Superbet SuperSocial

Scris de Laur198523/01/2024

Pariurile sportive sunt mult mai interesante când există și posibilitatea de a interacționa cu alți pariori și de a împărtăși ponturi, păreri legate de bilete sau chiar biletele jucate. Superbet SuperSocial a implementat o platformă excelentă în care există o comunitate vastă de peste 600.000 de jucători activi.

superbet

Bonus 500 RON

la primele 3 depuneri

Dacă vrei să te implici și tu și să fii membru activ în comunitatea SuperSocial de la Superbet, vei afla în acest articol tot ce trebuie să faci dar și avantajele folosirii acestei platforme de sharing a biletelor jucate, o funcție inedită pe care Superbet a lansat-o în premieră în România.

superbet supersocial

Ce este SuperSocial de la Superbet?

superbet supersocial hub

Platforma SuperSocial este un hub interactiv și inovator în care Superbet reunește laolaltă jucătorii care plasează pariuri sportive la acest operator, alături de jurnaliști de renume din domeniul sportului, comentatori și experți în sporturi, foști jucători. Vei putea să adaugi în listă prieteni pe această platformă.

Dacă vei alege să intri pe platforma SuperSocial de la Superbet vei găsi un loc ideal în care să îți împărtășești cu alți pariori ideile și biletele jucate, strategii de joc sau pur și simplu să comentezi pe subiecte sportive. Mai există un avantaj aici, te poți inspira de la pariori sau de la tipsteri care sunt în formă pentru a-ți mări șansele de a avea mai multe bilete câștigătoare.

În cazul în care ești în panică de idei și nu știi ce subiecte să abordezi, îți dau o sugestie - având în vedere că este o platformă socială dedicată pariurilor sportive, poți să abordezi ca subiect de discuție cele mai importante meciuri ale zilei sau situația competițiilor majore actuale cu alți membri de pe chat-ul Superbet.

Un alt lucru interesant este că aici la SuperSocial de la Superbet nu vei putea discuta numai cu alți pariori, dar și cu nume sonore din sportul românesc, jucători care au scris istorie pentru echipele la care au jucat, dar și jurnaliști sportivi sau comentatori pe care îi auzi în timpul meciurilor de fotbal.

Atmosfera de pe chat-ul și din hub-ul SuperSocial de la Superbet este una extrem de relaxantă, poți practic să conversezi pe teme legate de sport și nu numai. Vei vedea adesea bilete cu sume foarte mari jucate ori bilete plasate pe cote uriașe de către jucători mai experimentați și poți "fura" de acolo câteva idei.

Cum intri în SuperSocial de la Superbet?

Dacă vrei să folosești și tu platforma SuperSocial de la Superbet ai nevoie în primul rând de un cont de jucător la Superbet. Dacă nu ai încă un cont deschis, trebuie să faci creare cont Superbet și să îl verifici ultetior..

Procedura de înregistrare a unui cont nou de jucător la Superbet este una foarte simplă iar formularul este intuitiv. Completează rând pe rând toate informațiile solicitate, inclusiv adresa și numărul de telefon mobil și apoi apasă pe Înregistrare pentru a-ți deschide contul. Vei primi imediat un email care confirmă că a fost creat un cont de jucător.

După ce ți-ai deschis contul, poți profita incluiv de un bonus la prima depunere destul de generos de până la 500 de lei pentru primele 3 depuneri, bonus pe care îl poți folosi pentru a plasa pariuri la Superbet.

Dacă nu dorești bonusul pentru sport și vrei unul pentru secțiunea de Cazino, Superbet este alături de tine și îți răsplătește fidelitatea cu un bonus atractiv de până la 1200 de lei + 300 de rotiri gratuite, tot la depunere.

Optează pentru unul dintre cele două bonusuri, vei observa că au condiții atractive de rulaj și poți converti banii bonus în bani reali pentru a-i retrage fără prea mari eforturi.

Acum trebuie să îți instalezi aplicația de mobil Superbet pentru că platforma SuperSocial este disponibilă numai pe versiunea de mobil, deci nu o vei găsi pe site dacă intri de pe desktop. Aplicația Superbet mobile casino o găsești în toate magazinele oficiale de aplicații precum Google Play, App Store sau Appgallery.

Dacă nu știi exact cum să cauți, descarcă și instalează aplicația de mobil Superbet, îți las aici un tutorial aplicație Superbet în care îți explic toți pașii pe care trebuie să îi faci, vei vedea că nu este deloc complicat.

După ce ai descărcat și ai instalat aplicația Superbet, joacă un bilet la pariuri și apoi împărtășește-l cu membrii comunității SuperSocial. Setează-ți numele de utilizator pe SuperSocial și începe să comunici pe chat și să distribui biletele jucate alături de alți utilizatori din platformă. Poți de asemenea să îți faci și prieteni virtuali la Superbet SuperSocial.

Experiența este una foarte plăcută pe SuperSocial de la Superbet, ai parte de profesioniști care moderează discuțiile de pe chat și vei vedea că poți să te și inspiri de la pariori cu realizări în ultima perioadă pentru a avea și tu un randament mai bun la pariuri. Nu uita că poți să îți faci și prieteni aici.

Dacă ai orice nelămurire despre platforma SuperSocial de la Superbet sau vrei să afli o anumită informație, poți accesa și live chat de support iar un agent de la Superbet te va ajuta imediat cu problema pe care o întâmpini.

Concluzii

Superbet SuperSocial este platforma ideală pentru a socializa cu alți jucători la pariuri sportive și pentru a împărți toate biletele jucate de tine. Totodată, dacă traversezi o perioadă mai puțin inspirată la pariuri sportive poți să te orientezi spre ce au jucat alte persoane care au randament mai bun.

Pariurile sportive la Superbet implică o doză de suspans și este mult mai interesant când ai oportunitatea să discuți evoluțiile meciurilor și să postezi biletele jucate, mai ales atunci când câștigi, pentru că emoțiile sunt mult mai intense.

superbet

Bonus 500 RON

la primele 3 depuneri

Te-ar mai putea interesa și:

S-ar putea  te intereseze și: