Discuții și păreri despre Superbet

8

Superbet a primit Licența de operare din partea ONJN în august 2016 și până-n august 2026 va putea opera legal în România. De la momentul trecerii de la pariuri exclusiv offline la pariuri atât online, cât și offline, Superbet a reușit să crească foarte mult.

Deschide cont AICI la Superbet – bonus 500 RON!

superbet păreri

În acest articol mi-am propus să-ți prezint părerile mele despre Superbet la momentul noiembrie 2019. Voi lua punct cu punct capitolele care contează și voi încerca să vin cu păreri cât mai obiective.

Pentru mai multe discuții n-ar fi rău să comentezi și tu la final, dacă ai o experiență cu Superbet. Astfel am avea mai multe opinii.

1. Păreri despre siguranța oferită de Superbet

Site-ul casei de pariuri este securizat. Prin urmare nu trebuie să-ți faci griji în legătură cu datele introduse. Includ aici și datele cardului, dacă vrei să alimentezi contul Superbet prin această metodă de plată.

De asemenea, fiind vorba de un operator de jocuri de noroc licențiat în România nu trebuie să-ți faci griji legate de validarea pariurilor, efectuarea plăților etc. Joacă corect și nu vei avea probleme!

Superbet a primit în ultimii 3 ani premiul pentru cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrală și de Est. Un motiv în plus să nu-ți faci probleme legate de partea de securitate / bani.superbet cel mai bun operator

2. Păreri despre interfața site-ului Superbet

Ca parior în România este foarte puțin probabil să nu fi plasat măcar o dată un bilet într-o agenție stradală Superbet. Dacă biletele le-ai făcut pe site-ul operatorului și ai mers cu codul într-o agenție, atunci îți va fi foarte simplu să plasezi primul pariu online.

Nici dacă vei lua contact pentru prima dată cu superbet.ro sau vei intra în varianta nouă a site-ului (varianta beta momentan) nu vei întâmpina mari probleme. Pagina de pariuri este compartimentată la fel ca la majoritatea caselor de pariuri online, așa că n-ar trebui să te blochezi de vreun lucru. Dacă, totuși, nu reușești să plasezi primul pariu îți recomand să citești articolul: Cum deschid cont și cum pariez la Superbet.

Înregistrează-te AICI la Superbet!

3. Păreri despre metodele de plată oferite de Superbet

N-ai cont bancar și nu vrei să deschizi unul? Nici o problemă! La Superbet poți să depui și să retragi bani direct din agențiile stradale ale operatorului, fără cont sau card bancar.

Depunerea și retragerea minimă cu cardul sau cu portofelele electronice este de 20 RON, în timp ce în agenții limita minimă este doar de 10 RON. Cu asemenea limite la Superbet online pot paria chiar și cei care au mai puțini bani pentru pariuri.

4. Păreri despre bonusurile și promoțiile de la Superbet

Pachetul de bonusuri pentru clienții noi de la Superbet este împărțit în 3 părți. La primele 2 depuneri se acordă bonusuri de 50% până la 200 RON și la a treia depunere avem bonus 100% până la 100 RON. 

Este un pachet promoțional bun, în opinia mea. Depui în total 900 RON și mai primești încă 500 RON. Condițiile de rulaj avute de bonus nu sunt greu de îndeplinit, așa că sunt șanse bune ca la final să faci niște bani.

superbet procentaj bonus

Apasă AICI pentru a primi pachetul de bonusuri oferit de Superbet!

Din păcate la Superbet în afară de pachetul pentru clienții noi nu mai avem alte promoții pentru pariuri online.

5. Păreri despre oferta de pariere pe sporturi de la Superbet

Atunci când am scris articolul erau disponibile pariuri din 12 sporturi la Superbet. Comparativ, la alți operatori găseam un număr dublu de sporturi. Însă, dacă nu vrei să pariezi pe fotbal galic, badminton, hochei galic sau trotting atunci n-ai de ce să consideri aceasta o părere negativă.

Găsești la Superbet ofertă pe sporturile cele mai populare (fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei pe gheață), dar și pe sporturi secundare, precum volei, baseball, darts, tenis de masă, rugby, box și chiar MMA.

6. Păreri despre oferta de pariuri pe fotbal de la Superbet

Gata cu punctele negative! La oferta de pariuri pe fotbal Superbet online stă foarte bine. Cu meciuri din ligile foarte cunoscute, dar și de prin Jamaica, Guatemala sau Nicaragua vei avea zi de zi ce să pariezi.

La meciurile mai puțin importante avem, în general, peste 50 de opțiuni de pariere. Lucrurile se schimbă la 180 de grade când vine vorba de meciurile din ligile de top, unde găsim peste 500 de variante de pariere.

Vezi AICI oferta completă de pariuri!

În categoria SPECIALE găsim și anumite pariuri foarte interesante. Pe de o parte avem opțiunea de a plasa pariuri pe deznodământul întregii zile dintr-o competiție (de exemplu, câte goluri / cornere / cartonașe etc vor fi în total în meciurile dintr-o zi din Serie A sau Liga 1). Pe de altă parte avem și pariuri speciale pentru meciurile mai importante, cum sunt combinațiile între goluri și cartonase sau între goluri și cornere, dar și multe, multe altele.

7. Păreri despre oferta de streaming și pariuri live de la Superbet

superbet ofertă pariuri live

Stă bine la ambele capitole, atât pariuri live, cât și evenimente transmise live video. La pariurile live din punct de vedere al ofertei cred că o regăsim între cele mai bune 3-4 agenții din România. La streaming live lipsesc anumite evenimente care le regăsim la alți operatori, dar dacă ar fi să comparăm cu alți operatori trecuți din offline în online Superbet stă foarte bine.

8. Păreri despre oferta de pariuri extra sportive de la Superbet

În secțiunea LOTO se poate paria 24 din 24 pe loterii internaționale, cum sunt Grecia Kino sau Italia Keno.

În categoria VIRTUALE vei putea plasa pariuri pe 8 discipline, dacă le pot spune așa, virtuale. Din păcate lipsește fotbalul, dar avem celebrul joc cu numere Lucky Six.

9. Păreri despre cotele oferite de Superbet

Este greu să-ți faci o idee despre cote. Poate la un anumit pronostic vei găsi cotă mai bună la Superbet, dar sigur altădată vei găsi o cotă mai bună în altă parte. Din acest punct de vedere lucrurile variază și n-avem în România o casă de pariuri despre care să spunem că are de departe cele mai bune cote.

Prin urmare, la acest capitol consider că Superbet este în linia pieței.

Am luat un meci aleatoriu și am făcut o comparație a cotelor pentru 1×2 cu cotele propuse de alte case de pariuri online. Pentru 2 din 3 semne Superbet avea cota cea mai mică, dar la egalitate cu alți 2 operatori din cei 6. În schimb, la al treilea semn – pentru victoria favoritei acelui meci – Superbet avea cea mai bună cotă dintre cele 7.

10. Păreri despre pariurile pe mobil la Superbet

Un nou punct pozitiv! Avem site optimizat pentru mobil și avem aplicații pentru iOS / Android cu facilități atractive. Ce-ți poți dori mai mult din acest punct de vedere? Am testat recent atât site-ul de pe mobl, cât și aplicația pentru Android. N-au fost probleme atunci când am vrut să pariez. Includ aici și plasarea pariurilor live, care s-a realizat în condțtii optime.

Înregistrează-te AICI la Superbet pentru a paria de pe mobil!

Sper că ți-a fost de folos acest articol cu părerile mele despre Superbet. Dacă ai pariat până acum la acest operator te aștept și pe tine cu o părere. Chiar ne-ar fi de ajutor să avem cât mai multe păreri despre Superbet într-un singur loc.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Jimmy8
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
24 din 3667%+582.00Vezi Ponturi

8 COMENTARII

  1. cum.puteti.sa.ne.furati.pe.fata?Imi.plasati.pariul.dupa.care.daca.e.castigator.taiati.tot.si.dati.cota.1.in.loc.de.220.lei.dati.7.lei….daca.pierdeam.un.meci.dadeati.0.daca.am.castigat.dati.cota.1.astai.nu.e.furaciune.pe.fata?mai.multa.neseriozitate.ca.la.voi.nicaeri.nu.este,dati.vina.ca.nu.va.merge.live.dar.dece.ati.luat.pariul.daca.era.defect.live.aici.trbuie.sa.va.asumati.greselile.voastre….nu.spun.ca.trbuia.sa-l.dati.intreg.dar.macar.in.jumate.dar.voi.ati.luat.tot.rusine.voua.

    • Pe site-ul casei de pariuri scrie asa: Dacă retragerea ta apare în istoric cu statusul “Achitat”, înseamnă că a fost acceptată din partea Superbet și urmează ca suma să fie alocată în contul tău între 3-6 zile lucrătoare.

      In mod normal, daca ai verificarea contului deja facuta, n-ar trebui sa dureze mai mult de 2-3 zile lucratoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here