Totogaming Pariuri Sportive

Totogaming este una dintre cele mai noi case de pariuri legale, înregistrată în Malta dar cu drept de funcționare pe teritoriul României prin intermediul licenței nr L1234057W001504 emisă de O.N.J.N cu valabilitate până în iulie 2033.

A intrat de curând și în mediul online și începe să prindă popularitate și în România, astfel că îmi propun să îți ofer un tutorial complet despre bonusul de bun venit, cum deschizi un cont și multe alte lucruri interesante.

logo totogaming

Bonus 20 RON fără depunere

Bonus Totogaming pentru clienții noi

Bonus fără depunere la verificarea contului

bonus inregistrare totogaming

După ce ți-ai deschis un cont nou de jucător și ai finalizat și procesul de verificare a identității, plus verificarea adresei de email și a numărului de telefon, Totogaming te ofertează cu un pachet de bun venit complex, cu bonus pariuri la înregistrare.

Primești 10 RON pentru zboruri gratuite la jocul Rocketon (o variantă alternativă a mai cunoscutului Aviator), 20 RON pariu gratuit la Sport și alte 50 rotiri gratuite pentru secțiunea de casino la Shining Crown.

Pariul gratuit la sport poate fi folosit pe un bilet cu minim 3 pronosticuri și fiecare dintre ele să aibă o cotă de cel puțin 1.50.

Rundele gratis au o valoare de 0.20 lei, iar acel bonus de 10 RON pentru zborurile la Rocketon pot fi folosite oricum dorești (poți plasa întreaga sumă pe un singur zbor sau pe mai multe runde de joc).

Foarte important este că bonusul la verificarea contului este fără cerințe de rulaj! Așadar, tot ce câștigi va intra direct în balanța cu bani reali.

Va trebui să utilizezi acest pachet de bonusare în maxim 7 zile de la momentul verificării contului.

Imediat după verificare vei vedea 3 notificări în profilul tău de jucător cu cele 3 bonusuri distincte. Le activezi și le poți folosi imediat!

Bonus de bun venit la Sport - 100% până la 50 RON pentru primele 2 depuneri

bonus de bun venit totogaming

Bonusul de bun venit la Sport la depunere este distinct de cel la verificarea contului și constă în 100% până la 50 RON pentru primele două depuneri pe care le faci pe platforma de pariuri sportive Totogaming.

Așadar, dacă efectuezi 2 alimentări ale contului de jucător între 25 și 50 RON vei primi 100% bonus în bani. Orice depunere peste pragul de 50 RON îți va oferi tot suma maximă a bonusului.

Banii din bonus la prima depunere și pentru al doilea depozit pot fi folosiți pentru a plasa un pariu format din minim 3 evenimente cu o cotă de 1.50 fiecare.

Dacă ai un bilet câștigător, fondurile intră direct în balanța de bani reali, adică aceste două bonusuri la depunere la Sport nu au cerințe de rulaj.

Termenul limită în care trebuie să utilizezi fondurile bonus este același de 7 zile din momentul activării.

Va trebui să selectezi și să activezi acest bonus pentru pariuri sportive după depunere.

Cum deschizi un cont la Totogaming

totogaming cum deschizi cont

Întregul proces de deschidere a unui cont este unul foarte simplu și în mod normal îl finalizezi în maxim 2-3 minute. Intri pe site-ul oficial Totogaming și apeși pe butonul Înregistrare.

Apoi completezi toate detaliile din formular, începând de la nume de utilizator, parolă și email, în primă etapă, iar în etapa a doua va trebui să scrii datele tale personale plus adresa de domiciliu.

După aceea procesul de înregistrare este finalizat și primești o confirmare pe email.

Verificare cont Totogaming

verificare cont totogaming

Procesul de verificare a contului nou deschis este unul obligatoriu nu doar la Totogaming, ci la orice platformă de jocuri de noroc.

Dacă ai și depus, ești obligat să efectuezi verificarea contului în cel mult 30 de zile de la depunere, pentru că altfel riști să ai contul închis și să pierzi și toate sumele din balanță.

Intră în meniul Profil și apoi accesează rubrica din stânga sus Contul Meu, apoi apasă pe Verificare Documente.

Acum va trebui să încarci pentru început o copie a actului tău de identitate, poza să fie color și clară.

Procesul de verificare este unul complex și presupune verificarea mai multor aspecte:

Verificare identitate

Se face încărcând o poză a actului de identitate sau a pașaportului ori a permisului de conducere.

