Superbet – Ofertă Pariuri Sportive Online în 2021

superbet - logo casa de pariuri

L1160659W000328

 • Poți depune fără card
 • Depunere minimă: 10 RON
 • Miza minimă: 1 RON

Încasează acum bonus 500 RON la primele 3 depuneri

bonus de bun venit
aplicatie mobil
pariuri live
streaming live
cash out
casino

Superbet este în prezent unul dintre cele mai cunoscute nume pe piața pariurilor sportive online din România. De asemenea, acest operator este foarte apreciat de către pariori pentru profesionalismul de care a dat dovadă în ultimii ani.

Pentru că sunt unii care se întreabă cine deține Superbet m-am gândit să scriu câteva cuvinte și despre acest subiect. Superbet este deținut de către Sacha Dragic. Acesta este cel care a fondat agenția în București, în anul 2008.

În continuare îți voi prezenta o recenzie completă a casei de pariuri online.

1. Bonus Superbet Online

Agenția oferă clienților noi un pachet de bonusuri pentru fiecare din primele 3 depuneri. Valoarea totală a bonusurilor poate ajunge la 500 RON, iar distribuția acestora este următoarea:

Cum iau bonusul la Superbet?

 • Pentru a lua un bonus Superbet online la pariuri sportive trebuie să dai click aici, să te înregistrezi și să depui minim 20 RON.

De câte ori trebuie rulat bonusul la Superbet?

 • Bonusul trebuie rulat de 6 ori pe selecții cu cota minimă 1.60 (pe un bilet multiplu fiecare selecție trebuie să respecte cerința de cotă minimă).
 • Bonusul este valabil timp de 7 zile din momentul activării.
 • Din bonusul Superbet se poate paria în secțiunile Virtuale și Loto, dar pariurile respective NU contează la rulaj.

2. Top 3 motive să alegi această casă de pariuri

În cazul în care te întrebi de ce să joci la Superbet pariuri sportive îți voi da în continuare 3 motive. Pe lângă acestea mai sunt și altele, pe care le vei descoperi doar după ce începi să joci. 

2.1. Interfața site-ului este identică cu cea a agenției stradale

Dacă ai jucat până acum bilete în agenții și le-ai creat pe site-ul superbet.ro, atunci nu vei întâmpina nici cea mai mică problemă să plasezi un pariu online. Trebuie doar să selectezi ONLINE pe biletul de pariuri.

2.2. Depui și retragi bani fără cont / card pentru pariuri online

Ai posibilitatea să joci la pariuri online fără să fie necesară crearea unui cont bancar. Mergi cu cartea de identitate și-ți poți alimenta contul cu suma dorită. De asemenea și retragerea poți să o faci într-o agenție stradală a operatorului. 

2.3. Pariuri speciale pe care nu le întâlnești la alți operatori

În secțiunea SPECIALE de pe site-ul operatorului vei găsi multe opțiuni de pariere interesante. De exemplu poți să pariezi pe numărul total de cornere, cartonașe galbene, offside-uri, șuturi pe poartă etc per total la meciurile dintr-un anumit campionat.

Asta înseamnă că dacă sâmbătă în Anglia Premier League au loc 6 jocuri vei putea paria, printre altele, chiar și pe numărul de șuturi pe poartă expediate în total în acele confruntări.

3. Cum deschizi cont

Dacă vrei să te înregistrezi la Superbet îți recomand să vizionezi acest tutorial video de pe canalul de Youtube Biletu-Zilei.com

Pentru a paria online ai nevoie, bineînțeles, de un cont. Crearea acestuia se face prin completarea unui formular care arată precum în imaginea de mai sus. Completează cu atenție toate datele solicitate, deoarece o mică greșeală la nume va duce la blocarea contului atunci când va avea loc verificarea acestuia.

