Verificare bilet Superbet și rezultate

Scris de Laur198523/01/2024

Una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din România, Superbet, îți oferă posibilitatea de a paria atât în cadrul agențiilor stradale, cât și online. Astfel, verificarea biletului la Superbet se realizează în 2 variante, în funcție de modul în care ai plasat biletul.

superbet

Bonus 500 RON

la primele 3 depuneri

verificare bilet superbet

Vrei să afli cum verifici un bilet la Superbet? Atunci citește în continuare sau vizionează tutorialul video.

Cum verifici bilet Superbet jucat în agenție?

Intră pe superbet.ro, deschide meniul din partea stângă a paginii și acolo dă click pe VERIFICARE BILET.

verificare bilet superbet

Dacă ai jucat un bilet în agenție va trebui să introduci codul biletului și să dai click pe VERIFICARE BILET.

Această metodă este valabilă atât pentru a afla ce pronosticuri ți-au ieșit la pariurile sportive, cât și pentru rezultate Superbet loto, în cazul în care ai mizat pe vreo extragere.

Codul biletului îl găsești atât în partea superioară, cât și în partea inferioară a biletului. Ca să-l găsești mai ușor, uită-te la imaginea de mai jos, deoarece am încercuit cu galben codul biletului respectiv.

bilet verificat superbet

În situația în care ai creat un bilet în aplicația Superbet (Android / Iphone) pentru a-l plasa într-o agenție, statusul acestuia poate fi văzut și în cadrul aplicației, în partea inferioară, la secțiunea ”Bilete”, iar mai apoi la categoria ”Pregătit”:

verificare-bilet-aplicatie1

Superbet verificare bilet jucat online

Pentru verificare bilet Superbet pariuri online dă click pe butonul de lângă Depunere. Se va deschide un meniu precum cel din imaginea de mai jos. Acolo dă click pe Biletele mele.

bilet superbet verificare

În acel moment îți vor fi afișate biletele plasate. Pentru a vedea istoricul pariurilor de la Superbet, sub opțiunea încercuită în imaginea anterioară, poți selecta Istoric, iar mai apoi Istoric pariuri.

Superbet verificare rezultate

În meniul pe care-l poți deschide în partea stângă a paginii dă click pe REZULTATE. Se va deschide o pagină nouă.

Acolo poți selecta SPORT pentru a vedea oferta completă de rezultate pariuri Superbet pentru evenimente care s-au terminat.

Poți selecta din calendarul din partea centrală a paginii data pentru care vrei să-ți fie afișate rezultatele.

superbet rezultate

Verificare rezultate LIVE

În cazul în care vrei să vezi rezultate pentru evenimente aflate în desfășurare, poți intra pe pagina de pariuri live care practic este o variantă de livescore, având în vedere că există multe evenimente în oferta Superbet. 

O altă opțiune este să dai click pe REZULTATE și în pagina care se va încărca să selectezi LIVE.

Verificare rezultate LOTO

Pentru rezultate loto Superbet este suficient să selectezi secțiunea REZULTATE, iar mai apoi categoria LOTO

Ulterior vei putea să selectezi ziua pentru care să-ți fie afișate rezultatele din ziua respectivă pentru toate loteriile disponibile la Superbet.

Verificare rezultate LUCKY SIX

Pe aceeași pagină de REZULTATE, selectează VIRTUALE. Acum va fi selectat automat LUCKY SIX și astfel vei vedea arhiva rezultatelor Lucky Six pe zile. Dacă dai click pe LUCKY SIX, vei putea să schimbi jocul virtual la care să vezi rezultatele (fotbal virtual, curse câini etC)

Sper că ți-a fost util acest articol. În cazul în care mai ai nelămuriri legate de verificarea biletelor la Superbet, lasă un comentariu în secțiunea de mai jos și te vom ajuta în cel mai scurt timp.

S-ar putea  te intereseze și: