Ce înseamnă 2+ și 3+ la pariuri Superbet

Scris de Laur198523/01/2024

În cazul în care ai jucat până acum la pariuri sportive nu este foarte greu să-ți dai seama ce înseamnă 2+ la pariuri sau 3+. Însă dacă ai ajuns nu știi acest lucru sau poate ai nevoie de o confirmare. Din acest motiv îți recomand să citești cu atenție rândurile următoare.

superbet

Bonus 500 RON

la primele 3 depuneri

2 3 superbet

Ce înseamna 2+ la pariuri Superbet

Pariul 2+ de la Superbet pariuri sportive, dar și la alte agenții, va fi câștigat dacă se vor marca 2 sau mai multe goluri.

Pentru că la pariul 2+ avem mai multe opțiuni, o să le iau pe fiecare în parte și o să le explic ca să știi când vei câștiga la fiecare în parte.

  • Total Goluri Meci - 2+ - câștigi dacă în tot meciul se marchează 2 sau mai multe goluri.
  • Total Goluri Prima Repriză - I 2+ - câștigi dacă în prima repriză a partidei se înscriu cel puțin 2 goluri.
  • Total goluri A doua Repriză - II 2+ - câștigi dacă în a doua repriză se vor înscrie 2 sau mai multe goluri.
  • Total Goluri Gazde - G2+ - câștigi dacă echipa gazda va marca în tot meciul cel puțin 2 goluri.
  • Total Goluri Oaspeți - O2+ - câștigi dacă formația oaspete va înscrie în întreg jocul 2 sau mai multe goluri.
  • Total Goluri Gazde Prima Repriză - I G2+ - câștigi dacă în prima repriză echipa gazdă va marca 2 sau mai multe goluri.
  • Total Goluri Oaspeți Prima Repriză - I O2+ - câștigi dacă în prima repriză echipa oaspete va înscrie 2 sau mai multe goluri.
  • Total Goluri Gazde A Doua Repriză - I G2+ - câștigi dacă în a doua repriză echipa gazdă va marca 2 sau mai multe goluri.
  • Total Goluri Oaspeți A Doua Repriză - I O2+ - câștigi dacă în a doua repriză echipa oaspete va înscrie 2 sau mai multe goluri.

Alături de aceste opțiuni de pariuri mai avem la casa de pariuri și altele, combinate, care au în componență 2+.

De exemplu IGNG & IIG2+, un pariu câștigat dacă echipa gazdă nu va marca în prima repriză și va înscrie minim 2 goluri în a doua repriză. Sau, dacă te întrebi ce înseamnă 2&2+, este de fapt un pariu dublu pe victoria oaspeților și minim 2 goluri înscrise în meci.

Nu mai insist asupra acestor pariuri combinate. Dacă dai de unul care nu știi ce înseamnă, lasă un comentariu și-l voi explica.

Ce înseamnă 3+ la pariuri

Acest tip de pariu este similar cu 2+, doar că de data aceasta câștigi un astfel de pariu dacă se înscriu minim 3 goluri.

În cazul în care nu știi ce înseamnă un pariu 3+ la Superbet uită-te în lista de mai sus la cele de tipul 2+ și modifică 2 cu 3. Concret, dacă joci G3+ vei câștiga dacă gazdele vor marca 3 sau mai multe goluri.

În final, aș mai vrea să fac o precizare, care are legătură cu  meciurile eliminatorii. Aceste opțiuni de pariere sunt valabile doar pentru timpul regulamentar de joc. În cazul în care un meci intră în cele 2 reprize de prelungiri de câte 15 minute, golurile înscrise în acele reprize NU vor conta la validarea pariului.

Te-ar mai putea interesa și:

S-ar putea  te intereseze și: