pe mobil.

2. Cum pariezi de pe mobil la Stanleybet

Asadar, cum ziceam si mai sus, daca vrei sa pariezi de pe telefon la aceasta agentie, trebuie doar sa accesezi site-ul stanleybet.ro din browser. Se va deschide o pagina optimizata pentru telefon, care arata in felul urmator:

stanleybet site mobil

Pentru a gasi meciurile care te intereseaza ai 2 variante:

  • scrii numele echipei/competitiei in bara de cautare
  • apesi pe butonul de langa bara de cautare si selectezi sportul si competitia dorita

2.1. Cum joci un bilet simplu de pe mobil

Mai intai trebuie sa dai click pe cota dorita din pagina de pariuri sportive care se deschide atunci cand intri pe un anumit eveniment. Vei observa ca selectia va fi adaugata pe tichetul de joc. Acum tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci miza (eu am pus 100 lei) si sa apesi pe butonul „Plasati pariul„:

stanleybet pariuri de pe mobil - bilet simplu

2.2 Cum plasezi un bilet multiplu de pe telefon

In cazul in care vrei sa joci un pariu cu mai multe selectii, precum biletul zilei azi, evident ca trebuie sa apesi pe toate cotele dorite. Odata ce ai selectat toate pronosticurile, dai click pe tichetul de joc din partea de jos a paginii si vei observa biletul creat. Eu am ales 3 pronosticuri. Trebuie apoi sa introduci miza in casuta corespunzatoare si sa apesi pe „Plasati pariul„:

stanleybet pariuri de pe mobil - bilet multiplu

2.3 Cum joci bilet sistem de pe mobil

Exista si posibilitatea de a plasa un bilet de tip sistem de pe mobil la Stanleybet. Pentru asta, dupa ce ai selectat toate pronosticurile dorite, trebuie sa dai click pe „Sistem” in partea de sus a tichetului de joc, ca in imaginea urmatoare:

stanleybet pariuri de pe mobil - bilet în sistem

Apoi, in partea de jos a biletului vei observa toate sistemele disponibile. Pentru ca am 3 pronosticuri pe bilet, mie mi-au fost afisate 5 sisteme. Trebuie sa introduci miza dorita in casuta corespunzatoare sistemului.

ATENTIE! In dreptul fiecarui sistem exista o cifra, care indica numarul de bilete ce vor fi jucate. De exemplu, eu am introdus miza 10 la sistemul „Duble 3x„, ceea ce inseamna ca voi plasa bilete in valoare de 30 RON.

Chiar daca in acest moment nu este oferita o aplicatie pentru pariuri, totusi la Stanleybet iti poti plasa destul de usor biletele dorite prin intermediul site-ului web optimizat pentru telefon.

Click AICI pentru a primi bonus la pariuri sportive!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
51 din 8163%+1005.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here