Stanleybet contact

Scris de Laur198523/01/2024

În cazul în care ai o problemă legată de contul Stanleybet ai mai multe variante prin care poți lua legătura cu serviciul de asistență clienți al agenției.

logo stanleybet alb

Bonus 50 lei fără depunere +
până la 700 RON la depunere

logo stanleybet alb

Încasează 120 rotiri gratuite fără depunere +
bonus 3.500 RON + 375 rotiri la depunere

Detalii de Contact Stanleybet

  • Program Stanleybet contact - 08-00.
  • Live chat suport - disponibil
  • Telefon - +4021 9082.
  • E-mail - suport@stanleybet.ro.

Înainte de a apela la support-ul Stanleybet îți recomand să intri pe stanleybet.ro pe pagina de întrebări frecvente (o găsești în partea de jos a oricărei pagini de pe site-ul Stanleybet). În pagina respectivă primești răspunsuri la mai multe întrebări comune despre casa de pariuri online și astfel ai putea să te lămurești mai rapid.

În plus, dacă ai ajuns aici (în acest articol de pe biletu-zilei.com) și ai o întrebare generală legată de Stanleybet (care să nu aibă legătură cu contul tău) o poți posta în secțiunea de comentarii și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp.

stanleybet contact

Stanleybet live chat

Atunci când intri pe site-ul agenției de pe mobil vei găsi butonul de live chat în partea dreaptă sus. Dacă accesezi site-ul de pe laptop / pc butonul de chat live este tot în dreapta, dar jos.

Nu este specificat un interval orar în care este disponibil la Stanleybet chat live, dar foarte probabil este același program ca la apelul telefonic.

Stanleybet infoline

Poți să suni la numărul +4021 9082 oricând în intervalul orar 08-00. În cazul în care ai întrebări legate de contul tău de la Stanleybet îți vor fi solicitate anumite detalii de identificare (nume, adresă de mail, username).

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo publicwin2


200% PÂNĂ LA 2.000 RON

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

Contact email Stanleybet

În cazul în care este necesar să trimiți și o poză sau un print screen atunci este recomandat să trimiți un mail la adresa suport@stanleybet.ro. E-mail-ul va trebui expediat de pe adresa folosită la crearea contului Stanleybet.

S-ar putea  te intereseze și: