Agenția Totalbet (2020)

0

Tbet este o agenție de pariuri stradală cu sediul în Argeș. Dacă vrei să afli toate informațiile de care ai nevoie Tbet citește cu atenție acest articol.

Pariază online AICI la una dintre casele de pariuri preferate de români!

totalbet recenzie

Vreau să-ți dau un sfat încă din start!

Tbet au colaborare cu operatorii economici tip franciză. Din acest motiv vei găsi foarte multe locații în baruri și cârciumi. Acela nu este un loc chiar sigur pentru a retrage un câștig mare. Fă un exercițiu de imaginație. Ai câștigat 10.000 RON pe un bilet la Tbet și trebuie să te duci să ridici câștigul dintr-un local în care se află tot felul de oameni mai mult sau mai puțini treji. Ai siguranță totală că după ce ieși cu banii din bar nu vei fi atacat de vreo persoană aflată sub influența alcoolului?

1. Promoții la Tbet

1.1 Total bonus

total bonus

La Tbet pariuri ai bonus pentru biletele multiple. Joacă pe bilet minim 5 evenimente cu cota minimă 1.25 și dacă-ți iese biletul mai câștigi ceva în plus.

Vrei o alternativă mai bună decât Totalbet? Pariază online AICI și ai bonus 100% la biletele cu 20 de evenimente!

Bonusul acordat depinde de numărul de evenimente de pe bilet, după cum poți vedea și în imaginea de mai sus.

1.2 TBet – COTA MAGICĂ

Oferta Cota magică îți oferă posibilitatea să pariezi la cote mai bune pe evenimente meciuri. Cota magică este oferită pentru pariuri de tipul rezultat final 1×2 și șansă dublă.

1.3 Tbet special – EXTRA MAGIC

Pentru amatorii de bilete cu multe meciuri această ofertă denumită Extra Magic este foarte bună. Ai parte de cote înbunătățite pentru anumite meciuri pe rezultat final 1×2 și șansă dublă.

Condiția pentru a paria o astfel de cotă este să ai pe bilet minim 5 pronosticuri (Extra Magic + alte 4 ponturi pariuri). Interesant este faptul că pe bilet poți combina un pronostic de la Extra Magic cu unul de la Cota Magică.

2. Totalbet pariuri sportive ofertă

Dacă intrăm pe tbet.ro vedem oferta zilei de la Tbet, dar putem vedea și oferta pe mai multe zile. Mă surprinde numărul foarte mic de sporturi. Avem doar 4 sporturi disponibile (fotbal, baschet, hochei, polo).

Lipsește din oferta agenției tenisul. Aceasta este chiar o surpriză în condițiile în care recenzia a fost făcută într-o seară de marți iar în dimineața următoare erau programate foarte multe meciuri de tenis.

Cei care vor să joace ponturi pe alte sporturi mai puțin populare trebuie să se reorienteze. O variantă ar fi să aleagă betano.com, casa de pariuri online preferată de români.

Oferta de pariuri sportive pe fotbal este destul de slăbuță. Ok, vei găsi tipurile de pariuri principale, de la pariuri pe rezultat final, total goluri, pauză / final, pauză sau final, combo pe goluri și rezultat final, dă gol / nu dă gol sau scor corect. Nu vei găsi, însă, pariuri speciale pe cornere, cartonașe, offside-uri etc.

La fel de subțire este oferta și la pariuri pe baschet. La meciuri din NBA, unde alte case de pariuri ne oferă chiar și 15 linii pentru total puncte sau handicap la TBet avem doar linia de bază, cea cu șanse 50-50.

3. Miza minimă

Dacă vrei să joci pariuri sportive la Total Bet trebuie să știi că miza minimă este de doar 1 RON. Nu este o surpriză această limită, în condițiile în care Total be se adresează în special pariorilor care frecventează barurile de cartier sau de la sate.

4. Totalbet verificare bilet – cum se face?

Vrei să faci verificare bilet și nu știi cum? Este simplu în partea dreaptă sus a paginii tbet.ro vei găsi o căsuță în care scrie Cod verificare. Acolo va trebui să scrii seria biletului, serie pe care o vei găsi în partea superioară a biletului de joc, după cum poți vedea și în imaginea de mai jos.

totalbet verificare bilet

După ce ai introdus Total Bet bilet cod și ai dat click pe bifa din dreptul acelei căsuțe îți va fi afișat pe ecran biletul și starea pronosticurilor de pe acesta. Nu cred că mai e nevoie să mai spun că pe fond verde apar pronosticurile câștigate, iar pe fond roșu pronosticurile pierdute.

5. Totalbet Loto

Pe site-ul agenției Tbet avem secțiunea Loto. Am accesat-o, dar nu mi-a apărut nimic. Totuși, în partea dreaptă erau enumerate câteva loterii internaționale (Grecia Kino, Polonia Multi Multi, Win for Life). Prin urmare este foarte posibil să se poată juca astfel de pariuri Total Bet pe loto în agenții.

Vezi AICI casa de pariuri cu o ofertă de pariuri pe loto mai bună decât Totalbet!

6. Tbet – Bila Magică

Bila Magică este un joc de tip loterie. La alte agenții de pariuri este cunoscut drept Lucky Six. Au loc extrageri la fiecare 4 minute. Se extrag 35 de numere din totalul de 49, iar jucătorul trebuie să indice corect 6 dintre numere. Cu cât este prinsă mai rapid combinația de 6 numere cu atât câștigul va fi mai mare.

În plus există și posibilitatea de a juca alte pariuri precum: prima bilă extrasă par / impar, culoarea primei bile sau prima bilă extrasă valoare mică / mare.

În secțiunea Bila Magică vei putea vei Total Bet rezultate pentru ultimele extrageri.

7. Locații în România

După cum scriam și la început, T0tal bet este o agenție pe care o vei găsi în mod special în baruri. Chiar dacă nu are cele mai selecte locații prezența agenției în baruri inclusiv în zonele rurale reprezintă un avantaj pentru pariorii care vor să parieze în agențiile stradale și n-au alt operator în zonă.

Pentru a plasa la Total Bet pariuri live va trebui să mergi într-o astfel de locație. Mult mai practic este să joci pariuri live online la o casă de pariuri precum superbet.ro.
Totuși, dacă vrei să pariezi într-o locație intră pe tbet.ro și în lista din partea dreaptă dă click pe AGENȚII.

9. Program Total bet

Greu de spus care este programul agențiilor. Acesta depinde de localul în care se află agenția. Prin urmare pot fi unele baruri cu program prelungit la care vom putea plasa pariuri chiar și la ora 21 sau 22. Pe de altă parte sunt și localuri care poate nu se deschid până la ora 12 și astfel acolo nu se va putea plasa dimineața.

9. Franciza Total bet

Prin urmare dacă ai un spațiu și vrei să ai și tu o agenție poți lua legătura cu cei de la TBet. Pentru mai multe informații apelează unul dintre următoarele numere de telefon: 0349.456.777, 0348.456.000 sau 0348.456.666.

10. Discuții, păreri și concluzii

Nu prea se găsesc pe internet prea multe discuții și păreri despre agenție. În aceste condiții o să-ți prezint doar părerea personală despre agenție.

În primul rând aș menționa faptul că am vrut să scriu recenzia duminică, într-o zi cu multe meciuri. N-am reușit s-o fac nici măcar luni, ci tocmai marți, deoarece site-ul tbet.ro n-a fost funcțional.

Apoi aș remarca oferta foarte modestă. Nu zic să aibă pariuri pe hochei pe iarbă sau floorball, dar nici măcar tenis sau handbal?

Un alt punct slab îl văd reprezentat de promoții și bonusuri. Avem un bonus multiplu și acele cote îmbunătățite. Cam puțin comparativ cu ce găsim la agențiile de pariuri stradale de top.

Super bonus pentru pariuri – dă click AICI pentru a-l obține!

Cam atât cu punctele negative, deși nici faptul că nu există un program stabil poate fi un minus. Vrei să mergi să joci un bilet la Superbet? Știi că o poți face începând cu ora 10. Vrei să mergi să joci un bilet la Tbet la ora 10? Nu știi dacă vei găsi locația unde operează agenția își începe programul de la acea oră.

La puncte pozitive chiar nu văd ceva de remarcat. Poate, totuși, chiar faptul că o găsim în multe zone. Mergem la țară la bunici și vrem să jucăm un bilet! Sunt șanse mari să găsim o locație la cârciuma din sat.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2171%+288.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here