Superbet Pariuri Virtuale

Scris de Laur198523/01/2024

Superbet este una dintre casele de pariuri de top prezente și în mediul online dar și prin intermediul agențiilor stradale. Vei găsi pe platforma Superbet toată gama de jocuri, plecând de la pariuri sportive, cazino, poker, jocuri de cazino live, loterii internaționale, bingo și chiar pariuri virtuale.

superbet

Bonus 500 RON

la primele 3 depuneri

În acest articol îți voi prezenta în detaliu catalogul de pariuri virtuale de la Superbet, una dintre cele mai bune case de pariuri la care poți plasa bilete pe sporturi virtuale.

Dacă nu ai răbdarea să aștepți pe durata unui meci întreg de fotbal și vrei să trăiești aceeași senzație de adrenalină și suspans, poți încerca jocurile virtuale, unde evenimentele se termină în decurs de câteva minute. Practic aceste sporturi sunt simulări prin intermediul unor animații video ale evenimentelor sportive.

Ce sunt Pariurile Virtuale?

Pariurile virtuale sunt la bază tot pariuri sportive. Elementul major de diferență este că aici la pariurile virtuale nu pariezi pe sporturi clasice din oferta acestei case pariuri online, ci pe sporturi virtuale, adică animații video în care numele echipelor sau ale jucătorilor sunt ușor distorsionate față de numele reale, întrucât furnizorii de jocuri virtuale de la Superbet nu dețin licențe pentru a putea folosi numele reale ale jucătorilor.

Un eveniment sportiv virtual este practic un scurt filmuleț animat în care se înfruntă două echipe de fotbal, spre exemplu, dacă ai optat pentru acest sport sau doi jucători de tenis ori două cluburi de baschet într-o partidă virtuală. Meciurile se termină relativ rapid, astfel că poți juca pe un campionat întreg sau chiar pe mai multe competiții în decurs de doar câteva ore.

Atenție! Nu trebuie confundate pariurile virtuale cu Esports, adică pariuri pe jocuri pe calculator sau PS5. ESport Virtuale sunt jocuri video în care doi jucători diferiți se joacă pe PS5 sau pe calculator și controlează echipele pentru a stabili câștigătoarea.

La Pariuri Virtuale, echipele sau jucătorii nu sunt acționați de vreun jucător, animația este una total independentă iar rezultatul evenimentului este stabilit în mod aleatoriu, după un software auditat și verificat în mod detaliat în prealabil.

Avantajele și dezavantajele pariurilor virtuale la Superbet

Acum că ai aflat ce sunt pariurile virtuale de la Superbet, îți voi prezenta câteva dintre avantajele dar și dezavantajele pe care le ai dacă vei alege să joci aceste pariuri virtuale la casa de pariuri online Superbet.

Avantaje pariuri virtuale Superbet

 • Miza minimă pe care o poți juca la pariurile virtuale la Superbet - este de doar 1 leu pe bilet, o limită accesibilă oricărui jucător, indiferent de bugetul personal alocat jocurilor de noroc.
 • Acces non stop la pariurile virtuale - spre deosebire de pariurile clasice pe evenimente sportive unde în anumite zile cum ar fi Revelionul, Paștele sau Crăciunul unde găsești o ofertă mai modestă de pariere, la pariurile virtuale de la Superbet competițiile sunt în desfășurare non-stop, pentru că software-ul de la Superbet nu are nevoie de pauză și nu are sărbători. Prin urmare, competițiile de fotbal sau fotbal league se joacă oricând la orice oră din zi sau din noapte turnee de sporturi virtuale pe care să pariezi.
 • Transmisiuni video de calitate înaltă - la majoritatea sporturilor virtuale disponibile în ofertă la Superbet, vei avea parte de animații video în format HD, iar calitatea imaginii la Superbet este una superioară. Mai adăugăm și un sunet ireproșabil care crează o atmosferă unică imersivă, ca și cum ai urmări live la televizor transmisia unui eveniment sportiv.
 • Piețe și ofertă variate - competițiile de sporturi virtuale din oferta Superbet acoperă nu doar meciuri de fotbal, vei găsi aici două tipuri de fotbal virtual, unul cu campionate puternice ale lumii, dar mai ai și curse de ogari, de cai, de motociclete (în diferite variații), precum și celebrele jocuri cu bile Lucky Six, Lucky X, Next Six sau chiar European Roulette, pentru amatorii de jocuri de cazino la Superbet.
 • Rezultate stabilite în mod aleatoriu - întreaga derulare a unui eveniment de sport virtual de la Superbet este rezultatul unei animații video preînregistrate. Aceste rezultate sunt stabilite în prealabil de un software independent și neutru furnizat către Superbet, care nu poate intra și să influențeze meciurile în timpul derulării acestora. Practic ceea ce vezi tu pe ecran este o preînregistrare. Sunt sute sau chiar mii de partide preînregistrate iar la fiecare rundă se derulează una dintre aceste înregistrări aleasă aleatoriu. 
 • Simulări extrem de realiste - jocurile tip pariu virtual din oferta Superbet se bucură de animații extrem de realiste. Atât mecanica de joc dar și atitudinea jucătorilor, fazele de meci și tot ce ține de eveniment sunt foarte apropiate de realitate, un lucru prin care furnizorul de sporturi virtuale de la Superbet iese în evidență.
 • Posibilitatea de a juca repede și mai multe competiții în aceeași zi - la pariurile virtuale de la Superbet, rezultatul unui eveniment se stabilește de regulă în 1-2 minute. Poți să joci pe un campionat întreg de fotbal doar până la prânz spre exemplu. Astfel ai timp să îți faci și analizele pe echipele din liga virtuală de fotbal de la Superbet și poți paria mai inspirat, totul într-un ritm accelerat.

Dezavantaje pariuri virtuale Superbet

 • Lipsa acurateții în detalii - sporturile virtuale de la Superbet au multe carențe pe partea de acuratețe în mecanica jocului. Sunt foarte multe faze similare care se tot repetă în fiecare partidă, astfel că te poți plictisi ușor de sporturile virtuale dacă vezi un penalty acordat pentru un fault identic și penalty-ul ratat exact în același mod în 5 meciuri la rând, spre exemplu. Tiparele și mecanica de joc de la pariurile virtuale Superbet au nevoie de îmbunătățiri rapide.
 • Statisticile sunt mai puțin relevante - dacă la sporturile clasice statisticile joacă un rol important, astfel încât pariorii care analizează meciurile vor avea mereu un avantaj în fața celor care se iau doar după cote, la sporturile virtuale de la Superbet acest lucru este mai puțin relevant. În competițiile de fotbal virtual Superbet de exemplu vei găsi mereu cote relativ egale pentru că se poate întâmpla absolut orice pe teren.
 • Oferta de pariere destul de slabă - dacă la un meci de fotbal ai în medie peste 100 de piețe de pariere la Superbet, pe partea de sporturi virtuale, casa de pariuri online Superbet stă ceva mai slab. Vei găsi aici la Superbet doar piețe pe câștigător, sub sau peste la goluri, handicap, rezultate pe reprize, interval goluri, număr exact goluri.
 • Lipsa feelingului autentic oferit de urmărirea unui meci live - și la pariuri virtuale există adrenalină și suspans la Superbet, însă este cu totul altceva să urmărești o partidă de fotbal real spre exemplu, acolo unde experiența oferită este la cu totul alt nivel.

Cum să pariezi pe sporturi virtuale la Superbet

sporturi virtuale superbet

Dacă vrei să pariezi și tu pe sporturi virtuale la casa de pariuri Superbet, trebuie doar să urmezi pașii explicați mai jos:

Accesează site-ul oficial Superbet sau deschide aplicația de mobil Superbet, disponibilă pe dispozitive cu Android sau iOS.

Înregistrează-te la Superbet România sau, dacă ai deja un cont, loghează-te în el folosind credențialele proprii.,

 1. Accesează secțiunea rezervată Pariurilor Virtuale, pe care o găsești sub denumirea Virtuale, exact ca în imaginea postată mai sus.
 2. Selectează din listă sportul virtual care ți-a atras atenția și pe care vrei să pariezi la Superbet. Poți să plaszi bilete pe fotbal virtual sau pe VFL, adică un fotbal virtual pe cele mai tari ligi din lume, pe curse de câini, de cai, pe Speedway, curse de motociclete, jocuri pe numere sau chiar European Roulette.
 3. Alege opțiunea de pariere pe care vrei să joci la Superbet. Spre exemplu, dacă ai ales VFL (fotbal virtual) atunci poți să pariezi pe victoria unei echipe sau pe sub/peste 2.5 goluri, fără să te mai intereseze cine câștigă. De asemenea, mai poți paria pe număr exact de goluri, pe handicap, pe șansă dublă, rezultat pe reprize etc.
 4. Alege pariul pe care vrei să îl joci și adaugă-l pe biletul de joc de la Superbet Virtuale.
 5. Introdu miza pe care dorești să o riști pe bilet, începând de la miza minimă de doar 1 leu. 
 6. Apasă pe butonul Pariază și biletul tău va fi plasat în doar 2-3 secunde, atât de simplu este. După aceea, tot ce trebuie să faci este să aștepți 1-2 minute ca evenimentul să se termine, iar dacă ai un bilet câștigător, suma va fi creditată instant în contul tău de jucător de la Superbet.

Sporturi virtuale prezente în oferta Superbet

Oferta la sporturi virtuale de la Superbet este una extrem de atractivă. Cu toate acestea, Superbet nu stă chiar foarte bine pe partea de sporturi virtuale pentru că la alte case de pariuri online vei găsi, spre exemplu, și tenis, baschet virtual, pe lângă clasicele curse de cai, de ogari sau de motociclete.

Fotbal virtual

fotbal virtual superbet

De departe cel mai jucat sport virtual nu doar la Superbet, ci și la restul caselor de pariuri sportive care au pariuri virtuale este Fotbalul Virtual. 

Vei putea urmări și paria pe un meci de fotbal în care se confruntă două echipe virtuale. Sunt transpuse aici ligi puternice precum Premier League, La Liga sau Serie A, însă desigur că numele jucătorilor sunt cenzurate pentru că Superbet și furnizorul nu dețin licență și pentru jucători.

Un meci durează în medie aproximativ 3 minute. Nu va fi afișat întregul meci, îți sunt arătate doar highlight-uri cu fazele cele mai importante.

Prin urmare, trebuie să știi că orice acțiune transmisă la fotbal virtual ori este o fază periculoasă concretizată cu o ratare uriașă ori este gol, ceea ce adaugă un plus de suspans și adrenalină, pentru că la fotbalul clasic ai și timp mort în care nu se întâmplă acțiune pe teren.

Poți să joci pe victoria echipei, pe șansă dublă, total goluri sub sau peste, handicap asiatic, rezultat pe reprize, număr exact de goluri, interval goluri etc.

Un alt mare avantaj față de fotbalul clasic este că aici diferă cotele echipelor, astfel că Real Madrid poate să aibă cota de 2.00 când se întâlnește cu Osasuna la Superbet, spre exemplu, lucru care în realitate se întâmplă foarte rar.

Curse virtuale de câini

curse de caini superbet

Cursele de ogari de la Superbet sunt foarte interesante și sunt preluate după curse standard din arene mari precum Santa Monica.

Cățeii vor alerga pe piste virtuale, iar la final unul dintre ei va fi declarat câștigător. Poți să pariezi aici nu doar pe victorie, ci și pe clasarea unui ogar pe locurile 1-2 sau chiar în top.

Pariurile pe curse virtuale de câini au dobândit de aproximativ 10 ani o popularitate din ce în ce mai mare în România, fiind foarte jucate îndeosebi la agențiile stradale Superbet.

Curse virtuale de cai

curse de cai superbet

Pariuri cai de la Superbet sunt similare din multe puncte de vedere celor de ogari, cu singurul element de diferență fiind aici protagoniștii care aleargă pe piste.

Trebuie să remarcăm faptul că avem curse de cai virtuale transmise de la un circuit celebru de hipism, Royal Meadow, acolo unde s-a scris istorie în acest sport.

Mai mult decât atât, cursele de cai de la Superbet reprezintă o tradiție îndelungată și adaugă un plus de noblețe, fiind una dintre cele mai pariate piețe încă din urmă cu secole.

Poți să plasezi aici la Superbet bilete pe câștigătorul cursei ori pe un cal să iasă pe locurile 1-3 la final. Cotele sunt de obicei foarte bune și, ca un sfat personal, nu te lăsa influențat de cotele pe favoriți pentru că la aceste curse nu prea există favoriți, indiferent de cote.

Curse de motociclete (Speedway/Motorbikes)

curse motociclete superbet

Dacă îți plac sporturile cu motor este clar că ești în căutare de senzații tari și poți să maximizezi aceste senzații pariind la Superbet pe curse de motociclete (ai două posibilități, Speedway sau Motorbikes, fiind curse diferite însă cu multe criterii similare).

Ai doar 4 concurenți care pornesc într-o întrecere de viteză pe o pistă virtuală și după doar 2 tururi va fi stabilit un câștigător, astfel că nu este loc de greșeală.

Mai trebuie să știi că vei primi mereu cote bune aici, în medie de peste 3 chiar și pentru favorit, un aspect care avantajează jucătorii care aleg să mizeze la Superbet pe curse virtuale de motociclete.

Jocuri Virtuale prezente în oferta Superbet

În afară de sporturile virtuale enumerate mai sus, în ofertă la Superbet vei mai găsi și jocuri virtuale cu bile și ruletă europeană, care în esență este tot un joc care se desfășoară cu o bilă însă nu tip loterie precum celelalte. Iată așadar pe ce poți paria la jocurile virtuale.

Lucky Six

lucky six superbet

Lucky Six este unul dintre cele mai jucate jocuri de loterie virtuală de la casele de pariuri, mai ales în agențiile stradale, dar este prezentă și la Superbet loto online. 

Nu contează dacă ai mai jucat sau nu la loterii internaționale pentru că te vei obișnui extrem de repede cu această loterie virtuală de la Superbet. Practic, tot ce trebuie să faci este să adaugi pe biletul de joc numărul sau numerele care vor fi extrase. Cu cât nimerești mai multe numere, cu atât vei avea o cotă mai mare și, implicit, și un câștig mai mare.

Cea mai mare cotă o prinzi dacă nimerești 6 numere dintr-un total de 48.

Lucky X la Superbet

Lucky X se aseamănă foarte mult cu versiunea sa mai simplă, Lucky Six. Practic este același format de joc de loterie virtuală la Superbet.

Așa cum îi spune și denumirea, aici vei avea de ales 10 numere dintr-un total de 50 de numere din urnă. Având șanse ceva mai mari la câștig la această loterie virtuală de la Superbet, este clar că și cotele la câștig sunt ceva mai mici însă destul de bune. De altfel, Superbet își recompensează clienții cu jocuri de loterie care au cote competitive.

Poți să pariezi la orice joc de loterie virtuală pe numerele exacte, dacă primul număr este par sau impar, culoarea primei bile extrase (roșu, galben, mov, verde ori albastru) dar și pe suma primelor 6 bile câștigătoare (mai mult sau mai puțin de 153).

Next Six la Superbet

Next Six de la Superbet este o loterie virtuală asemănătoare cu Bingo online.

Vei putea să adaugi pe biletul de joc Superbet dacă în următoarele 6 bile extrase există mai multe numere impare sau pare sau dacă va fi rezultat de egalitate (3 pare și 3 impare).

La următorul număr, ai posibilitatea să joci pe biletul Superbet opțiunea dacă următoarea bilă extrasă va avea o anumită culoare (roșie, galbenă, mov, albastră ori verde) sau dacă va fi o bilă cu un număr par sau, dimpotrivă, impar.

Cotele oferite la acest joc de loterie virtuală de Superbet sunt la fel de atractive. Chiar dacă nu ai cote de top precum la alte loterii internaționale prezente și ele în ofertă la Superbet, te asigur că vei găsi aici un joc de loterie virtuală cu potențial destul de bun.

European Roulette de la Superbet

european roulette superbet virtual

Dacă îți place jocul de ruletă, atunci e clar că European Roulette la Superbet reprezintă o opțiune ideală pentru tine. De ce? Pentru că ai parte de un joc virtual de ruletă europeană cu un RTP de peste 96%, având în vedere specificul acestei rulete.

Vei putea juca doar pentru un singur număr câștigător, caz în care primești și cota cea mai mare de la Superbet dacă ai ghicit exact numărul câștigător, anume o cotă de 35X.

În cazul în care ești jucător care preferă riscurile mai mici, atunci vei putea juca la pariuri în cotă de 2 la Superbet precum pariu pe culoare (roșie sau neagră) ori pariu pe număr par sau impar.

Nu uita că poți să joci toate aceste tipuri de pariuri virtuale sau jocuri virtuale la Superbet prin intermediul unui bonus de bun venit la depunere de până la 500 de lei, bonus compatibil și care poate fi rulat inclusiv la pariurile virtuale sau la jocurile virtuale de la Superbet.

Deschide chiar acum un cont nou de jucător și profită de bonusul de până la 500 de lei pentru a avea o bancă generoase de pariat la virtuale Superbet!

Concluzii

Cu toate că în trecut exista și posibilitatea de a juca tenis virtual, în prezent acest sport virtual nu mai face parte din oferta actuală a Superbet. Cu toate acestea, ai la dispoziție sporturi virtuale populare precum fotbalul virtual sau cursele de cai sau de câini pentru a-ți încerca norocul la sporturi virtuale Superbet.

Vei găsi pe pagina Superbet în secțiunea Virtuale atât sporturile virtuale cât și jocurile virtuale precum loteriile sau ruleta europeană.

Vei observa că există două tipuri de curse de motocicletă, pe pistă și pe noroi, tip Speedway. Fiecare dintre aceste jocuri aduce un plus de adrenalină jucătorilor și în plus Superbet îți oferă și cote foarte bune la câștig.

Jocurile sunt o simulare a sporturilor reale, însă vei vedea că aici meciurile se desfășoară mult mai rapid, poți să plasezi pariuri pe un campionat întreg în decurs de doar câteva ore la Superbet Virtuale.

În plus, loteriile virtuale precum Lucky Six, Lucky X sau Next 6 au cote foarte bune pentru numerele câștigătoare sau pentru pariuri pe următoarele bile, culoarea primei bile extrase sau pe suma primelor 6 bile.

Înainte de a paria la Superbet pe sporturi virtuale, asigură-te că înțelegi exact pe ce piață de pariere vrei să plasezi biletul, alege cu grijă cotele pentru că timpul de plasare a biletelor între evenimente este unul relativ scurt și poți întâmpina situația în care ai apăsat greșit și ai pariat tot greșit dacă nu alegi cu grijă evenimentul și piața de pariere.

Nu uita nici de bonus de bun venit în valoare de 500 de lei pentru primele 3 depuneri la Superbet. Succes!

superbet

Bonus 500 RON

la primele 3 depuneri

S-ar putea  te intereseze și: