Superbet contact

Scris de ag2r10/07/2022

  • LIVE Chat
  • E-mail
  • Telefon
  • Program

nu este precizat

BONUS PARIURI LA DEPUNERE

superbet mobil

Bonus 500 RON la primele 3 depuneri

Dacă te-ai confruntat cu o problemă pe site-ul Superbet sau în aplicația de mobil, atunci în acest articol vei afla cum intri în legătură cu staff-ul Superbet. Sunt mai multe modalități de contact Superbet și ți le voi prezenta în continuare pe fiecare.

superbet contact

Live Chat Superbet

O metodă foarte rapidă pentru a intra în contact cu operatorii agenției este accesarea serviciului live chat Superbet.

Pentru a face acest lucru apasă pe cercul roșu aflat în partea dreaptă jos a oricărei pagini a site-ului casei de pariuri.

Acum va trebui să completezi pe rând informațiile solicitate (primele 3 secțiuni vor fi completate automat dacă ești logat în cont):

  • Nume - Scrie numele tău.
  • Email - scrie adresa de email folosită la înregistrarea contului.
  • Număr de telefon - scrie numărul tău de telefon mobil.
  • Mesaj (opțional) - aici scrii pe scurt problema la care nu găsești rezolvare, pentru ca agentul Superbet să poată vedea exact ce problemă ai când se conectează.

Acum se va deschide serviciul de chat online Superbet. Mai întâi îți va răspunde robotul "iRina" care te va ajuta într-o primă fază să găsești ajutor la problema pe care o întâmpini.

Practic, dacă scrii pe scurt problema ta, roboțelul iRina va identifica pe baza unor structuri de cuvinte ce anume vrei să afli și-ți va răspunde prin intermediul răspunsurilor oferite pe pagina de întrebări frecvente.

Dacă totuși apreciezi că nu-ți vei putea rezolva problema aflând răspunsuri la întrebările frecvente sau știi că problema ta nu este listată în acea categorie, atunci va trebui să soliciți transferul către un operator live chat.

Cum faci asta?

Scrii live chat în chat-ul respectiv.

Acum roboțelul iRina te va întreba care este numele de utilizator pentru a te putea transfera către un agent live. Scrie numele tău de utilizator, exact cum apare în meniul de logare și apoi vei fi transferat imediat către un operator din staff-ul Superbet.

Exemplu de contact prin livechat ai în imaginea de mai jos:

superbet live chat

Avantajul folosirii serviciului de livechat Superbet online este că-n cele mai multe cazuri problemele sunt rezolvate foarte repede și afli imediat soluție pentru situația ta.

Totuși, dacă se întâmplă ca problema ta să nu poată fi rezolvată imediat (de exemplu, un bilet validat greșit, deși personal nu am văzut acest lucru), atunci situația va fi înaintată departamentului abilitat și vei fi înștiințat prin email de soluționarea cazului.

Operatorii livechat sunt foarte amabili, se implică activ, nu oferă soluții tip copy-paste din regulament, astfel că avem doar cuvinte de laudă pentru staff-ul Superbet.

Superbet WhatsApp

Dacă nu vrei să intri pe site-ul Superbet pentru a contacta staff-ul agenției prin intermediul serviciului de live chat, atunci poți salva numărul de Whatsapp și poți contacta agenții Superbet prin această aplicație.

Număr contact Superbet Whatsapp: 0725 154 154.

Atenție! Acest număr este exclusiv pentru conversații scrise pe Whatsapp. Nu încerca să apelezi numărul, nici măcar prin intermediul aplicației respective! Nu-ți va răspunde nimeni!

Dacă, în schimb, scrii operatorilor, atunci o persoană din staff îți va răspunde foarte rapid și te va ajuta să rezolvi imediat problema, exact ca prin intermediul serviciului de live chat.

Avantajul este că acum scapi de acel roboțel care constituie un pas suplimentar în accesarea serviciului de contact Superbet.

Superbet contact email

O altă metodă Superbet România contact este email-ul. Pentru a face acest lucru trimite un email la adresa [email protected] în care la subiect scrii titlul problemei tale, de exemplu "Problemă validare bilet" sau "Validare greșită".

În cuprinsul mesajului trebuie să scrii în detaliu problema pe care o ai. Eventual, dacă poți pune și un screenshot ar fi ideal să atașezi și o imagine pentru ca operatorii Superbet să știe exact care este problema și să te poată ajuta s-o rezolvi.

În general vei primi răspuns în decurs de câteva ore cu soluția pentru problema ta. Am fost însă plăcut surprins să primesc un răspuns după aproximativ 15 minute ultima dată când am contacat serviciul de suport Superbet prin email.

Acestea sunt modalitățile de contact oferite de Superbet! Printre ele, din păcate, nu se regăsește și un nr telefon la care să poți vorbi cu un operator din echipa de asistență clienți.

Acum că știi cum poți lua legătura cu staff-ul acestei agenții pariuri sportive nu-ți rămâne decât să apelezi la operatorii Superbet de fiecare dată când ai o problemă pe site.

Dacă totuși ai nelămuriri lasă un comentariu în secțiunea de mai jos și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Pariază la Superbet cu 500 RON bonusuri la primele 3 depuneri!

Te-ar putea interesa și:

Spune părerea ta aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Wade
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
55 din 86
PROCENTAJ
64%
UNITĂȚI
+1553
Vezi Ponturi


S-ar putea  te intereseze și:

Superbet bonus fără depunere

Superbet bonus fără depunere

Retragere Superbet + depunere minimă

Retragere Superbet + depunere minimă

Superbet contact

Superbet contact

Agenții Superbet program

Agenții Superbet program

Cash Out Superbet

Cash Out Superbet

Lucky Six Superbet – reguli și ponturi ca să câștigi

Lucky Six Superbet – reguli și ponturi ca să câștigi

Joc Aviator Superbet

Joc Aviator Superbet

Verificare cont Superbet

Verificare cont Superbet

Păreri, recenzii și reclamații despre Superbet

Păreri, recenzii și reclamații despre Superbet