Păreri, recenzii și reclamații Superbet

Scris de Laur198524/01/2024

În acest articol mi-am propus să-ți prezint recenziile Superbet personale valabile în 2024. În secțiunea de comentarii, care poate fi considerată drept un forum Superbet, te așteptăm cu recenzia ta. Dacă ai reclamații Superbet tot acolo îți recomandăm s-o scrii.

superbet

Bonus 500 RON

la primele 3 depuneri

pareri superbet

Superbet recenzii jucători - PRO

 • Silviu 11.10.2022: "Îmi plac ttoate jocurile de noroc de la Superbet. Castig la pariuri, pierd la casino, castig la loto, pierd la bingo. Superb."
 • Marian 08.10.2022: "Avantajul de a juca la aceasta casa de pariuri ramane oferta extrem de bogata, poate chiar cea mai bogata in special la fotbal. Rapiditatea retragerilor indiferent de cardul utilizat au banca emitenta, un mare plus fara indoiala, isi depaseste multe dintre competitoare la acest capitol. Aplicatia se misca foarte bine, rapida, usor de utilizat, in plus cu poti vedea biletele altor pariori si inspira mult mai usor. Bonusurile pe bilet multiplu sunt consistente si ma atrag."
 • Ioan 01.09.2022: "Dintre toate casele de pariuri licențiate, Superbet este printre preferatele mele. Agenția oferă o gamă vastă de selecții, cât și cote foarte atractive. Pentru mine, un avantaj al acestei case este aplicația de pariuri. Fiind mai mereu cu telefonul în mână, îmi este foarte ușor să intru pe aplicație și să pariez diverse bet-uri. De asemenea, Superbet îmi oferă și șansa de a câștiga bani din diverse oferte, fără a fi nevoit să fac o depunere. Una dintre ele este Super-spin."
 • Mihai 23.07.2022: "Una dintre cele mai bune case de pariuri online din punct de vedere al cotelor."
 • Cristi 15.07.2022: "Superbet este una din agentiile mele preferate, eu pariez mult pe tenis iar la Superbet gasesc cote pe toate tipurile de pariuri si la majoritatea meciurilor importante si cote speciale. Imi place si ca nu se modifica repede cotele ca la alte agentii, ai timp sa-ti faci biletul si nu-ti scad cotele la meciuri. Am luat si bonusul fara depunere de 50 de lei la ei si apoi iar bonus la urmatoarele 3 depuneri pe care nu a fost greu sa-l rulez deoarece cota pentru rulaj este foarte mica, doar 1.60. "

Superbet recenzii jucători - CONTRA

 • Alin 18.09.2022: "Nu pot spune ca aceasta casa de pariuri ma multumeste. Are cote extrem de mici in general, de cele mai multe ori sub Betano si ma refer aici in special la pariurile de tipul sansa dubla si total goluri, victorie si total goluri, selectii care de obicei se joaca pe bilete cu mai multe meciuri. Diferenta de cota este prea mare si ar trebui lucrat la asta pentru a nu pierde clientii. Prefer sa joc in alta parte."
 • Andrei 28.08.2022: "De cand au decis modifice modul in care este structurata oferta de pariere pentru fiecare meci, oferta fiind prea stufoasa, trebuie sa cauti mult pentru a gasi pariul care te intereseaza.Daca la un meci avem o cota sub 1.50 pentru una dintre echipe, atunci in oferta nu vom gasi pariul 1 si peste 1.5 goluri, ci direct 1 si peste 2.5 goluri sau 1 si peste 3.5 goluri, pariul pentru 1 si 2+ regasindu-se sub forma 1 si total goluri gazde, ceea ce e usor stresant pentru ca trebuie sa cauti si mai jos in oferta respectivul pariu."
 • Bogdan 16.04.2022: "Agenția de pariuri online mi-a închis contul pentru ca n-am facut verificarea. Aveam vreo 50 de lei în el, i-am pierdut..."
 • Costin 04.02.2022: "Singurul lucru care m-a deranjat mereu la Superbet a fost legat de bonusul de bun venit, care a avut conditii destul de dificile: un rulaj strict in anumite sectiuni, faptul ca bonusul nu poate fi folosit pentru a plasa bilete care contin meciuri cu SuperCota, precum si suma necesara pentru a fi rulata, care este destul de mare. Cu toate acestea, Superbet compenseaza prin alte optiuni bune. Spre exemplu, depunerea si retragerea se fac intr-un mod eficient si elegant, fara zile intregi de asteptare."

