Superbet – validare pariu tenis cand un jucator se retrage

0

Vezi în acest articol cum se validează pariurile pe tenis la Superbet în cazul în care un jucător se retrage. În tenis se întâmplă de multe ori ca meciul să nu fie finalizat și tocmai de aceea trebuie să știi cum vor fi validate pariurile tale. Ai mai jos toate informațiile despre acest subiect, luând în considerare regulile de validare de la Superbet.

superbet validare pariu tenis

Reguli speciale de validare pentru meciurile de tenis

Trebuie să știi din start că pariul tău va primi cota 1 în cazul în care unul dintre jucători se retrage înainte de începerea meciului sau dacă organizatorii declară meciul încheiat din cauza condițiilor meteo sau alte motive.

În schimb, dacă un meci de tenis este reprogramat pentru altă dată sau chiar dacă se schimbă suprafața de joc în timpul desfășurării meciului, pariurile rămân în continuare valide.

Dacă meciul este întrerupt din cauză că un jucător a abandonat sau a fost descalificat pariurile sunt considerate nule, cu excepția cazurilor în care rezultatul pariurilor a fost deja stabilit sau nicio altă desfășurare a meciului nu mai poate influența rezultatul.

Exemplu: Dacă ai pariat pe „Peste 19.5 game-uri”, iar meciul se întrerupe la scorul de 6-4, 4-4, pariul tău va fi considerat câștigător, deoarece oricum s-ar fi jucat încă cel puțin 2 game-uri în meciul respectiv.

Apasă AICI și plasează pariuri pe tenis la Superbet online!

Reguli de validare pentru pariurile Sub/Peste și Handicap

  • Pentru aceste tipuri de ponturi tenis un Tie-break sau Maxi Tie-break este considerat ca fiind un singur game.
  • În caz de abandon sau descalificare toate pariurile primesc cota 1, cu excepția celor care au fost deja stabilite sau pentru care desfășurarea ulterioară a meciului nu mai poate schimba rezultatul.
  • Pentru meciurile de dublu care se joacă sub formatul „cel mai bun din 3 seturi”, setul al 3-lea se joacă sub formă de Maxi Tie-break și este considerat ca fiind un set normal la validarea pariurilor.

Dă click AICI și pariază pe tenis la agenția Superbet!

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON250% pana la 2500 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1
Wade
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+756.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here