Superbet contact

Scris de Laur198527/05/2024

În cazul în care ai nevoie de ajutor din partea echipei de suport Superbet citind acest articol vei afla care sunt metodele de contact Superbet, inclusiv nr telefon București și program live chat.

superbet contact

Detalii de contact Superbet

Program Superbet contact - non-stop.

Live chat suport - disponibil.

Mail - suport@superbet.ro.

Telefon contact Superbet - 1226 (apel taxabil, 0.2 euro pe minut).

Superbet contact - întrebări frecvente

Înainte să apelezi la echipa de contact Superbet îți recomand să verifici secțiunea de întrebări frecvente.

Ca să accesezi respectiva secțiune de la Superbet online intră pe site-ul casei de pariuri.

În partea de jos a site-ului Superbet vei vedea secțiunea de AJUTOR, precum în imaginea de mai jos.

superbet live chat

Dă click pe Întrebări frecvente și se va deschide o pagină, precum cea din imaginea de mai jos, în care ai mai multe categorii. Alege-o pe cea care se potrivește căutării tale.

O altă variantă este să scrii cuvântul care te interesează în bara din partea superioară a paginii și-ți vor fi afișate întrebări și răspunsuri despre acel subiect.

intrebari frecvente superbet

Live chat Superbet

Alege Live Chat Superbet apăsând pe textul respectiv din partea inferioară a paginii și mai departe urmează indicațiile prezentate.

În primă fază va trebui să scrii un cuvânt sau un grup de cuvinte despre care ești interesat. Îți vor afișate întrebări care conțin respectivul cuvânt, întrebări pe care dacă dai click vei vedea și răspunsurile aferente.

Dă click pe Chat Live dacă vrei să pornești discuția cu un operator din echipa de suport Superbet.

În continuare va trebui să completezi pe rând informațiile solicitate (primele 3 secțiuni vor fi completate automat dacă ești logat în cont):

Nume - Scrie numele tău.

Email - scrie adresa de email folosită la înregistrarea contului.

Număr de telefon - scrie numărul tău de telefon mobil.

Mesaj (opțional) - aici scrii pe scurt problema la care nu găsești rezolvare, pentru ca agentul Superbet să poată vedea exact ce problemă ai când se conectează.

În final apeși pe butonul Începeți conversația și va porni instant serviciul de live chat Superbet.

Sfat, înainte să apelezi la live chat Superbet: în cazul în care întrebarea ta are legătură la modul general cu casa de pariuri (de exemplu cât durează o retragere pe card) îți recomand să citești secțiunea Întrebări frecvente de pe site-ul operatorului.

Acum se va deschide serviciul de chat online Superbet. Mai întâi îți va răspunde robotul "iRina" care te va ajuta într-o primă fază să găsești ajutor la problema pe care o întâmpini.

Practic, dacă scrii pe scurt problema ta, roboțelul iRina va identifica pe baza unor structuri de cuvinte ce anume vrei să afli și-ți va răspunde prin intermediul răspunsurilor oferite pe pagina cu întrebările frecvente.

Dacă totuși apreciezi că nu-ți vei putea rezolva problema aflând răspunsuri la întrebările frecvente sau știi că problema ta nu este listată în acea categorie, atunci va trebui să soliciți transferul către un operator live.

Cum faci asta?

Scrii live chat în chat-ul respectiv.

Acum roboțelul iRina te va întreba care este numele de utilizator pentru a te putea transfera către un agent live.

Scrie numele tău de utilizator, exact cum apare în meniul de logare.

Apoi vei fi transferat imediat către un operator din echipa de suport clienți Superbet, cu care vei discuta în timp real.

Exemplu de contact Superbet prin livechat ai în imaginea de mai jos.

superbet live chat

Avantajul dacă apelezi la live chat Superbet este că, în cele mai multe cazuri, problemele sunt rezolvate foarte repede și afli imediat soluție pentru situația ta.

Totuși, dacă se întâmplă ca problema ta să nu poată fi rezolvată imediat (de exemplu, un bilet validat greșit, deși personal nu am văzut acest lucru), atunci situația va fi înaintată departamentului abilitat și vei fi înștiințat prin email de soluționarea cazului.

Operatorii livechat sunt foarte amabili, se implică activ, nu oferă soluții tip copy paste din regulament, astfel că avem doar cuvinte de laudă pentru echipa de suport clienți Superbet.

Acum că știi cum poți lua legătura cu staff-ul acestei agenții de pariuri sportive nu-ți rămâne decât să apelezi la operatorii Superbet de fiecare dată când ai o problemă pe site-ul de jocuri de noroc.

Ca o concluzie faptul că echipa de suport pune la dispoziție inclusiv live chat Superbet este un mare plus. De asemenea un plus este reprezentat de numărul de telefon Superbet, dar și posibilitatea de a trimite mail la adresa suport@superbet.ro.

Dacă ai nelămuriri legat de modul de accesare a live chat Superbet lasă un comentariu în secțiunea de mai jos și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

S-ar putea  te intereseze și: