Totalbet pariuri sportive (2024)

Scris de Laur198508/01/2024

Totalbet este o agenție de pariuri stradală cu sediul în Argeș. Dacă vrei să afli toate informațiile de care ai nevoie despre Total Bet citește cu atenție acest articol.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo publicwin2


200% PÂNĂ LA 2.000 RON

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

total bet

Vreau să-ți dau un sfat încă din start!

Totalbet au colaborare cu operatorii economici tip franciză pariuri. Din acest motiv vei găsi foarte multe locații în baruri și cârciumi. Acela nu este un loc chiar sigur pentru a retrage un câștig mare.

Fă un exercițiu de imaginație.

Ai câștigat 10.000 RON pe un bilet la Totalbet și trebuie să te duci să ridici câștigul dintr-un local în care se află tot felul de oameni mai mult sau mai puțini treji. Ai siguranță totală că după ce ieși cu banii din bar nu vei fi atacat de vreo persoană aflată sub influența alcoolului?

Despre TotalBet

TotalBet este o agenție de pariuri românească. Compania care deține Totalbet se numește SC PARI BET TOTAL SRL și are sediul în Pitești, județul Argeș.

Agenția operează legal pe piața de pariuri sportive din România primind licența din partea ONJN în baza deciziei nr. 2885 din 21.12.2018.

Spre deosebire de agențiile stradale mari, Superbet, Casa Pariurilor sau Mozzartbet, Total Bet are o abordare diferită. Foarte multe dintre locațiile agenției se regăsesc în baruri și localuri.

Prin urmare, dacă ajungi într-un loc mai retras sunt mai mari șansele să găsești o agenție Total Bet, într-un bar, decât o locație a agenției Fortuna Bet, de exemplu.

Promoții la Total bet

Total bet bonus

total-bonus

Ai Totalbet bonus pentru biletele multiple. Joacă pe bilet minim 5 evenimente cu cota minimă 1.25 și dacă-ți iese biletul mai câștigi ceva în plus.

Bonusul pariuri depinde de numărul de evenimente de pe bilet, după cum urmează:

 • 5 evenimente - 5% în plus din câștig.
 • 6 evenimente - câștigul crește cu 10%.
 • 7 evenimente - bonus 15% din suma câștigată.
 • 8 evenimente - 20% în plus din câștig.
 • 9 evenimente - câștigul crește cu 25%.
 • 10 evenimente - bonus 30% din suma câștigată.
 • 11 evenimente - 35% în plus din câștig.
 • 12 evenimente - câștigul crește cu 40%.
 • 13 evenimente - bonus 45% din suma câștigată.
 • 14 evenimente - 50% în plus la câștig.
 • 15 evenimente - câștigul crește cu 55%
 • 16 evenimente - bonus 60% din suma câștigată.
 • 17 evenimente - 65% în plus la câștig.
 • 18 selecții - câștigul crește cu 70%
 • 19 selecții - bonus 75% din câștig.
 • 20 selecții - 80% în plus la câștig.

Să fiu sincer grila de bonusare nu este una care să mă atragă. Mai degrabă aș alege să joc 20 de pronosticuri cu bonus dublu la Fortuna decât să o fac la Total Bet. Și în plus și cerința de cotă minimă este mai bună la Fortuna (1.20 față de 1.25).

Total Bet - COTA MAGICĂ

Oferta Cota magică îți oferă posibilitatea să pariezi la cote mai bune pe evenimente meciuri. Cota magică este oferită pentru pariuri de tipul rezultat final 1x2 și șansă dublă.

M-am gândit să vâd cât de bune sunt cotele de la COTA MAGICĂ de la Total Bet comparativ cu SuperCota de la Superbet.

Am luat 2 meciuri care se găseau în ofertele respective la ambele agenții:

Juventus - Lazio
TotalBet: 2.36 - 3.46 - 3.52
Superbet: 2.30 - 3.50 - 3.60

Real Madrid - Valencia
TotalBet: 1.45 - 5.46 - 8.06
Superbet: 1.42 - 5.40 - 8.70

Se poate observa că Total Bet oferea cota mai bună pentru victoria echipei care era favorită în meci. La rezultatul de egalitate exista un oarecare echilibru. În schimb, pentru victoria outsiderei Super Cota era mai bună decât Cota Magică în ambele cazuri.

TotalBet special - EXTRA COTA

Pentru amatorii de bilete cu multe meciuri această ofertă denumită Extra Cota este foarte bună. Ai parte de cote înbunătățite pentru anumite meciuri pe rezultat final 1x2 și șansă dublă.

Condiția pentru a paria o astfel de cotă este să ai pe bilet minim 5 pronosticuri (Extra Cota + alte 4 ponturi pariuri). Interesant este faptul că pe bilet poți combina un pronostic de la Extra Cota cu unul de la Cota Magică.

Pariul Șansă.

Plasează minim 11 evenimente pe bilet, fiecare cu o cotă de minim 1.25.

Promoția este valabilă doar pentru bilete simple, fără combinații.

Dacă pierzi un singur eveniment de pe bilet, atunci vei câștiga 10% din eventualul câștig, împărțit la cota meciului pierdut.

Pentru pariul șansă nu se aplică grila de bonusare.

În cazul în care unul sau mai multe evenimente primesc cota 1, atunci şansa la câştig se păstrează, însă ne vom raporta la noul câştig posibil de pe bilet.

Totalbet pariuri sportive ofertă

Dacă intrăm pe totalbet.ro vedem oferta zilei, dar putem vedea și oferta pe mai multe zile. Avem 14 sporturi disponibile (fotbal, handbal, baschet, tenis, hochei, volei etc), mai puține decât ce oferă cele mai bune case de pariuri din România.

Oferta pe fotbal la această agenție este destul de consistentă. Vei găsi tipurile de pariuri principale, de la pariuri pe rezultat final, total goluri, pauză / final, pauză sau final, combo pe goluri și rezultat final, dă gol / nu dă gol sau scor corect, dar și pariuri pe cartonașe sau pe cornere.

Mult mai "subțire" este oferta și la pariuri pe baschet. La meciuri din NBA, unde alte case de pariuri ne oferă chiar și pariuri speciale pe jucători, la Totalbet avem doar tipurile de pariuri principale.

Miza minimă

Dacă vrei să joci pariuri sportive la Total Bet trebuie să știi că miza minimă este de doar 1 RON. Nu este o surpriză această limită, în condițiile în care Total be se adresează în special pariorilor care frecventează barurile de cartier sau de la sate.

Cum se face verificare bilet Total Bet

Vrei să faci verificare bilet Total Bet și nu știi cum să procedezi?

Este simplu în partea dreaptă jos a site-ului totalbet.ro vei găsi o casetă (încercuită de mine cu albastru în imaginea alăturată ea este afișată în mod normal deasupra cifrei 3 de pe banda roșie).

Apasă pe respectiva casetă și se va deschide un box gri, în care scrie Verifică bilet (așa cum este în imaginea alăturată).

Acolo va trebui să scrii seria biletului, serie pe care o vei găsi în partea superioară a biletului de joc.

totalbet verificare bilet 2023

După ce ai introdus Total Bet bilet cod și ai dat click pe bifa din dreptul acelei căsuțe îți va fi afișat pe ecran biletul și starea pronosticurilor de pe acesta.

Nu cred că mai este nevoie să mai spun că pe fond verde apar pronosticurile câștigate, iar pe fond roșu pronosticurile pierdute.

După cum se poate vedea este foarte facil de făcut verificare bilet Total Bet.

Totalbet Loto

Pe site-ul vechi al agenției avem secțiunea Loto. Am accesat-o, dar nu mi-a apărut nimic. Totuși, în partea stângă erau enumerate câteva loterii internaționale (Grecia Kino, Polonia Multi Multi, Win for Life). Prin urmare este foarte posibil să se poată juca astfel de pariuri Total Bet pe loto în agenții.

TotalBet - Bila Magică

Bila Magică este un joc de tip Keno sau loterie la Total Bet. La alte agenții de pariuri este cunoscut drept Lucky Six. Au loc extrageri la fiecare 4 minute. Se extrag 35 de numere din totalul de 49, iar jucătorul trebuie să indice corect 6 dintre numere. Cu cât este prinsă mai rapid combinația de 6 numere cu atât câștigul va fi mai mare.

În plus există și posibilitatea de a juca alte pariuri precum: prima bilă extrasă par / impar, culoarea primei bile sau prima bilă extrasă valoare mică / mare.

În secțiunea Rezultate de pe totalbet.ro vei găsi Total Bet rezultate pentru ultimele extrageri de la Bila Magică.

Locații TotalBet în România

După cum scriam și la început, T0tal bet este o agenție pe care o vei găsi în mod special în baruri. Chiar dacă nu are cele mai selecte locații prezența agenției în baruri inclusiv în zonele rurale reprezintă un avantaj pentru pariorii care vor să parieze în agențiile stradale și n-au alt operator în zonă.

Pentru a plasa la Total Bet pariuri live va trebui să mergi într-o astfel de locație. Mult mai practic este să joci pariuri live online la o casă de pariuri precum betano.com.

Program Total bet

Greu de spus care este programul agențiilor. Acesta depinde de localul în care se află agenția de pariuri. Prin urmare pot fi unele baruri cu program prelungit la care vom putea plasa pariuri chiar și la ora 21 sau 22. Pe de altă parte sunt și localuri care poate nu se deschid până la ora 12 și astfel acolo nu se va putea paria dimineața.

Dacă ai un spațiu și vrei să ai și tu o agenție poți lua legătura cu cei de la TotalBet. Pentru mai multe informații apelează unul dintre următoarele numere de telefon: 0348.456.777, 0348.456.000 sau 0348.456.666.

Discuții, păreri și concluzii

Nu prea se găsesc pe internet prea multe recenzii și păreri despre agenție. În aceste condiții o să-ți prezint doar o opinie Totalbet personală.

Oferta de pariuri nu este foarte stufoasă. Ok, dacă nu preferi pariuri mai speciale vei fi mulțumit de ea, dar dacă ești obișnuit să joci pariuri pe marcatori TotalBet clar nu este cea mai bună alegere.

Cam atât cu punctele negative, deși nici faptul că nu există un program stabil poate fi un minus. Vrei să mergi să joci un bilet la Superbet? Știi că o poți face începând cu ora 10. Vrei să mergi să joci un bilet la Total bet la ora 10? Nu știi dacă vei găsi locația unde operează agenția de pariuri își începe programul de la acea oră.

La puncte pozitive chiar nu văd ceva de remarcat. Poate, totuși, chiar faptul că găsim agenția de pariuri în multe zone. Mergem la țară la rude și vrem să jucăm un bilet! Sunt șanse mari să găsim o locație la cârciuma din sat.

Întrebări frecvente

Cum pe site-ul totalbet.ro nu există o secțiune de Q&A m-am gândit să o fac aici. Dacă ai alte întrebări lasă-le în comentarii și îți voi răspunde în cel mai scurt timp.

Pot să joc pariuri online la Total Bet?

Nu poți juca pariuri online. Site-ul totalbet.ro este doar pentru a face un bilet virtual TotalBet. Operatorul nu oferă jocuri de noroc online, prin urmare nu ai cum să joci de pe net. În cazul în care dorești să pariezi online o poți face inclusiv de pe mobil, dacă alegi una dintre casele de pariuri cu aplicații pentru telefon.

Te-ar mai putea interesa și:

S-ar putea  te intereseze și: