Joc Aviator Superbet

Scris de Bmg23/01/2024

Inspirat de alte cazinouri online de succes din Europa, Superbet a lansat jocul "Aviator". Este un concept cu totul nou pe piața de la noi din țară și a căpătat foarte multă popularitate în lunile recente.

În acest articol îți voi prezenta acest joc, îți voi arăta cât de simplu poți să joci dar și câteva strategii și ponturi pentru a-ți mări șansele de câștig.

superbet

Bonus 500 RON

la primele 3 depuneri

aviator superbet

Ce este jocul Aviator?

Jocul Aviator este dezvoltat de Spribe, un furnizor de jocuri de noroc mai puțin cunoscut publicului de la noi din țară.

În acest joc avem un avion care decolează de pe pistă de la momentul 0, când primim o cotă de 1.00. 

Înainte de a decola avionul avem o scurtă perioadă de timp pentru a plasa pariurile. Pariurile sunt pe un singur eveniment, timpul de mers al avionului. Asta înseamnă că în momentul în care avionul decolează pariul este pierdut.

Înainte de a începe runda mizăm o sumă de bani pe timpul de rulare a avionului pe pistă. După ce pariurile se închid avionul începe să ruleze și odată cu acest eveniment cota va crește progresiv de la 1.00, urcând exponențial chiar și până la valori uriașe de 3.000, 5.000 sau 10.000 etc.

Putem încasa profitul în orice moment cuprins între momentul de început al rundei și momentul în care avionul decolează (dacă a decolat, pariul este pierdut).

Scopul tău este să încasezi profitul înainte ca avionul să decoleze.

Cum câștigi biletul?

Apeși pe butonul Încasare oricând dorești, dar înainte ca avionul să decoleze. Câștigul obținut este calculat prin înmulțirea mizei pariate cu cota afișată în acel moment pe ecran. Câștigul este calculat de joc în mod automat și-ți este afișat pe ecran în permanență.

Ce mi-a plăcut la acest joc este miza redusă - poți paria chiar și 50 de bani pe fiecare rundă. Totodată, poți paria și sume mari de câteva sute de lei, deși nu recomand acest lucru, fiind exclusiv un joc de șansă.

Alte funcții interesante ale jocului sunt următoarele:

  • poți discuta cu alți jucători prin intermediul serviciului de chat
  • poți vedea cât au pariat și câștigat ceilalți jucători, în timp real
  • poți consulta istoricul pariurilor tale, pentru a avea acces la sumele jucate
  • poți vedea istoricul ultimelor jocuri (cotele la care avionul a decolat în ultimele runde), informație prețioasă dacă vrei să joci anumite strategii precum Fibonacci sau Martingale la acest joc (îți voi prezenta mai jos în acest articol și cum să aplici aceste strategii la Aviator).

Cum joci Aviator la Superbet?

În primul rând, trebuie să deschizi un cont la Superbet dând CLICK AICI. Dacă ai deja cont, intră în meniul din partea stângă și apasă pe JOCURI.

În continuare se va deschide pagina de cazino, iar în partea superioară vei găsi buton spre Aviator. Dacă cumva în momentul în care citești articolul nu mai apare îl cauți simplu accesând căsuța de căutare din partea stângă.

aviator superbet casino

Apasă pe JOACĂ ACUM și acum se va deschide pagina jocului, care arată cam așa:

aviator superbet joc

Ai 2 ferestre de plasare a mizelor, ceea ce înseamnă că poți juca 2 jocuri simultan, plasând chiar mize diferite.

Așteaptă finalizarea unei runde și odată ce începe o nouă rundă, în perioada de 5-6 secunde, plasează miza în fereastra respectivă.

După ce avionul începe să ruleze apasă click pe butonul "Încasare" oricând dorești să încasezi profitul. Am văzut câștiguri de 340 RON cu miză de 1 leu, avionul rulând foarte mult în acest caz. Dar au fost și cazuri în care avionul a decolat chiar și la o cotă de 1.30.

Dacă avionul decolează vei auzi o notificare sonoră, iar pariul va fi pierdut dacă n-ai apucat să dai încasare până la acel moment.

Strategii Aviator la Superbet

Dacă joci Aviator Superbet o strategie presupune adaptarea mizelor și urmărirea istoricului ultimelor jocuri.

Sunt mai multe strategii pentru a juca la Aviator, fiecare cu riscurile și beneficiile ei. În continuare le voi prezenta succint pe fiecare.

1. Martingale - Ideal este să alegi un obiectiv realist, de exemplu o cotă de 2.00 și să dai încasare de fiecare dată când atingi acest prag. Dacă nu reușești să câștigi, dublezi miza după fiecare pariu pierdut. Un șir de pariere urmând modelul Martingale arată așa: 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128 etc. Este recomandat să ai o bancă de pariere care să-ți permită să joci măcar 7-8 pași.

2. Fibonacci - În esență este similară cu Martingale, doar că aici progresia mizelor nu urmărește dublarea acestora, fiecare pariu reprezentând suma precedentelor două pariuri, până când ieși pe plus. Exemplu de șir Fibonacci: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13 etc. Și aici ai nevoie de o bancă destul de solidă, să-ți permiți să joci minim 5-6 runde.

3. Easy Money - Presupune să joci la cote mici de câștig, de exemplu 1.10-1.20, ceea ce înseamnă să dai încasare relativ repede. Setează-ți cote realiste, de exemplu o cotă de 2.00 nu poate fi abordată prin strategia Easy Money. Poți adapta această strategie și să o combini cu o altă strategie prezentată aici.

Mai sunt și alte strategii, însă cred că acestea sunt cele mai realiste cu care-ți poți încerca și norocul și să ieși pe profit.

De ce este Aviator atât de popular?

Este un joc foarte simplu, îl înveți în 2-3 minute și este și distractiv.

Este un joc foarte rapid, există o pauză de 5-6 secunde între runde, ceea ce-l face foarte antrenant.

Pentru că este un joc rapid poți câștiga bani foarte repede, însă atenție, la fel de repede poți pierde sume mari.

Este un joc dedicat și persoanelor cu buget redus de pariuri, pentru că miza minimă este de 0.5 RON. Poți risca 50 de bani sperând la o cotă mare de 500-1.000 și să obții un profit substanțial, deși ai nevoie de o doză uriașă de noroc.

Este foarte ușor să aplici strategii precum Martingale sau Fibonacci pentru că jocul este fluent, fără întreruperi, iar istoricul de pariere și de cote îți este afișat în fereastra principală.

Diferența dintre Aviator și păcănele este că la primul nu depinzi exclusiv de soft-ul jocului, decizia de a încasa banii revenindu-ți în exclusivitate, astfel că ai o doză de control.

Poți să vezi în timp real câștigurile încasate de ceilalți jucători care au plasat mize în același timp cu tine, pe aceeași rundă. Astfel îți poți face o idee cu privire la tendințele de pariere.

Ai un sistem de chat integrat în joc prin care poți vorbi cu ceilalți jucători, ceea ce face platforma interactivă.

Poți vedea în partea de sus a ecranului istoricul ultimelor cote, astfel că ai o idee cu privire la viitoarele mize pe care trebuie să le plasezi. Exemplu: dacă au fost 2-3 runde consecutive în care s-au dat câștiguri pe cote mari, trebuie să știi că este iminent să vină și o rundă în care avionul să decoleze rapid.

Ai acces la meniul "Hall of fame" în care poți vedea un istoric al celor mai mari câștiguri.

Sper că te-am lămurit cu privire la jocul Aviator de la Superbet. Dacă totuși ai nelămuriri sau vrei să ne întrebi orice, scrie-ne în secțiunea de mai jos și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp.

S-ar putea  te intereseze și: