Ce înseamnă Super Extra, SE-1 și SE-2 la Superbet

Scris de Laur198523/01/2024

În cazul în care te întrebi ce înseamnă Super Extra la Superbet ai toate detaliile în articolul curent.

superbet

Bonus 500 RON

la primele 3 depuneri

super extra superbet

Aceasta este o ofertă prin care agenția de pariuri oferă clienților săi cote mari pentru anumite evenimente.

Unde găsești pariurile Super Extra la Superbet?

Intră pe superbet.ro la oferta de pariuri a zilei și la început vei vedea Super Cota. După aceasta vei găsi meciurile disponibile pentru Super Extra.

Super Extra este disponibilă la Superbet pentru următoarele tipuri de pariuri pe rezultat final: 1, X, 2, 1X, X2 și 12.

Vei găsi în mod special cote mărite din fotbal și tenis, dar nu vor lipsi nici cele din baschet, handbal, hochei pe gheață, volei etc.

super extra superbet

Cum poți beneficia de Super Extra la Superbet?

Ca să adaugi un pariu de tipul Super Extra, pe bilet trebuie să mai minim 5 pronosticuri din oferta standard, fiecare cu cota minimă 1.10.

Poți juca un pronostic Super Extra inclusiv pe un bilet în sistem, cu condiția ca pe variantă să fie minim 6 pronosticuri.

Ce înseamnă SE-1 la Superbet?

În cazul în care scrii pronosticurile de pe bilet pe o foaie și nu faci biletul online, ai grijă ca pronosticul care vrei să se încadreze Super Extra să scrii și SE- în fața lui.

De exemplu, având imaginea de mai sus cu oferta Super Extra, dacă cineva ar fi făcut biletul în agenție și ar fi vrut să aibă pe el victoria lui Mertens la Super Extra ar fi trebuit să scrie 5872 - SE-1.

Prin urmare SE-1 la Superbet înseamnă SuperExtra-1. Vorbim practic de un pariu pe victoria echipei gazdă (sau primei echipei menționate) la o cotă mai bună decât în mod normal.

Ce înseamnă SE-2 la Superbet?

Logic, SE-2 la Superbet înseamnă SuperExtra-2. Reprezintă un pariu pe victoria echipei oaspete (sau celei de-a doua echipe menționată) la o cotă mai bună decât în mod normal.

În final, vin și cu un sfat: dacă ai format un bilet cu minim 6 pronosticuri și unul dintre ele este pe rezultatul final (1x2 sau șansă dublă) al unui meci verifică și secțiunea Super Extra de la pariuri sportive Superbet, deoarece s-ar putea să găsești cote mult mai bune decât în alte părți.

Te-ar mai putea interesa și:

S-ar putea  te intereseze și: