Total bet verificare bilet

0

Ai jucat biletul zilei la Total bet și vrei să afli dacă ai câștigat? Ai putea urmări o pagină de live score sau ai putea să intri pe site-ul tbet.ro pentru a introduce codul biletului.

Verificarea biletului la Total Bet se face foarte simplu. În partea dreaptă sus a paginii http://tbet.ro, pe fundal roșu, ai o căsuță în interiorul căreia scrie Cod verificare. Acolo trebuie să introduci codul de pe biletul tău de joc și să apeși Enter.

total bet site

Respectivul cod îl vei găsi pe biletul de pariuri în partea superioară a acestuia. În imaginea de mai jos am încercuit codul biletului, ca să-ți fie mai clar.

total bet bilet

Pariază online AICI la casa de pariuri numărul 1 în România!

După aceea pe ecran îți vor afișate evenimentele de pe bilet și starea acestora. Cu verde sunt trecute pronosticurile câștigate, cu roșu cele pierdute, iar cele în desfășurare vor apărea scrise cu negru. În exemplul de mai jos toate evenimentele sunt trecute cu verde, prin urmare vorbim despre un bilet câștigat.

total bet verificare bilet

În cazul în care vrei să afli Total Bet rezultate pentru anumite evenimente sportive pe site-ul agenției de pariuri ai și secțiunea Rezultate. Însă atunci când am scris acest articol și am accesat secțiunea respectivă nu mi-a apărut niciun rezultat.

Top 3 case de pariuri din România 

Vrei să joci la pariuri sportive în cele mai bune condiții direct de la calculator sau de pe telefon / tabletă? Atunci alege una dintre cele mai bune case de pariuri online: 

  1. Superbet – ia AICI bonusuri de până la 500 RON la primele 3 depuneri!
  2. Betano – deschide cont AICI și primești bonus 100% până la 500 RON la prima depunere!
  3. Fortuna – înregistrează-te AICI și ai bonus 100% din prima depunere până la 500 RON

Vei avea posibilitatea să primești atât bonusuri la primele depuneri, cât și bonusuri speciale pentru bilete cu multe meciuri. În plus vei putea închide pariurile aproape oricând dorești cu ajutorul funcției Cash Out.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here