Ce salarii sunt la Stanleybet?

0

Dacă te-ai gândit vreodată să te angajezi la un operator de pariuri trebuie să știi că Stanleybet oferă un pachet salarial destul de atractiv.

În acest articol îți voi arăta, punctual, care sunt beneficiile salariale de care o să ai parte dacă vrei să te angajezi ca operator la Stanleybet România.

Ce Salarii Sunt La Stanleybet

Interviul de angajare.

Înainte de a te angaja, ca în orice job (mai puțin la Apele Române) trebuie să treci de proba interviului.

Potrivit unor informații publice de pe o platformă de review-uri pentru angajatori, cei mai mulți care au fost la un interviu la Stanleybet au spus că această probă este una ușoară și nu crează dificultăți.

Personalul H.R. este amabil, iar principala întrebare adresată a fost “De ce ai ales acest job?” sau “Ce anume te motivează să lucrezi la noi”?

Procedura de selecție este totuși riguroasă. 50% dintre cei intervievați n-au primit o ofertă de angajare, în timp ce 37.5% au fost deja angajați.

Ce salarii oferă Stanleybet

Stanleybet România oferă un pachet salarial atractiv, de aproximativ 2000 RON net. Cel puțin acesta era nivelul salarial pentru un angajat în București, la finele anului 2020.

Pe lângă salariul minim net (pe care-l încasezi garantat în fiecare lună), mai beneficiezi de un sistem de bonusare care-ți poate aduce un venit suplimentar de 250 RON.

Pariază online AICI la casa de pariuri preferată de români!

Totodată, salariații sunt recompensați și cu tichete de masă în valoare de 330 RON, lunar.

Suplimentar, mai beneficiezi de anumite prime oferite de sărbători (de Paște și de Crăciun).

Nu este o informație oficială, însă pe unele platforme de recruitment, angajații spuneau că se acordă și o asigurare medicală în sistemul privat de sănătate, pe lângă cea obligatorie, din sistemul public.

Cred că te-am convins de faptul că Stanleybet este un angajator serios și cu o ofertă atractivă. Dacă vrei să te angajezi ca operator, atunci agențiile Stanleybet sunt alegerea potrivită pentru tine.

Vezi și: Top case de pariuri online în România în 2021!

Bzc Social

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
7 din 978%+236.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here