Verificare adresă

Pentru asta trebuie să încarci pe site o copie a unei facturi de utilități sau un extras de cont bancar, dar nu mai vechi de 3 luni.

Verificare metodă de plată

Dacă ai depus prin card bancar, trebuie să trimiți o copie față verso a cardului. De pe față lași vizibil numărul cardului (doar primele 6 și ultimele 4 cifre), numele tău și data expirării, iar de pe spate trebuie să se vadă codul CVV.

Verificarea unui cont durează de regulă câteva minute până la maxim 24 de ore, în funcție de numărul de solicitări.

Dacă au trecut 24 de ore și nu ai contul verificat și aprobat încearcă să contactezi serviciul de Asistență.

Metode de depunere și retragere

Metode de depunere

metode depunere totogaming

În imaginea de mai sus ai prezentate toate metodele de depunere disponibile la Totogaming.

După cum se poate observa, selecția de metode de plată este diversificată și acoperă toate opțiunile jucătorilor români, de la card bancar și până la portofele electronice.

Suma minimă pentru depunere este de doar 10 RON pentru card și Okto Wallet, 20 RON pentru portofelele electronice.

Limitele de depunere le vezi tot în imaginea de mai sus.

Metode de retragere

Vei putea retrage de la Totogaming prin card bancar, Okto Wallet sau prin cele două portofele electronice Skrill sau Neteller.

Suma minimă pe care o poți retrage este de 20 RON prin card bancar sau 40 RON prin celelalte metode.

Totogaming nu percepe vreun comision la retragere, însă vei plăti impozitul pentru jocuri de noroc, care este de 3% din suma retrasă la o cerere de plată de până în 10.000 RON.

Cum plasezi primul pariu la Totogaming

De pe pagina principală caută sportul pe care vrei să plasezi pariul, apoi competiția și apoi meciul care te interesează.

Alternativ, poți să scrii direct numele echipei sau al jucătorului în bara de căutare de sus și vor fi afișate meciurile pe care poți paria.

cum pariezi totogaming

Îți vor fi afișate principalele piețe de pariere. Pentru a adăuga pronosticuri principale pe bilet, apasă efectiv pe oricare piață de pariere dorești și selecția este afișată imediat pe biletul de joc.

Dacă vrei să joci și alte piețe de pariere față de acestea pe tip 1-X-2 sau șansă dublă, apasă pe butoanele cu plus (+1121, +1093) și vei vedea și alte opțiuni de pariere, de exemplu handicap, totaluri, rezultate pe reprize etc.

plasare bilet pariuri totogaming

După ce ai adăugat pronosticurile preferate pe biletul de joc, tot ce rămâne de făcut este să alegi miza pe care o plasezi și să apeși pe butonul Plasează Pariu.

Dacă ai jucat doar un meci, vei avea un bilet simplu, dacă joci mai multe meciuri, vei avea un bilet multi, dar poți juca și un sistem cu baze.

Totogaming pe mobil și tabletă

Având în vedere că este o casă de pariuri online lansată relativ recent pe piața din România, Totogaming nu oferă în momentul de față o aplicație de pariuri sportive.

Este probabil însă ca în viitorul relativ apropiat să avem o aplicație pentru mobil Totogaming, pentru că multe case din mediul online s-au focusat și pe această opțiune pentru jucătorii care doresc să parieze de pe dispozitivele mobile.

Deși nu este disponibilă vreo aplicație de la acest operator nu înseamnă că nu vei putea juca de pe telefon sau tabletă, ba dimpotrivă.

Site-ul este atât de bine optimizat pentru dispozitivele mobile încât dacă îl vei accesa printr-un browser de mobil vei avea o experiență fluidă și lipsită de probleme.

Poți să te joci aici pariuri sportive chiar și de pe dispozitive mai vechi.

Oferta Totogaming pariuri sportive online

Vei observa de pe pagina principală faptul că Totogaming are o gamă diversificată de sporturi pe care poți paria.

Lăsând la o parte sporturile populare precum fotbal, tenis, baschet sau hochei, care nu puteau să lipsească, avem și sporturi considerate mai de nișă, precum bandy, sumo, sporturi de iarnă, gramy sau curling.

Oferta de pariuri pe fotbal

Oferta pe fotbal este complexă și acoperă toate ligile majore dar și ligi inferioare din țări mai exotice.

Ai parte de o selecție impresionantă de piețe de pariere, inclusiv pe cornere, cartonașe sau posesie la unele meciuri.

