Cashout la Superbet

0

În acest articol îți voi explica tot ce trebuie să știi despre funcția cashout oferită de superbet.ro: ce este, cum o poți folosi și, mai important, ce avantaje îți oferă atunci când pariezi.

superbet cashout

Ce este Cashout?

Opțiunea Cashout este o funcție prin care poți închide anticipat un pariu, înainte ca evenimentul să fie decis.

Dacă folosești opțiunea de cashout poți închide aproape oricând un pariu deschis. Suma de bani care va fi restituită în contul tău variază în funcție de șansa de câștig a biletului la momentul când ai dat cashout.

O să îți ofer și 2 exemple, pentru a te ajuta să înțelegi mai bine:

a) Pariezi pe un meci de fotbal pe victoria echipei gazdă la o cotă de 2.00. În minutul 70, scorul este 0-0. Dacă urmărești meciul și vezi că echipa pe care ai pariat nu atacă, joacă slab, nu este motivată și crezi că nu va reuși să câștige, indicat ar fi să dai cashout și să-ți asumi o parte din pierdere. O să primești înapoi în cont o sumă mai mică, însă dacă meciul s-ar termina 0-0 ai pierde toți banii.

b) Pariezi 100 RON pe un meci de fotbal pe victoria echipei gazdă, echipă care pornea ca favorită. În minutul 70 scorul este de 1-0 pentru echipa pe care ai mizat. Poți să dai cashout și să închizi pariul și ai astfel profit garantat. Sigur, profitul este mai mic decât dacă ai fi așteptat finalul meciului, însă este sigur. 

În prima ipoteză ți-ai recuperat o parte din pierdere ieșind din pariu fără a pierde toată suma pariată. În a doua ipoteză ai un profit garantat, indiferent de ce se întâmplă în restul partidei și excluzi riscul de a pierde biletul. Totodată, profitul este puțin mai mic față de cel obținut dacă ai fi așteptat să se termina partida.

Agenția de pariuri online Superbet este una dintre casele de pariuri care au disponibilă funcția de cashout.

Despre Superbet Cashout

Probabil te-ai întrebat unde anume găsești această opțiune. După ce ai plasat pariul, accesând meniul biletelor jucate, poți vedea pe fundal verde opțiunea de cashout, exact ca în imaginea de mai jos:

cashout superbet optiune

Cashout-ul este vizibil atât în secțiunea “Bilete”, unde se regăsesc toate biletele active sau poate fi accesat pentru fiecare bilet in parte în cazul în care vrei să vezi această opțiune pentru un bilet specific pe care-l deschizi.

Când folosim opțiunea de Cash Out?

Opțiunea de Cash Out este cel mai des folosită în una din următoarele situații:

Pariul este aproape câștigător și dorești inchiderea acestuia înainte de finalizarea evenimentelor pentru un profit rapid și sigur sau pentru a folosi câștigul pentru plasarea altui bilet.

Pariul nu merge conform așteptărilor și dorești închiderea lui pentru a limita pierderile.

Pariorul s-a răzgândit asupra unui bilet deja plasat și dorește să închidă pariul. Dacă ai plasat un pariu pe un meci programat mai târziu și vrei să scoți banii pentru a paria pe alt eveniment programat mai devreme, atunci funcția cashout devine foarte utilă, pentru că dacă nu ar fi existat această opțiune ai fi rămas cu banii blocați.

Este disponibil cash out-ul la toate sporturile și pe toate piețele de pariere?

Nu! Avem opțiunea cashout la Superbet pe principalele sporturi, cele mai pariate de români (fotbal, tenis, volei, baschet, handbal). Nu avem însă această funcție disponibilă la toate piețele de pariere din sporturile selectate.

De exemplu, la fotbal nu pot fi închise prin cashout următoarele piețe: Superpariuri, handicap, draw no bet, GG combo, combo sau/sau, total goluri prima/a doua repriză, combo goluri, total goluri gazde/oaspeți, total goluri gazde/oaspeți prima/a doua repriză, combo final și goluri, combo primul gol și total goluri, combo șansă dublă și total goluri, combo pauză/final și goluri, combo final & PG.

Dacă vrei să pariezi și nu știi exact dacă poți opta pentru cashout odată ce începe meciul cel mai bine ar fi să te uiți după butonul verde din dreptul pieței de pariere. Dacă acest buton este prezent înseamnă că pe piața respectivă vei beneficia de cashout.

optiune cashout superbet

Cashout indisponibil?

Ne putem regăsi în situția în care întâlnim butonul specific pentru Cash Out indisponibil, chiar dacă inițial funcția de Cash Out era activă. De acest impediment ne putem lovi în situațiile următoare:

  • schimbarea drastică a cotelor
  • ofertă/Meci suspendat
  • opțiunea de pariere nu mai este diponibilă 
  • meciul nu se mai regăsește în oferta de pariere
  • meciul este întrerupt din diferite motive (VAR, challenge,condiții meteo nefavorabile etc.)
  • faze fixe sau atac periculos etc.  
  •  un eveniment este deja validat ca fiind necâștigător
  • o selecție nu mai beneficiază de opțiunea de Cash Out

În mod normal când se întâmplă unul din evenimentele de mai sus funcția cashout nu poate fi folosită temporar, însă după câteva minute ar trebui să fie din nou activă și să poți închide biletul.

Ce mai trebuie să știi despre Cashout la Superbet?

Sunt situații în care nu este indicat sau chiar nu poți da cashout.

Cu titlu de exemplu, sumele pariate din balanța bonus nu pot fi retrase prin intermediul funcției de cashout.

Dacă ai bonusuri sau ai optat pentru diverse campanii promoționale, informează-te în prealabil despre folosirea funcției cashout. Spre exemplu, dacă ai de rulaj un bonus sau trebuie să pariezi o sumă de bani pentru a fi eligibil pentru bonus și folosești cashout poți să pierzi acel bonus sau suma pariată și retrasă prin funcția cashout să nu fie luată în calcul pentru rulaj.

De aceea îți recomand să citești cu atenție termenii și condițiile fiecărui bonus pentru a vedea în ce măsură este sau nu compatibil cu funcția cashout.

Acum că ai citit acest articol vei știi cum să dai cashout Superbet și-ți vei limita pierderile. Dacă totuși ai vreo nelămurire lasă un comentariu în secțiunea de mai jos și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here