Stanleybet – 5 lucruri pe care trebuie să le ştii despre agenţiile stradale

1

Stanleybet este una dintre cele mai vechi agenţii de pariuri din România. În ultimii ani pare însă că a pierdut “lupta” cu alte agenţii concurente, precum Fortuna sau Superbet. Chiar şi aşa sunt destui români care aleg să plaseze biletele în agenţiile stradale Stanleybet, motiv pentru care m-am gândit să scriu articolul curent pe această temă.

1. Stanley Plus5

stanley plus5

Ai obiceiul să joci în agenţii biletul zilei format din minim 6 pronosticuri? Atunci verifică oferta de fotbal de azi de la Stanley deoarece ai putea beneficia de o cotă mai bună pe biletul tău.

În oferta Stanley vei găsi chiar de la început meciurile pentru care agenţia oferă cote mărite. Alege unul dintre pronosticurile din listă, combină-l cu alte 5 pronosticuri din oferta agenţiei şi vei câştiga mai mult decât în mod normal.

Cotele mărite de la Stanley Plus5 sunt disponibile pentru meciuri din tenis, fotbal, hochei pe gheaţă şi, bineînţeles, fotbal. Oferta este valabilă doar pentru pariuri pe rezultatul final (1×2 sau 12).

2. Combinaţia zilei la Stanley bet

Dacă vei intra pe pagina de pariuri în agenţii a Stanleybet România vei putea descărca în Stanley oferta pdf de pariuri multiple îmbunătăţite. Aceasta este denumită Combinaţia zilei.

stanleybet combinația zilei

Datorită acestei oferte vei avea cote îmbunătăţite pentru anumite bilete multiple. În imaginea de mai sus poţi vedea una dintre combinaţiile zilei. Se poate observa că în loc de cota 3.76 biletul va avea o cotă de 4.50.

Dacă vrei mai multe cote multiple îmbunătăţite dă click AICI!

3. Pariul şansă

La Stanleybet ai o şansă în plus dacă:

  • biletul conţine minim 11 pronosticuri.
  • fiecare pronostic are cota minimă 1.30.

În cazul în care joci un astfel de bilet şi-l pierzi din cauza unui singur pronostic vei primi 10% din câştigul potenţial (fără bonus) împărţit la cota evenimentului pierdut.

Ţine cont că dacă vrei să ai o şansă suplimentară nu trebuie să alegi din oferta Stanleybet pronosticuri din secţiunea Stanley Plus 5.

4. Stanleybet este singura agenţie care are program non-stop

stanleybet program non-stop

Ce-i drept acest lucru se întâmplă la o singură agenţie Stenlybet din România. Bucureştenii pot paria 24 din 24 chiar şi într-o agenţie stradală, aceasta fiind situată în Drumul Taberei 32.

În respectiva agenţie vei putea merge oricând pentru a-ţi ridica suma câştigată, indiferent dacă a fost pe un bilet offline sau a fost o retragere de pe www.stanleybet.ro.

5. La Stanleybet abrevierile sunt diferite

În cazul în care nu-ţi faci la Stanleybet bilet virtual de pe site-ul agenţiei şi să mergi cu el în agenţie şi faci direct biletul într-o locaţie Stanley trebuie să fii foarte atent. Prescurtările pentru fiecare tip de pariu în parte sunt diferite faţă de cele de la Superbet sau de la alte agenţii de pariuri stradale.

În trecut, când jucam şi în agenţii stradale nu numai la top case pariuri, mi s-a întâmplat nu o dată să scriu greşit prescurtarea atunci când făceam un bilet. Noroc că eram atent atunci când operatorul Stanley îmi punea biletul şi corectam eroarea.

Pariază online AICI şi primeşti bonus!

Cam atât despre agenţiile stradale Stanley. Dacă vrei să afli mai multe informaţii despre agenţia online a acestui operator îţi recomand să citeşti Recenzia casei de pariuri online Stanleybet.

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON200% pana la 2000 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+837.00Vezi Ponturi

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here