Cotele sunt unele acceptabile, chiar dacă pe piață există și alternative mai bune.

Poți să pariezi chiar și pe anumite piețe de statistici, ceea ce face experiența de joc mult mai interesantă.

Oferta de pariuri pe tenis

Tenisul este și el prezent cu o selecție impresionantă de evenimente, vei putea să joci și pe turnee ITF dar chiar și Futures.

Poți să pariezi pe piețe avansate precum tie break, fără break în oricare set, meciul să se termine după un tie-break, număr de ași sau număr de duble greșeli, scoruri exacte după un anumit număr de game-uri etc.

La meciurile din competițiile importante ai acces la statistici avansate și poți paria pe piețe diversificate precum duble greșeli, procentaje la serviciu etc.

Streaming și pariuri live la Totogaming

Și pe partea de live betting, Totogaming stă destul de bine.

În momentul în care am scris acest articol, într-o zi de joi, erau disponibile 14 discipline sportive din care puteai paria, inclusiv sporturi precum snooker sau volei pe plajă.

Un avantaj pe care îl are această platformă este că oferă transmisiuni live pentru majoritatea evenimentelor din ofertă, mai ales dacă ne referim la evenimente importante, iar calitatea transmisiei este una superioară.

Bonusuri și promoții Totogaming

Dacă mai sus în acest articol ți-am prezentat ofertele de bonus de bun venit, la verificarea contului și pentru primele 2 depuneri realizate la Totogaming, îți prezint în continuare alte promoții interesante disponibile pe platformă.

Atenție! Înainte de a profita de o ofertă promoțională verifică dacă aceasta mai este activă pentru că este posibil ca unele promoții să nu mai fie valabile peste anumite perioade de timp.

Accesează meniul de Promoții, selectează de acolo rubrica Sport și îți vor fi afișate campaniile active pentru clienții de la pariuri sportive.

Roata Campionilor

Roata campionilor este un joc distractiv prin care poți să rotești o singură dată la această celebră roată și vei câștiga un premiu. Ce premii sunt disponibile? Le vezi chiar în lista de mai jos:

  • Premiu în bani 5 RON - 2000 RON
  • Bonus în Live Casino 5 RON - 20 RON
  • Zboruri gratuite 2 RON - 10 RON
  • Pariuri gratuite pentru sport 2.5 RON - 250 RON
  • Rotiri gratuite la sloturi.

Dacă roata pică pe opțiunea Încearcă din nou evident că jocul este necâștigător și va trebui să îți încerci din nou șansa mâine.

Express Bonus și Express Cashback

Cu Express Bonus obții un plus de câștig pe un bilet cu minim 5 evenimente.

Spre exemplu, dacă plasezi un bilet cu minim 5 evenimente, miză de 50 RON și ai o cotă totală de 18.60, vei primi un extra plus de cotă de 1.20, rezultând un câștig total de 1106 lei.

Dacă adaugi cel puțin 10 evenimente pe bilet, atunci vei avea o cotă bonus express de 1.8, ceea ce evident că se transpune în câștiguri și mai mari.

Pentru a fi eligibile la această promoție, toate pronosticurile de pe bilet trebuie să aibă o cotă minimă de 1.50.

Express Cashback este cea de-a doua opțiune interesantă de la Totogaming și îți aduce înapoi în balanță o parte din miză dacă ai un bilet cu minim 3 evenimente și biletul este necâștigător.

Suma exprimată în procente pe care o primești cashback este cuprinsă între 10% și 60%, procentul maxim de cashback fiind acordat doar pentru biletele cu minim 10 evenimente. 

Și aici la Express Cashback este valabilă cerința de cotă de minim 1.50 pentru fiecare pronostic de pe bilet.

Biletul multiplu al zilei

În fiecare zi, vei găsi pe platforma Totogaming un bilet al zilei făcut de specialiștii de pe site cu evenimentele de interes major din ziua respectivă.

Dacă joci acel bilet vei avea un extra bonus de 30% care se adaugă la cota normală a biletului. Spre exemplu, dacă ai o cotă de 4.75 pentru 3 ponturi recomandate pe bilet și îl joci, vei avea o cotă totală de 6.18.

Asistență clienți Totogaming

În eventualitatea în care ai orice problemă legată de funcționarea platformei de jocuri de noroc Totogaming, ai la dispoziție nu mai puțin de trei metode de contact prin care poți să iei legătura cu un operator de la serviciul Relații Clienți.