Așteptăm o recenzie Superbet și din partea ta! O poți lăsă în secțiunea de comentarii de la finalul articolului!

Părerea mea despre Superbet

Păreri Superbet despre siguranța oferită

Site-ul casei de pariuri este securizat. Prin urmare nu trebuie să-ți faci griji în legătură cu datele introduse. Includ aici și datele cardului, dacă vrei să alimentezi contul Superbet prin această metodă de plată.

De asemenea, fiind vorba de un operator de jocuri de noroc licențiat în România, nu trebuie să-ți faci griji legate de validarea pariurilor, efectuarea plăților etc. Joacă corect și nu vei avea probleme!

Superbet a primit în ultimii ani premiul pentru cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrală și de Est. Un motiv în plus să nu-ți faci probleme legate de partea de securitate / bani.

Păreri despre bonusurile și promoțiile de la Superbet

Pachetul de bonusuri pariuri pentru clienții noi de la agenția de pariuri online Superbet este împărțit în 3 părți, astfel:

 • 50% din prima depunere până la 200 RON.
 • 50% din a doua depunere până la 200 RON.
 • 100% din a treia depunere până la 100 RON.

Este un pachet promoțional bun, în opinia mea! Depui în total 900 RON și mai primești încă 500 RON. 

Condițiile de rulaj avute de bonus nu sunt greu de îndeplinit, așa că sunt șanse bune ca la final să faci niște bani.

superbet creare cont

Păreri despre interfața site-ului Superbet

Ca parior, în România este foarte puțin probabil să nu fi plasat măcar o dată un bilet într-o agenție stradală Superbet. Dacă biletele le-ai făcut pe site-ul operatorului și ai mers cu codul într-o agenție, atunci îți va fi foarte simplu să plasezi primul pariu online.

Nici dacă vei lua contact pentru prima dată cu site-ul oficial Super bet nu vei întâmpina mari probleme. Pagina de pariuri este compartimentată la fel ca la majoritatea caselor de pariuri online, așa că n-ar trebui să te blochezi de vreun lucru. Dacă, totuși, nu reușești să plasezi primul pariu, îți recomand să citești articolul: Cum deschid cont și cum pariez la Superbet.

Păreri despre metodele de plată oferite de Superbet

Nu ai cont bancar și nu vrei să deschizi unul? Nici o problemă, pentru că este una din acele case de pariuri legale la care poți să depui și să retragi bani direct din agențiile stradale ale operatorului, fără cont sau card bancar.

Depunerea și retragerea minimă cu cardul sau cu portofelele electronice este de 20 RON, în timp ce în agenții limita minimă este doar de 1 RON. Cu asemenea limite la această casă de pariuri online pot paria chiar și cei care au mai puțini bani pentru pariuri.

Păreri despre oferta de pariere pe sporturi de la Superbet

Atunci când am scris articolul erau disponibile pariuri din 20 sporturi. Găsești la casa de pariuri ofertă pe sporturile cele mai populare (fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei pe gheață), dar și pe sporturi secundare, precum volei, baseball, darts, tenis de masă, rugby, box și chiar curling.

Păreri despre oferta de pariuri pe fotbal de la Superbet

La oferta de pariuri pe fotbal Superbet online stă foarte bine. Cu meciuri din ligile foarte cunoscute, dar și de prin Jamaica, Guatemala sau Nicaragua vei avea zi de zi ce să pariezi.

La meciurile mai puțin importante avem, în general, peste 50 de opțiuni de pariere. Lucrurile se schimbă la 180 de grade când vine vorba de meciurile din ligile de top, unde găsim peste 500 de variante de pariere.

În categoria SPECIALE găsim și anumite pariuri foarte interesante. Pe de o parte, avem opțiunea de a plasa pariuri pe deznodământul întregii zile dintr-o competiție (de exemplu, câte goluri / cornere / cartonașe etc vor fi în total în meciurile dintr-o zi din Serie A sau Liga 1). Pe de altă parte, avem și pariuri speciale pentru meciurile mai importante, cum sunt combinațiile între goluri și cartonase sau între goluri și cornere, dar și multe, multe altele.

Păreri despre oferta de pariuri și streaming live de la Superbet

Stă bine la ambele capitole, atât pariuri live, cât și evenimente transmise live video. La pariurile live, din punct de vedere al ofertei, cred că o regăsim între cele mai bune 2-3 agenții din România.

