Cum descarci aplicatia pentru pariuri de la Superbet

2

Superbet este un operator de jocuri de noroc foarte cunoscut de pariorii romani. Cand s-a reglementat piata de pariuri online in Romania, Superbet a vazut o oportunitate acolo si astfel ofera acum si pariuri online.

Click aici pentru a paria la Superbet!

La inceput aceasta agentie online n-avea o aplicatie pentru mobil, dar intre timp lucrurile s-au schimbat in bine. In prezent Superbet ofera aplicatii atat pentru iOS, dar si pentru Android. In acest articol o sa afli toate informatiile despre cum sa descarci si cum sa instalezi aceasta aplicatie.

1. Cum descarci aplicatia Superbet pe iOS?

Ca sa pariezi de pe iPhone fara intreruperi ar fi bine sa ai instalata aplicatia iOS de pariuri pe mobil de la Superbet. Intra in AppStore si scrie Superbet si prima aplicatie care-ti va aparea este ceea ce cauti. Aceasta se numeste Superbet Sport si sub ea se afla butonul “Obtineti”. Tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe acel buton si aplicatia Superbet se va descarca. Apoi, poti sa introduci username-ul si parola contului Superbet pentru a putea plasa pariurile dorite.

2. Cum descarci aplicatia Superbet pentru Android pe mobil?

Dupa ce ai intrat pe superbet.ro o sa-ti apara urmatorul mesaj: Prima aplicatie mobila Superbet si sub el un buton verde “Descarca”, la fel ca in imaginea de mai jos. Un click pe acel buton este urmatorul pas pe care trebuie sa il faci.

Se va deschide inca o pagina, ca in imaginea urmatoare, acolo unde va trebui sa alegi intre “Descarca pe Android” si “Descarca de pe Appstore”. Pentru ca vorbim de aplicatia mobila pentru Android apesi pe primul buton, care este de culoare verde.

Se va deschide un formular nou cu un text mare Cum instalezi pe Android si cu niste informatii importante mai jos. Trebuie sa dai click pe Descarca acum.

Dupa ce ai dat click pe butonul “Descarca acum” se va afisa un mesaj prin care esti atentionat ca acest tip de fisier poate dauna dispozitivului si daca doresti sa pastrezi fisierul superbetmobile-ro.apk? Trebuie sa dai click pe butonul OK. Fisierul se va descarca din surse externe.

Daca mobilul tau nu permite acest lucru atunci trebuie sa intri la Setari – Securitate si sa accepti aceasta descarcare. Google Store nu accepta aplicatii de pariuri si din aceasta cauza trebuie sa descarci aplicatia din surse externe.

Apoi va trebui sa intri in mobilul tau la Descarcari, va fi primul folder din partea de sus si sa-l instalezi. Acum ai aplicatia Superbet pentru pariuri on line pe Android si poti paria dupa ce te-ai logat in cont. 

Dupa cum ai putut observa este foarte usor sa descarci aplicatia Superbet, indiferent daca ai un dispozitiv pe iOS sau unul pe Android. 

Înregistrează-te AICI la Superbet – bonus 500 RON!

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 CR7
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
3 din 475%+121.00Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
2 din 367%+3.00Vezi Ponturi
3 Red
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
0 din 10%-100.00Vezi Ponturi

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here