Super 6 la Superbet – sfaturi pentru pariori

0

În cadrul acestui articol îți voi oferi informații despre Super 6 de la Superbet, strategii de a paria și dacă este sau nu benefic pentru tine să joci acele meciuri.

super 6 superbet

1. Ce este Super 6?

Superbet alege zilnic 6 partide foarte echilibrate și oferă cota 2.80 pentru fiecare pronostic (1X2). Ca să joci un astfel de bilet trebuie să ai câte un pronostic la fiecare dintre partidele propuse. 

Miza minimă este de 1 RON, iar câștigul minim este de 459 RON dacă joci într-o agenție stradală și 482 RON dacă joci la Superbet online.

Ca să câștigi trebuie ca toate cele 6 pronosticuri alese de tine să fie câștigăte. Un singur pronostic pierdut va face ca biletul să fie necâștigător.

2. Cine are mai mult de câștigat în urma Super 6, pariorii sau agenția?

Poate că acele cote de 2.80 te atrag, dar înainte să le pariezi trebuie să cunoști unele lucruri.

Dacă ar fi să faci combinații pentru toate semnele între cele 6 partide ai ajunge la un număr total de 729, deci din start se exclude varianta de a juca toate combinațiile posibile.

Cotele sunt 2.80 indiferent de pronosticul ales. Înseamnă că agenția oferă un payout de aproximativ 93%, unul oarecum acceptabil.

Superbet încearcă pe cât de mult posibil să aleagă cele mai echilibrate meciuri din oferta zilei respective, dar asta nu înseamnă că mereu va fi așa. Poate cota de 2.80 pentru 1 sau 2 te încântă, dar s-ar putea ca la altă agenție pentru 1 sau 2 să găsești o cotă mai mare de 2.80.

Totodată cota de 2.80 pentru pronosticul x este una relativ mică și de aceea nu este tocmai benefic să ai multe x-uri pe bilet. În cazul în care la cele 3 meciuri ai în plan să joci minim 3 egaluri mai bine joci biletul normal, nu cel de la Super 6.

Acum dacă ar fi să concluzionez, ai avea de câștigat doar dacă știi să selectezi zilele profitabile. Dacă meciurile sunt destul de echilibrate, iar cotele comparate cu cele oferite de casele de pariuri online în oferta normală sunt mai mari, atunci poți încerca.

Întodeauna trebuie să urmărești piața ca să vezi când ești tu în câștig și când este agenția.

3. Strategii care pot fi aplicate la Super 6

super-6-superbet

Pariorii mereu s-au gândit la modalități de a-și mări șansele de câștig. Așa au luat naștere strategiile la pariuri sportive. Și pentru Super 6 s-au creat câteva scheme, iar eu o să-ți exemplific 2 dintre ele.

3.1 Doar 3 meciuri

La Super 6 sunt 6 meciuri puse la dispoziție. Pe tine te vor interesa doar 3. Așa că alegi 3 pronosticuri, în care ai cea mai mare încredere, iar la celelalte 3 joci toate variantele posibile.

După stabilirea celor 3 pronosticuri, să le spunem principale, o să rămâi cu un total de 27 de combinații posibile. Înseamnă că va trebui să pariezi 27 RON. 

Bineînțeles că nimeni și nimic nu-ți poate garanta succesul. Acesta depinde de cât de inspirat ai fost în alegerea celor 3 pronosticuri pronosticuri. Însă pe termen lung se poate pune în practică și poate genera câștiguri frumoase. Un singur bilet câștigat în 15 zile îți poate asigura aproximativ 50 RON profit.

3.2 "Șansa dublă"

Nu o să joci 1x, x2 sau 12 pentru că nu este posibil la acest tip de pariu. Poți selecta, însă, doar două tipuri de pronosticuri și să faci combinații cu acelea. Astfel vei reuși să acoperi aproximativ 66% din totalul posibilităților.

După analiza celor 6 partide îți stabilești care vor fi cele două semne și o să ai 64 de variante posibile. O să le joci pe toate și dacă în cele 6 partide nu va ieși pronosticul pe care nu l-ai jucat vei câștiga. 

De exemplu poți juca la toate cele 6 meciuri 1 și 2. Vei câștiga în cazul în care niciuna dintre partide nu se va încheia la egalitate.

Acum că ai descoperit ce este Super 6 de la Superbet și ce strategii poți aplica pentru a avea șanse mai mari de câștig nu-mi mai rămâne decât să-ți urez mult succes!

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
53 din 82 65% +1040.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here