4. Cum verifici contul

În maxim 30 de zile de la efectuarea primei depuneri trebuie să faci verificarea contului. Aceasta se face foarte simplu:

 1. Te loghezi în contul avut la superbet.ro.
 2. În partea dreaptă sus, lângă username, îți va apărea un clopoțel cu cifra 2 pe el. 
 3. Dă click pe acel clopoțel și selectează "Verificare identitate".
 4. Dă click pe "Drag and drop" pentru a încărca o copie a cărții de identitate. 
 5. Apasă pe "Trimite documentul" pentru a încărca documentul respectiv.

Toate informațiile legate de verificarea identității contului la Superbet în 2021 le poți urmări și în videoul de mai jos:

5. Metode de depunere și retragere

Ai la dispoziție atât metode offline (în agenții și transfer bancar), cât și metode online pentru a alimenta sau pentru a retrage bani din contul de pariuri online de la super bet.

5.1. Metode de depunere

În următorul tutorial video poți vedea cum depui bani la Superbet online.

Agenția percepe o taxă de 2% din suma depusă, indiferent de metoda aleasă pentru alimentarea contului.

 • în agenții - minim 10 - maxim 45.000
 • transfer bancar - minim 20 - maxim nelimitat
 • card bancar - minim 20 - maxim 45.000
 • Skrill - minim 20 - maxim 45.000
 • Neteller - minim 20 - maxim 45.000
 • Paysafecard - minim 20 - maxim 20.000

5.2. Metode de retragere

Dacă la pariuri offline plătești o taxă de 1% din fiecare bilet câștigat, online vei plăti tot 1% dar din fiecare retragere efectuată. Acesta este un mare avantaj avut de pariurile online. 

În cazul în care ai de gând să retragi o sumă de maxim 500 RON poți alege retragerea Instant. Astfel vei putea să ridici banii câștigați dintr-o agenție instant, fără să mai fie nevoie să aștepți una sau chiar 2 zile. Pe de altă parte ține cont că durata transferului bancar ar putea fi ceva mai lungă.

 • în agenții - minim 10 - maxim 45.000
 • Instant în agenții - minim 10 - maxim 500
 • transfer bancar - minim 20 - 50.000
 • card bancar - minim 20 - maxim 45.000
 • Skrill - minim 20 - maxim 45.000
 • Neteller - minim 20 - maxim 45.000

6. Cum plasezi primul pariu la Super bet online

Să alegi pronosticurile pe bilet nu este foarte dificil. În partea stângă a paginii web găsești lista de sporturi și de competiții. După ce selectezi sportul și competiția în centru îți vor apărea evenimentele disponibile pentru pariere. 

Pentru a vedea oferta completă de pariuri pentru un meci dă click pe acesta. Adăugarea pronosticului pe bilet se face prin selectarea cotei avute de acesta. 

După ce s-a deschis biletul de pariuri ai grijă să fie selectat cercul de lângă ONLINE (încercuit în imaginea de mai jos). Dacă nu-l vei bifa, atunci nu vei putea plasa biletul online. În final, după ce scrii miza, trebuie să dai click pe PARIAZĂ ACUM și biletul va fi plasat. 

bilet online

De la minim 3 selecții pe bilet vei putea da click și pe butonul Combinat pentru a juca un bilet în sistem.

Pentru verificare bilet Super bet online trebuie să intri în contul tău în secțiunea Biletele mele de pe site-ul operatorului.

7. Super bet pe mobil și tabletă

Casa de pariuri are site-ul optimizat pentru mobil și tabletă. În plus, Super bet online, iti pune la dispozitie si o aplicatie pentru mobil. Aceasta este foarte lăudată de pariori. 

8. Pariuri disponibile

Oferta Superbet online pentru pariuri sportive este una dintre cele mai complete dintre cele oferite de casele de pariuri online legale în România.

La evenimentele fotbalistice aș remarca faptul că sunt oferite tipuri de pariuri precum:

 • șansă dublă pauză / rezultat final (de exemplu: x2 pauză / 1 final).
 • rezultat pauză / șansă dublă final (de exemplu: 1 pauză / 1x final).
 • combinații între GG și interval de goluri (de exemplu: GG și 3-6 goluri).
 • combinații intervale de goluri pe reprize (de exemplu: 0-3 goluri în prima repriză și 0-2 goluri în a doua repriză).
 • combinații pe victoria unei echipe și numărul de goluri (de exemplu: victorie gazde și minim un gol în prima repriză.
 • combinații goluri înscrise de o echipă în fiecare repriză (de exemplu: echipa gazdă marchează maxim 1 gol în prima repriză și echipa gazdă marchează maxim 2 goluri în a doua repriză).

Mai sunt multe astfel de pariuri interesante, pe care te las să le descoperi singur pe site-ul agenției.

Nici la tenis lucrurile nu stau rău în ceea ce privește oferta Super bet. Avem câte 3 linii ajustabile pentru numărul de game-uri și pentru handicap game-uri, dar și pariuri speciale atunci când au loc turnee importante.

Baschetul, hocheiul pe gheață sau handbalul sunt și ele foarte bine reprezentate în oferta agenției, existând atât evenimente de primă mână, cât și din ligi mai putin cunoscute. De asemenea și opțiunile de pariere sunt diversificate.

9. Streaming și pariuri live la Superbet

pariuri live

Pariurile live au plusuri și minusuri superbet.ro, cel puțin dacă facem o comparație cu alte case de pariuri online de top.

La capitolul plusuri aș remarca numărul mare de opțiuni de pariere. La un meci dintr-o ligă obscură de rezerve din Australia aveam disponibile la momentul scrierii acestui review nu mai puțin de 82 de opțiuni de pariuri live.

Tot un plus este numărul de meciuri de tenis disponibile la Superbet live. Erau cu 5 evenimente din "sportul "alb" mai mult decât la Betano atunci când am făcut print screen-ul imaginii de mai sus. 

Valoarea cotelor pentru pariuri live este comparabilă cu ce găsim la concurență. Am analizat 3 evenimente și, în general, existau aceleași pay-out-uri la fiecare dintre cei 4 operatori comparați. Acest lucru nu înseamnă că în anumite momente n-am putea avea cote mai bune sau mai slabe.

La capitolul minusuri aș remarca numărul mic de evenimente din fotbal. Aveam 5 meciuri de fotbal disponibile pentru pariuri live, doar un sfert din ce propuneau majoritatea operatorilor importanți. Acest lucru se întâmpla într-o miercuri la ora 12, poate că seara sau în weekend oferta este comparabila cu cea a altor case de pariuri. 

Ce știm sigur este că agenția are live streaming inclusiv de la turnee de tenis mai puțin importante. Intră pe pagina de pariuri live a agenției și evenimentele care au trecut în dreptul lor STREAM (vezi în imaginea de mai sus meciul de tenis) înseamnă că sunt transmise live video. 

Pentru a viziona un meci live trebuie să fii logat in cont. Este important de știut că nu trebuie să ai vreun ban pentru a putea vedea evenimente sportive la Superbet live. 

10. Bonusuri și promoții la superbet.ro

În afară de pachetul de bonusuri acordat la primele depuneri, la superbet.ro mai beneficiezi și de alte promoții speciale. Unele sunt valabile pentru toată lumea și le vei găsi pe site-ul operatorului, altele sunt personalizate și vei fi înștiințat despre ele prin e-mail sau sms. 

11.  Contact Superbet - Asistență clienți

Poți să iei legătura cu operatorii agenției prin mai multe metode. Cea mai practică este live chat-ul.

Pornești chat-ul live cu serviciul clienți dând click pe iconița cu 3 puncte din partea dreaptă sus a paginii web. În varianta pentru mobil acea iconiță apare în partea stânga sus.

Pe pagina AJUTOR de pe site-ul agenției vei găsi celelalte metode prin care poți contacta staff-ul operatorului. Acestea sunt:

 • WhatsApp - trimite mesajul tău la numărul 0725154154; ține cont că WhatsApp este doar pentru mesaje, nu și pentru apel telefonic.
 • Telefon - sună la numărul 1226; număr disponibil NON-STOP; numărul poate fi apelat din rețelele Vodafone, Orange și Telekom și are un tarif unic de 0.20 euro + TVA pe minus.
 • E-mail - trimite un e-mail la adresa [email protected]; dacă ai cont creat la agenție și o nelămurire pe această temă ideal ar fi ca în e-mail să scrii și username-ul contului.