Aici notez un mare plus pentru Totogaming pentru că livrează exact cele mai populare și mai rapide metode de contact de pe piață din momentul actual, respectiv:

  • Live chat, disponibil non-stop.
  • Email la adresa support@totogaming.ro
  • Apel telefonic la numărul +40371718686.

Păreri jucători despre Totogaming

Totogaming este o casă de pariuri relativ nou apărută în mediul online, deci va mai dura ceva timp până să avem mai multe recenzii pertinente ale clienților care au încercat experiența acestui operator.

Eu personal nu am jucat foarte mult, doar o săptămână, însă pot să spun ceea ce am remarcat și consider că este o analiză destul de obiectivă:

Bonusul pentru clienții noi

Este unul atractiv (mă refer la cel la verificarea contului), însă bonusul la depunere pentru jucătorii de pariuri sportive are valoare cam mică - 100 RON cumulat pentru două depuneri este un bonus insignifiant, existând opțiuni mult mai bune pe piață în acest moment, inclusiv bonus fără depunere la pariuri sportive.

Modalitățile de plată

Aici am o opinie bună pentru că sunt disponibile atât cele mai populare portofele electronice cât și metoda clasică, anume cardul bancar. Plățile decurg rapid și fără probleme, atât timp cât ai contul verificat (mă refer aici îndeosebi la retragere).

Plasarea biletelor

Interfața putea fi puțin mai bine optimizată astfel încât să vezi pariurile în aceeași pagină și nu pe o coloană adiacentă, ceea ce face ușor incomodă procedura de pariere.

Pariuri live

Avem piețe destul de multe în meniul de pariuri live. Totuși, un minus pe care îl remarc este că lipsesc ofertele pe esports care sunt căutate la alți operatori.

Modalități de contact

Platforma are doar 3 modalități de contact, cele mai eficiente totuși având în vedere timpul mediu de așteptare pentru a fi preluată sesizarea ta și timpul mediu de soluționare a cererii. Poți să contactezi serviciul de support prin email, prin livechat sau chiar telefonic, ultima metodă fiind și cea mai rapidă, de altfel.

Alte jocuri de noroc la Totogaming

Mai găsești la Totogaming o secțiune de CasinoLive Casino, jocuri rapide precum Aviator sau Rocketon dar și Table (Backgammon), acesta din urmă fiind o raritate în rândul operatorilor de jocuri de noroc din România.

Totogaming Casino

Pentru primele 2 depuneri la secțiunea de casino primești bonus în rotiri gratuite de până la 750 free spins cumulat.

Este o ofertă destul de bună în condițiile în care nu ești nevoit să depui decât 150 RON pentru a încasa toate aceste runde gratis puse la bătaie.

Secțiunea de casino de la Totogaming este populată cu cele mai populare sloturi, jocuri cu jackpot, jocuri cu speciale, la cere poți chiar să cumperi speciala dacă nu ai răbdare să îți pice, jocuri clasice cu fructe și șeptari dar și jocuri cu un concept futuristic.

Sloturile sunt livrate de cele mai mari companii din industrie, nume precum Amusnet Interactive (fosta EGT), Pragmatic Play, Playson sau NetEnt.

Dacă vrei să-ți încerci norocul la titluri clasice de casino precum Blackjack, Ruletă ori Baccarat, poți face asta la mese controlate de softuri sau chiar la mese în care joci în compania unor dealeri live.

A doua opțiune este mai căutată pentru că poți conversa pe live chat nu doar cu dealerii de la mese dar și cu alți jucători, lucru care oferă o experiență unică de cazino real.

Concluzii

Totogaming este un site de pariuri sportive decent. Are și câteva lucruri foarte bune pe care le-am scos în evidență în acest articol însă cu siguranță sunt și multe capitole unde se simte nevoia de îmbunătățiri.

Trebuie să avem răbdare însă pentru că este un operator nou intrat în mediul online și cu siguranță multe lucruri se vor îmbunătăți în timp.

De altfel, chiar managerii platformei prospectează mereu opiniile clienților exprimate în mediul online pentru a identifica oportunitățile de dezvoltare și care sunt lucrurile care ar merge îmbunătățite pe platforme.

Tocmai de aceea este foarte importantă părerea ta privind platforma Totogaming pe care te invit să ne-o împărtășești printr-un comentariu.

Articole utile Totogaming

În încheierea acestui articol vreau să îți las o listă cu articole care se pot dovedi utile despre platforma Totogaming. Ar trebui să citești aceste articole și vei afla cam tot ce trebuie să știi despre operatorul de jocuri și pariuri sportive.