Superbet eSports

Scris de Laur198523/01/2024

Jocurile pe calculator sau Playstation denumite și sporturi electronice sau eSports (titluri precum DOTA, League of Legends, Counter Strike sau Starcraft) au devenit un fenomen global.

superbet

Bonus 500 RON

la primele 3 depuneri

Există competiții de milioane de euro în derulare pentru fiecare dintre titlurile amintite mai sus, astfel că aceste eSports au intrat rapid și în atenția caselor de pariuri, iar Superbet pariuri este una dintre agențiile de top.

Superbet a urmat îndeaproape acest trend și a introdus în oferta de pariere cele mai jucate și cele mai căutate titluri de eSports dintre cele amintite mai sus. Despre pariurile pe eSports la Superbet vei afla tot ce trebuie să știi dacă vei parcurge acest articol, astfel că la final vei putea plasa pariuri online, informat pe sporturile electronice preferate.

Ține cont însă că eSports Superbet nu este același lucru cu eFootball sau eBaschetball, jocuri pe care de asemenea le găsești în ofertă la Superbet. Categoria de eSports se referă la jocuri competitive dintre cele menționate mai sus, fotbalul, baschetul sau hocheiul pe PS5 care se joacă sub denumiri precum eFootball, eBasketball sau eHockey sunt sporturi distincte.

Bonus Superbet pentru pariurile pe eSports

superbet esports

Dacă vrei să pariezi pe eSports atunci Superbet este locul ideal pentru a face asta pentru că ești întâmpinat cu un bonus generos de până la 500 de lei la depunere.

Pentru asta, trebuie să faci creare cont Superbet. Procedura de înregistrare este foarte simplă, vei reuși în mai puțin de 2 minute să ai contul deja creat. 

După ce ți-ai deschis contul la Superbet, vei primi bonus de bun venit pentru primele 3 depuneri totalizând până la 500 de lei. La prima alimentare ai bonus 50% până la 200 de lei, la al doilea condițiile de bonusare sunt identice, iar a treia alimentare a contului îți oferă un bonus la depunere de 50% până la 100 de lei.

Condițiile de rulaj la Superbet sunt și ele foarte atractive, astfel că vei reuși să retragi relativ ușor.

Bonusul de bun venit pentru sport poate fi folosit fără probleme și la eSports la Superbet, pariurile contibuind în procent de 100% la rulaj. Iată ce jocuri din categoria eSports sunt disponibile la Superbet în ofertă.

Counter Strike 2

counter strike2 superbet

Cel mai mare și cel mai popular titlu de FPS (first person shooter) din întreaga lume este Counter Strike. Deși jocul exista de peste un deceniu în versiunea Global Offensive, recent a primit un refresh, astfel că se numește Counter Strike 2. Are un nou motor grafic și noi mecanici de joc, lucru care a necesitat sute de ore de readaptare la noul gameplay din partea jucătorilor profesioniști.

Superbet este una dintre casele de pariuri eSports care are în ofertă cele mai importante piețe de pariere pe Counter Strike 2. Vei putea adăuga pariuri pe câștigătorul final, câștigător al unei hărți, handicap asiatic pe hărți, număr de runde, total hărți, par/impar hărți etc.

De asemenea, la unele turnee majore ai la Superbet și pariuri speciale pe prima rundă din fiecare hartă sau pe anumite statistici ale jucătorilor, însă astfel de piețe de pariere sunt ceva mai rare.

Turneele majore de Counter Strike 2 sunt cele mai căutate în oferta Superbet, pentru că fondul de premiere de aici este de regulă minim 1 milion de dolari astfel că sunt prezente echipele de top din domeniu.

League of Legends

lol superbet

Liga Legendelor este un joc de strategie tip MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) care copiază în multe privințe predecesorul DOTA (Defence Of The Ancients).

În principiu, jocul presupune eliminarea Nexus-ului advers, însă pentru asta jucătorii dintr-o echipă trebuie să ucidă campioni adverși și monștri neutri de pe hartă, turnurile, apoi barăcile și în final Nexus-ul advers.