12. Program Superbet pariuri sportive

Asa cum stiti, casa de pariuri Superbet, ofera posibilitatea clientilor de a plasa bilete prin intemediul agentiilor terestre dar si online prin site-ul superbet.ro si aplicatiile pentru mobil.

Iata care este programul de lucru al casei de pariuri.

12.1 Program Super bet online

Site-ul superbet.ro este disponibil pariorilor 24 din 24. Asta inseamna ca poti paria online la orice ora din zi si din noapte.

Foarte rar sunt programate lucrari de mentenanta. Acestea se desfasoara in timpul noptii pentru ca sa nu fie afectati pariorii.

Serviciul de pariere online nu se inchide nici in timpul sarbatorilor. Daca pe perioada sarbatorilor legale agentiile terestre sunt inchise, platforma de pariere online ramane disponibila.

12.2 Program Superbet agentii terestre

In general, agentiile Superbet se deschid la 10 dimineata si se inchid la 22 seara. Programul Superbet este gandit pentru toata lumea: si pentru cei care au timp liber dimineata dar si pentru cei care au timp liber seara.

In Romania sunt deschise aproape 1000 de case de pariuri Superbet in cele mai importante localitati.

13. Părerile pariorilor despre agenție

Aceasta este una dintre casele de pariuri online apreciate de români. Dacă în ceea ce privește pariurile offline se poate spune că este numărul 1 în țara noastră, la pariuri online cu siguranță se regăsește în top 5, cu șanse bune de a urca în viitorul apropiat în top 3. 

În general părerile jucătorilor despre această casa de pariuri online sunt bune. Este drept că mai apar și critici, dar acest lucru se întâmplă în orice domeniu. 

Sunt mai multe motive pentru care părerile pariorilor despre acest operator sunt pozitive. Pe scurt acestea ar fi:

 • platforma de pariere simplă; pariurile se pot plasa foarte ușor. 
 • metode de depunere și retragere atât offline (în agenții), cât și online (card, Skrill, Paysafecard).
 • limite mici la depuneri și retrageri. 
 • opțiunea de a primi banii retrași instant, în limita a 500 RON. 
 • foarte multe tipuri de pariuri atractive. 
 • cote de top.

14. Întrebări frecvente despre Superbet

Pe pagina Ajutor de pe site-ul agenției avem o secțiune de întrebări. Acolo putem descoperi care sunt cele mai frecvente 5 întrebări care le au pariorii despre agenție. La acestea îți voi oferi răspuns în continuare.

14.1. Se percepe taxă la depunerile în contul de joc online?

Ca urmare a modificărilor legislative adoptate prin OUG 114/2018, agenția percepe un comision de administrare în valoare de 2% din valoarea fiecărei depuneri.

14.2. Când apar promoții noi?

Ocazional sunt disponibile anumite promoții valabile timp de câteva zile. Majoritatea sunt disponibile pe site-ul operatorului în secțiunea Promoții. Sunt, de asemenea, și promoții speciale pentru jucătorii selectați aleatoriu de către sistem, promoții despre care vei fi informat prin e-mail sau sms.

14.3. De ce a fost refuzată o retragere Cash?

Poți efectua o retragere Cash doar dacă ai contul de pariuri online validat (ai trimis toate documentele necesare verificării), dacă ai depus în prealabil prin intermediul agențiilor stradale. Ține cont că trebuie să mergi în agenția selectată în momentul retragerii pentru a primi banii, nu în altă parte.

14.4. Cum retrag bani pe cardul bancar?

Din contul tău selectezi "Retragere". După aceea alegi "Online" și introduci suma pe care dorești să o retragi și confirmi retragerea pe cardul de pe care ai depus. Tranzacția se va procesa în 3-6 zile lucrătoare după ce a fost aprobată.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here