Stanleybet contact

0

În cazul în care ai o problemă legată de contul Stanleybet ai mai multe variante prin care poți lua legătura cu serviciul de asistență clienți al agenției.

stanleybet contact

Înainte de a apela la support-ul Stanleybet îți recomand să intri pe stanleybet.ro pe pagina de întrebări frecvente (o găsești în partea de jos a oricărei pagini de pe site-ul Stanleybet). În pagina respectivă primești răspunsuri la mai multe întrebări comune despre agenția de pariuri și astfel ai putea să te lămurești mai rapid.

În plus, dacă ai ajuns aici (în acest articol de pe biletu-zilei.com) și ai o întrebare generală legată de Stanleybet (care să nu aibă legătură cu contul tău) o poți posta în secțiunea de comentarii și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

În caz contrar poți lua legătura cu staff-ul Stanleybet prin una din următoarele metode:


Stanleybet - metode contact asistență clienți

1. Apel telefonic

Poți să suni la numărul +4021 9082 oricând în intervalul orar 08-00. În cazul în care ai întrebări legate de contul tău de la Stanleybet îți vor fi solicitate anumite detalii de identificare (nume, adresă de mail, username).

2. Live chat

Nu este specificat un interval orar în care este disponibil chat-ul live, dar foarte probabil este același program ca la apelul telefonic. Atunci când intri pe site-ul agenției de pe mobil vei găsi butonul de live chat în partea dreaptă sus, iar dacă accesezi site-ul de pe laptop / pc butonul de chat live este tot în dreapta, dar jos.

3. Email

În cazul în care este necesar să trimiți și o poză sau un print screen atunci este recomandat să trimiți un mail la adresa [email protected]. E-mail-ul va trebui expediat de pe adresa folosită la crearea contului Stanleybet.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
14 din 21 67% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here