Superbet – cum depui și cum retragi bani

0

În cadrul acestui articol vei putea regăsi informații referitoare la metodele de depunere și retragere de la Superbet. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din România și cea care deține cele mai multe agenții în țară, astfel că acest articol cu siguranță va fi de folos pentru mulți pariori.

superbet depunere retragere bani

1. Cum faci o depunere la Superbet

Poți urmări tutorialul video de mai jos, în care îți explicăm pas cu pas cum faci o depunere la Superbet, sau poți citi articolul în continuare.

Pentru a efectua o depunere în contul Superbet trebuie să te loghezi și să dai click în partea dreaptă sus pe butonul Depunere.

Se va deschide o pagină care arată precum în imaginea de mai jos.

superbet pagina depunere

Acolo va trebui să selectezi Depune Online, să scrii suma pe care vrei s-o depui și să dai click pe DEPUNERE.

superbet online depunere iunie 2021

Acum se va deschide o pagină precum cea din imagiena de mai jos, de la depunerea cu card bancar. Va trebui să selectezi una dintre metodele de plată online.

1.1 Depunere la Superbet cu card bancar

Cardul pentru pariuri este cea mai cunoscută metodă de a depune la agențiile online. Depunerea minimă este de 20 RON, iar cea maximă de 45.000 RON.

Se percepe o taxă de 2% din suma depusă. De exemplu dacă vei scrie 100 RON la suma pe care vrei s-o depui contul îți va fi alimentat cu 98 RON.

Pe lângă carduri VISA și MasterCard / Maestro este acceptat inclusiv card Revolut.

superbet-depunere-card-bancar

Completează datele solicitate, după cum urmează:

 • Nume: va fi completat automat cu numele scris atunci când te-ai înregistrat la Superbet.
 • Număr card: scrie numărul cardului format din 14 cifre.
 • Lună / An: selectează luna și anul în care va expira cardul.
 • CVV2: scrie codul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului.
 • Sumă: scrie suma pe care vrei s-o depui.
 • Dă click pe DEPUNERE pentru a se realiza transferul.

Bine de știut: Dacă ai mai efectuat o depunere cu cardul bancar respectiv și l-ai salvat următoarea dată va trebui doar să-l selectezi și să introduci codul de securitate (CVV) din 3 cifre de pe spatele cardului, fără să mai fie nevoie de reintroducerea tuturor datelor.

1.2 Depunere în agențiile stradale Superbet

Pentru pariorii care nu vor să utilizeze metodele de plată online, Superbet Romania oferă posibilitatea de a alimenta contul prin intermediul agențiilor stradale. Având în vedere că există peste o mie de agenții în țară, cu siguranță această metodă avantajează multe persoane.

Trebuie să mergi în agenția dorită, să-i spui operatorului username-ul avut la Superbet online și să-i dai cartea de identitate pentru a verifica dacă coincid datele din contul online cu cele din buletin.

Depunerea minimă în agențiile Superbet este de doar 10 RON.

1.3 Depunere la Superbet cu Paysafecard / Skrill / Neteller

Am grupat cele 3 metode de plată online pentru că la fiecare procedura este similară. O selectezi și scrii suma pe care vrei s-o depui. Ulterior vei fi redirecționat către site-ul portofelului online, acolo unde va trebui să te loghezi în contul respectiv și să confirmi tranzacția.

O singură precizare aici. Dacă alegi Neteller logarea se va face direct din pagina Superbet, cu adresa de e-mail a contului Neteller și Codul de autentificare sau ID-ul securizat.

superbet-depunere-neteller

Indiferent care dintre aceste portofele electronice vei alege, Skrill, Paysafecard sau Neteller depunerea minimă va fi de 20 RON + taxa de 2%.

1.4 Depunere la Superbet prin transfer bancar

Această operațiune poate fi efectuată într-o agenție bancară unde ai deschis contul sau prin intermediul Internet Banking al băncii respective.

Depunerea minimă este de 20 RON. Aceasta se realizează în 1-2 zi lucrătoare, în funcție de banca unde ai contul deschis, respectiv ora la care faci transferul.

Informațiile necesare pentru efectuarea unei depuneri prin transfer bancar la Superbet sunt următoarele:

 • Beneficiar: Superbet Interactive (Romania) Limited
 • IBAN: RO08RZBR0000060021591091
 • SWIFT: RZBRROBU

2. Cum faci o retragere și cât durează o retragere la Superbet

Poți să urmărești și video modul în care se face o retragere de la Superbet:

https://youtu.be/blUCeyjhUGo

Pentru a efectua o retragere va trebui să dai click tot pe DEPUNERE în partea dreaptă sus a paginii Superbet. Ulterior din coloana din partea dreaptă va trebui să selectezi RETRAGERE.

ATENȚIE! Superbet permite retragerea banilor din cont doar prin intermediul unei metode de depunere folosite anterior. De exemplu, dacă depui prin intermediul cardului bancar nu vei putea retrage în Skrill.

2.1 Retragere pe card bancar de la Superbet

Retragerea minimă prin această opțiune este de 20 RON. Se poate efectua doar pe unul dintre cardurile cu care s-a realizat o depunere anterioară.

Procedura de retragere este simplă. După ce alegi această metodă de plată scrii suma pe care vrei s-o retragi și apeși pe butonul prin care confirmi tranzacția.

Există posibilitatea să-ți fie cerută poze cu cardul respectiv, pentru a fi efectuată verificarea metodei de plată.

Din momentul efectuării retragerii până-n momentul în care banii vor intra pe card pot trece între 3-6 zile. Nu există comision de retragere, oprindu-se doar impozitul pentru pariuri online.

2.2 Retragere prin transfer bancar

Prin intermediul transferului bancar poți primi banii mai repede decât în cazul retragerii prin cardul bancar (1-2 zile lucrătoare). Condițiile sunt aceleași 20 RON suma minimă, respectiv 50.000 suma maximă.

Vei putea retrage pe card doar dacă ai depus prin această metodă de plată sau dacă ai alimentat contul cu un card Mastercard.

2.3 Retragerea din agențiile Superbet

Prin această metodă retragerea minimă este de doar 10 RON. Pentru a efectua o astfel de retragere trebuie să selectezi agenția de unde vei merge să ridici banii.

Atunci când vei merge la respectiva agenție trebuie să ai la tine cartea de identitate și username-ul contului Superbet.

În funcție de suma pe care vrei s-o retragi dintr-o agenție Superbet ai 2 variante:

 • Retragere instant:  dacă retragerea este de maxim 500 RON, vei putea merge să ridici banii în aceeași zi.
 • Retragere în agenții: dacă suma retrasă este mai mare de 500 RON, în acest caz retragerea maximă este de 45.000 RON și vei putea ridica suma câștigată în ziua următoare.

2.4 Retragere în Skrill sau Neteller

Dacă ai alimentat contul Superbet prin intermediul Skrill sau al Neteller va trebui să selectezi metoda de plată respectivă, să scrii suma pe care vrei s-o depui și să confirmi tranzacția.

Prin ambele metode retragrea minimă este de 20 RON, iar cea maximă de 45.000 RON. Banii vor ajunge în portofelul electronic imediat după ce casa de pariuri aprobă tranzacția.

2.5 În cât timp intră banii la Superbet?

Am prezentat mai sus, la fiecare metodă în parte, perioada de timp în care intră banii retrași de la Superbet.

Dacă la retragerile cash de până la 1.000 RON poți avea banii în mână în aceeași zi, la retragerile pe cardul bancar se poate ajunge până la 6 zile lucrătoare (în general nu durează atât).

2.6 Comision retragere Superbet

Începând cu a doua retragere online efectuată în decursul aceleiași zile, se percepe un comision de 5 RON. Astfel, prima retragere online efectuată în decursul unei zile este gratuită, dar la următoarea efectuată în decursul aceleiași zile, se va aplica acest comision de 5 RON.

3. Ce faci dacă nu poți să depui / retragi la Superbet

În situația în care întâmpini probleme în procesul de depunere / retragere poți să contactezi staff-ul Superbet pe live chat, Whatsapp (mesaj la numarul 0725.154.154), pe mail la adresa [email protected] sau telefonic la numărul 1226.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
6 din 7 86% +294.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here