Cum închid / șterg contul Superbet

1

Află din acest articol cum închizi sau cum ștergi contul la superbet.ro. În primul rând, însă, trebuie să știi că odată închis un cont nu-l vei mai putea redeschide în mai puțin de o săptămână de la închiderea sa.

inchid sterg cont superbet

Ca să închizi / ștergi contul la această casă de pariuri sportive urmează pașii:

  1. Fiind logat în contul Superbet online dă click pe username-ul tău din partea dreaptă sus a paginii.
  2. Dintre opțiunile afișate selectează Contul meu.
  3. Din lista din partea stângă dă click pe JOC RESPONSABIL. Se va deschide o pagină precum cea din imaginea de mai jos:
Superbet Joc Responsabil

În continuare îți voi prezenta toate opțiunile pe care le ai la dispoziție în pagina respectivă:

bonus superbet pariuri casino fara depunere
  • Limită la depunere – poți stabili o limită de bani pe care o poți DEPUNE pe zi / săptămână / lună. În cazul în care dorești să crești limita stabilită inițial sau s-o anulezi va trebui să aștepți până la 48 de ore.
  • Limită de pariere – poți stabili o limită de bani pe care o poți JUCA pe zi / săptămână / lună. În cazul în care dorești să crești limita stabilită inițial sau s-o anulezi va trebui să aștepți până la 48 de ore.
  • Perioadă de pauză – poți alege o perioadă de pauză, perioadă în care nu vei mai putea juca la Superbet.
  • Închidere cont – dacă alegi să închizi contul îl vei putea ulterior să-l redeschizi trimițând un e-mail la adresa [email protected] După ce ai solicitat să-ți fie închis contul va trebui să aștepți cel puțin 7 zile până să poți cere redeschidere cont Superbet.
  • Auto-excludere – cea mai drastică măsură, odată ce ai apăsat pe butonul Exclude-mă și ai confirmat excluderea vei avea contul restricționat pentru o perioadă de cel puțin 6 luni, după care poți solicita celor de la Superbet reactivarea contului.

După cum se poate observa nu există posibilitatea de ștergere a contului, restricția maximă pe care ți-o poți pune singur fiind pauza de 6 luni prin auto-excludere.

În final, ca să nu ajungi să închizi contul la Superbet sau la alt operator de jocuri de noroc online vreau să-ți recomand să citești cu atenție articolul Ce să faci ca să nu pierzi bani la pariuri sportive.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here