Cred că sunt puține persoane care să fi jucat jocuri pe calculator și să nu fi auzit de League of Legends sau de jocuri tip MOBA în general.

Superbet are piețe foarte generoase și variate pentru a paria pe League of Legends. Spre exemplu, poți să plasezi pariuri eSports pe League of Legends la Superbet pe victoria unei echipe, număr total de hărți jucate, handicap asiatic hărți, cine câștigă fiecare mapă în parte, dar și pe scenarii de joc (kill-uri, durată hartă etc).

Un lucru pozitiv care mi-a atras atenția la pariurile pe League of Legends este că aici la Superbet ai printre cele mai bune cote din piață pentru LoL, un lucru care într-adevăr atrage foarte mulți pariori.

Dacă mai adăugăm și transmisiunile live în format HD preluate direct de pe platforma Twitch, este lesne de înțeles de ce îți recomand să plasezi pariurile pe League of Legends la Superbet.

DOTA (Defence Of The Ancients)

dota2 superbet

Poate cel mai popular titlu de MOBA din lumea întreagă este DOTA sau Defence Of The Ancients. În prezent se joacă pe versiunea de Dota 2, o continuare a seriei care datează de mai bine de 10 ani. Este adevărat că s-ar putea să fie anunțat în perioada următoare un update masiv al jocului dat fiind faptul că este nevoie de o relansare grafică și a mecanicii de joc, întocmai ca la Counter Strike.

Dacă vrei să pariezi pe DOTA 2 trebuie să știi că organizatorul Valve a anunțat că renunță la turneele din circuitul DPC. Ce înseamnă asta? Mai puține competiții în fiecare an, mai puține meciuri dar bani mai mulți în fondurile de premiere și suspiciuni mai mici de fraudare a rezultatelor.

Avem disponibile la Superbet piețe de pariere pe câștigătorul meciului la Dota 2, handicap asiatic hărți, număr hărți, cine câștigă fiecare hartă și durată sau kill-uri pe fiecare hartă. La turneele mai mici vei avea doar opțiunea de a paria pe câștigătorul meciului și maxim handicap hărți.

Starcraft 2

starcraft2 superbet pariu

Un alt joc de strategie, însă de data aceasta unul single player este Starcraft 2. Aici nu se înfruntă două echipe ci doi jucători care trebuie să stăpânească aproape de perfecție atât partea de macro cât și controlul micro al unităților.

Dacă vrei să pariezi pe Starcraft 2 poți să alegi dintre câștigătorul meciului, număr de hărți jucate, handicap hărți și rezultatul fiecărei hărți în parte.

În general, meciurile se joacă după sistemul cel mai bun din 3, 5 sau 7 hărți, ultimul scenariu doar în fazele avansate ale competițiilor.

De ce să pariezi pe eSports la Superbet?

Iată câteva argumente pentru care îți recomand să joci eSports la casa de pariuri online Superbet:

  • Cote competitive, printre cele mai bune de pe piață.
  • Transmisiuni live de calitate preluate de Superbet direct de pe platformele oficiale în care sunt difuzate meciurile.
  • Piețe divesificate de pariere, incluzând aici handicapul pe hărți, durată hărți sau rezultatul fiecărei mape.
  • Validări rapide ale biletelor - dacă ai jucat pe handicap, deseori vei avea biletul Superbet validat înainte de finalizarea meciului dacă acesta este câștigător.
  • Bonus la prima depunere cu cerințe de rulaj ușor de îndeplinit.

Concluzii

Superbet este una dintre cele mai bune case de pariuri online când vine vorba de pariatul pe Esports. Convinge-te acum de avantajele de a paria aici și ia și bonus de bun venit pentru primele 3 alimentări ale contului de jucător la Superbet.

superbet

Bonus 500 RON

la primele 3 depuneri

S-ar putea  te intereseze și: