Ce înseamnă TGM la Superbet

0

Abrevierea TGM o vedeam în trecut în oferta de pariuri de la Superbet. În prezent avem afișată în ofertă denumirea completă a acelei abrevieri, și anume Total Goluri Meci.

Un astfel de pariu este pe numărul de goluri înscris în total de cele 2 echipe în timpul unui meci.

O precizare aici. În cazul în care este un meci eliminatoriu NU se iau în calcul eventualele goluri marcate în reprizele de prelungiri.

bonus superbet pariuri casino fara depunere
Tgm Superbet

Joacă AICI pariuri de tipul TGM la Superbet!

După cum poți vedea și în imaginea de mai sus la Superbet poți juca mai multe tipuri de pariuri TGM, și anume:

  • interval total goluri meci (0-1, 0-2, 0-3 etc) – pentru ca un astfel de pariu numărul de goluri trebuie să se încadreze în intervalul pariat (de exemplu pentru un pariu 2-5 goluri câștigi dacă în meci se înscriu 2, 3, 4 sau 5 goluri.
  • total goluri meci minim (2+, 3+, 4+ etc) – un pariu de acest tip este câștigat dacă în joc se va înscrie minimul de goluri pe care s-a mizat (de exemplu pentru un pariu 2+ câștigi dacă în joc se marchează 2 sau mai multe goluri.
  • total goluri meci exact (E1, E2, E3 etc) – un astfel de pariu este pe numărul exact de goluri înscrise în meci (de exemplu dacă joci E2 vei câștiga dacă meciul se va încheia cu unul dintre scorurile 2:0, 1:1 sau 0:2).
  • total goluri meci nu exact (NE1, NE2 etc) – un pariu de acest gen va fi câștigat dacă în meci NU se marchează numărul de goluri mizat pe bilet (de exemplu dacă joci NE1 vei câștiga pariul dacă meciul se va încheia cu oricare alt scor în afară de 1:0 și 0:1).

Dacă tot ai aflat ce înseamnă TGM la Superbet îți recomand să arunci o privire și peste cele mai bune pronosticuri fotbal pentru azi.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here