La streaming live lipsesc anumite evenimente care le regăsim la alți operatori, dar per ansamblu este o alternativă de luat în calcul, mai ales că toate evenimentele pot fi vizionate gratis (este necesar doar să fie minim 1 RON în cont).

Păreri despre cotele oferite de Superbet

Este greu să-ți faci o idee în privința cotelor. Poate la un anumit pronostic vei găsi cotă mai bună la Superbet, dar sigur altădată vei găsi o cotă mai bună în altă parte. Din acest punct de vedere, lucrurile variază și n-avem în România o casă de pariuri despre care să spunem că are de departe cele mai bune cote.

Prin urmare, la acest capitol consider că Superbet este în linia pieței, lucru confirmat și atunci când am citit mai multe opinii pe un forum de pariori.

Am luat un meci aleatoriu și am făcut o comparație a cotelor pentru 1x2, cu cotele propuse de alți operatori de pariuri online din România. Pentru 2 din 3 semne, Superbet avea cota cea mai mică, dar la egalitate cu alți 2 operatori din cei 6. În schimb, la al treilea semn - pentru victoria favoritei acelui meci - Superbet avea cea mai bună cotă dintre cele 7.

Păreri despre oferta de pariuri extra sportive de la Superbet

În secțiunea Superbet LOTO se poate paria 24 din 24 pe loterii internaționale, cum sunt Grecia Kino sau Multi Multi Polonia 20/80.

În categoria VIRTUALE vei putea plasa pariuri pe 8 discipline, dacă le pot spune așa, virtuale. Din păcate lipsește fotbalul, dar avem celebrul joc cu numere Lucky Six.

Recenzii Superbet despre pariurile pe mobil

Un nou punct pozitiv! Avem site optimizat pentru mobil și avem aplicații Superbet Android și iPhone cu facilități atractive. Ce-ți poți dori mai mult din acest punct de vedere?

Am testat recent atât site-ul de pe mobl, cât și aplicația pentru Android. N-au fost probleme atunci când am vrut să pariez. Includ aici și plasarea pariurilor live, care s-a realizat în condiții optime.

FAQ - Întrebări frecvente

Ce părere au românii despre Superbet?

Agenția este numărul 2 în topul caselor de pariuri online din România. Prin urmare nu se pot spune, în general, decât păreri bune despre Superbet pariuri. Totuși mai sunt și unele recenzii negative, dar acestea apar în cele mai multe cazuri din vina pariorilor (de ex. unui parior îi este închis contul pentru că mai avea altul deschis, el se va plânge de închiderea contului, dar nu va spune și motivul care a dus la restricție).

Cum este bonusul oferit de Superbet?

În general părerile sunt foarte bune despre bonus, dar cum oferta de bun-venit a agenției se mai schimbă și părerile se mai pot schimba. Una peste alta, la momentul respectiv, nu putem avea decât păreri pozitive despre bonusul Superbet.

Ce recenzii sunt despre oferta de pariuri de la Superbet?

Agenția are una dintre cele mai bune oferte de pariuri. Indiferent dacă pariezi pe fotbal, tenis, baschet ori pe vreun sport mai puțin popular în România, vei găsi la Superbet meciurile care te interesează și pariuri atractive la ele.

Cum sunt cotele la Superbet?

Din punct de vedere al cotelor agenția stă destul de bine. Nici nu putem spune că este numărul 1, dar nici nu este în coada listei. Dacă ar fi să facem o comparație pe termen lung prin prisma cotelor probabil nu sunt mai mult de 2 agenții legale în România care să aibă cote mai mari decât Superbet. 

Cum stă Superbet din punct de vedere al metodelor de plată?

Dacă vei căuta păreri despre metode depunere Superbet vei găsi doar cuvinte de laudă. Faptul că depunerea minimă este de doar 10 RON, iar printre metodele de depunere se regăsește și agențiile stradale, sunt plusuri mari pentru Superbet comparativ cu alte case de pariuri online. Pe partea de retrageri sunt destul de prompți și n-au fost niciodată probleme cu plățile.

Sper că ți-a fost de folos acest articol cu părerile mele despre Superbet. Dacă ai pariat până acum la acest operator te aștept și pe tine cu o părere. Chiar ne-ar fi de ajutor să avem cât mai multe păreri despre Superbet într-un singur loc. De asemenea, secțiunea de comentarii de mai jos este disponibilă și pentru cei care au de făcut reclamații despre Superbet.

S-ar putea  te intereseze și: