Verificare bilet Stanleybet

4

Ai pariat la Stanleybet și vrei să afli dacă ai câștigat? Atunci citește acest articol deoarece vei afla toate informațiile de care ai nevoie despre cum se verifică biletului la Stanley.

stanleybet verificare bilet

Verificarea biletului se face în 2 moduri, în funcție de varianta în care ai jucat biletul, adică la casa de pariuri online sau în agenții.

1. Cum se verifica biletul la Stanleybet online

În cazul în care ai jucat un bilet pe wwwstanleybetro va trebui să te loghezi în cont.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

După aceea în partea dreaptă sus dă click pe numele tău de utilizator.

Se va încărca o pagină cu balanța contului, pagină în care vei vedea în coloana din stânga și opțiunea Istoric joc.

stanleybet-verificare-bilet

După ce ai selectat-o dând click pe ea va trebui să alegi Pariuri în lista care se va deschide atunci când dai click pe Toate.

În final va mai trebui să selectezi perioada pentru care dorești să-ți fie istoricul pariurilor plasate. Poți alege să vezi pariurile pe ziua / săptămâna / luna în curs sau poți selecta tu un interval cuprins între 2 date.

2. Verificare Stanleybet bilet după cod

În cazul în care ai jucat biletul într-o agenție stradală a operatorului va trebui să intri pe https://agentii.stanleybet.ro/sportsbetting.

Acolo vei găsi în partea stângă butonul Verifica bilet. Dă click pe el și se deschide o pagină în care va trebui să introduci cod bilet și să dai click pe Căutare pentru a-ți fi afișat biletul.

stanley verificare cod bilet

2.1 Unde găsești Cod Bilet Stanleybet?

În cazul în care nu știi deja, codul biletului este scris în partea superioară a biletului. Codul este format din 14 cifre.

stanleybet cod bilet

Se poate observa că nu este dificil să faci verificarea rezultatelor de pe biletul jucat la Stanleybet. În cazul în care ai nevoie de ajutor și nu te descurci cu verificarea biletului Stanleybet fotbal sau alte sporturi lasă-ne un mesaj mai jos cu codul tău și-ți vom spune noi dacă ai câștigat sau nu.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here