Superbet bonus fără depunere

0

Superbet este unul dintre site-urile de jocuri de noroc la care ai parte constant de bonusuri fără depunere la verificarea contului.

superbet bonus fara depunere

Indiferent dacă preferi să joci la pariuri sportive online sau la jocuri cazino vei putea beneficia la un moment dat de un bonus fără depunere la Superbet România.

Superbet pariuri bonus fără depunere

superbet bonus fara depunere 092021

În perioada 11-19 septembrie 2021 poți beneficia de bonus 50 RON la pariuri sportive fără depunere.

Pentru a-l primi apasă AICI după care creează un cont online la Superbet. Ai grijă să bifezi acordurile de marketing în formularul de înscriere.

Bonusul va fi creditat în cont în următoarea zi de după verificarea contului și va trebui rulat pe evenimente sportive cu cota minimă 1.60, de 6 ori, pentru a fi transferat în balanța de bani reali.

Superbet Casino bonus fără depunere 

Până la finalul zilei de 19 septembrie 2021 poți să joci la cazinou online fără depunere dacă alegi să deschizi cont la Superbet.

Tot ce trebuie să faci este să dai click pe acest link special, te înregistrezi (selectezi acordurile de marketing în formularul de înregistrare) și faci verificarea contului trimițând către staff-ul cazinoului poza cărții de identitate.

În ziua următoare validării documentului vei primi în cont 229 de runde gratis. Pe acestea va trebui să le accepți în maximum 24 de ore din momentul creditării în cont (vei fi înștiințat cu un mesaj de tip Pop-up că ai rotirile în cont și va trebui să apeși pe butonul Accept).

Ele vor fi disponibile la slotul Sizzling Hot Deluxe și au valoare de 0.05 RON / rotire. Câștigul obținut din rundele gratis va trebui rulat o singură dată pentru a fi transformat în bani reali!

De precizat că vei putea lua concomitent cele 2 bonusuri. Adică dacă dai click pe un link din acest articol, deschizi cont și-l verifici vei primi atât 50 RON bonus fără depunere la pariuri sportive, cât și 229 de învârtiri gratuite la jocurile de cazino.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here