Total bet verificare bilet (2024)

Scris de Laur198508/01/2024

Ai jucat biletul zilei la Total bet și vrei să afli dacă ai câștigat? Ai putea urmări o pagină de live score sau ai putea să intri pe site-ul totalbet.ro pentru a introduce codul biletului și pentru a parcurge astfel procesul de verificare bilet Total Bet.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo publicwin2


200% PÂNĂ LA 2.000 RON

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

Cum se face la Total Bet verificare bilet în 2024!

Procesul de verificarea bilet la Total Bet se face foarte simplu.

Contează dispozitivul de pe care accesezi site-ul agenției, așa că voi lua fiecare situație în parte.

Verificare bilet Total Bet pe laptop / PC

În cazul în care te afli în fața unui calculator va trebui să intri pe site-ul totalbet.ro. În partea stângă sus, pe fundal gri, ai o casetă în interiorul căreia scrie Verifică bilet...

Scrie în caseta respectivă codul biletului și vei vedea dacă ai câștigat, ai pierdut sau dacă biletul este încă în desfășurare.

Verificare bilet Total Bet pe telefon

Indiferent pe ce pagină a site-ului totalbet.ro te vei afla vei găsi în partea dreaptă jos (deasupra benzii roșii cu numerele biletelor) o casetă precum cea evidențiată în imaginea de mai jos.

totalbet verificare bilet mobil 2023

După ce apeși pe simbolul respectiv se va deschide o casetă pe fundal gri cu textul Verifică bilet...

Tot ce mai ai de făcut acum este să introduci codul biletului jucat la casa de pariuri.

Respectivul cod îl vei găsi pe biletul jucat la agenția de pariuri sportive TotalBet atât în partea superioară a acestuia, cât și în cea inferioară, deasupra codului de bare. În imaginea de mai jos am încercuit codul biletului, ca să-ți fie mai clar care este acesta.

bilet totalbet 2023

După aceea pe ecran îți vor afișate evenimentele de pe bilet și starea acestora. Cu verde sunt trecute pronosticurile câștigate, cu roșu cele pierdute, iar cele în desfășurare vor apărea scrise cu negru. 

Scanare bilet la Total Bet

Dacă nu vrei să verifici biletul online o poți face mergând într-o locație unde există un terminal Total Bet. Nu aș spune chiar în agenții stradale TotalBet deoarece operatorul are aparate de pariuri sportive inclusiv în baruri.

Tot ce trebuie să faci la aparatul respectiv din agenții stradale este să apeși pe monitor pe butonul pentru verificare bilet (nu știu exact cum este scris, dar sigur este ceva legat de verificare / scanare) și să scanezi codul de bare de pe biletul tău.

Cum verifici rezultate Total Bet 2024

În cazul în care vrei să afli Total Bet rezultate pentru anumite evenimente pe site-ul agenției de pariuri sportive ai și secțiunea Rezultate.

Acolo vei putea să vezi rezultatele pe zile și pe sporturi. Ține cont că la fotbal rezultatele vor fi afișate pentru fiecare repriză în parte. De exemplu la un meci încheiat cu scorul de 3:1 era afișat rezultatul de 2:1 pentru repriza 1 și rezultatul de 1:0 pentru repriza 2.

Tot în secțiune Rezultate poți vedea rezultatele extragerilor de la Bila Magică la această casă de pariuri. Bila Magică de la Totalbet este un joc asemănător cu Lucky Six de la Casa Pariurilor.

Top 3 case de pariuri online din România în 2024

Vrei să joci la agenții de pariuri în cele mai bune condiții direct de la calculator sau de pe telefon / tabletă? Atunci alege una dintre cele mai bune case de pariuri:

Dacă vei juca online la una dintre aceste case de pariuri îți vei ușura și procesul de verificare bilet. La fiecare dintre ele există o secțiune cu istoricul pariurilor. Astfel din doar 2 click-uri vezi ce bilete ai câștigat sau ai pierdut la casa de pariuri, iar actualizarea rezultatelor la biletele în desfășurare va fi făcută în timp real.

În plus, dacă alegi o casă de pariuri online, vei mai avea la dispoziție și funcția Cashout. Cu ajutorul acesteia ai posibilitatea să scapi de emoții dacă ajungi în situația să mai rămâi cu 1-2 evenimente în desfășurare.

Ofertele de bonus de bun venit reprezintă alte plusuri avute de o casă de pariuri online. De exemplu dacă te vei înscrie la cele 3 agenții prezentate mai sus vei putea primi bonus de bun venit total de până la 2.000 RON. Numai la Favbet, de exemplu, ai 1000 lei bonus de bun venit la prima depunere!

S-ar putea  te intereseze și: