Totogaming Metode de Contact

Scris de Laur198529/01/2024

Te-ai oprit pe noul site dedicat pariurilor sportive și cazinoului, Totogaming, și te simți blocat, fără a găsi o soluție? Nicio grijă!

Ai găsit tocmai ghidul potrivit! În rândurile următoare, îți voi furniza informații detaliate despre modalitățile de a lua legătura cu echipa de asistență de la Totogaming, un operator cu jocuri online și pariuri sportive.

logo totogaming

Bonus 50 rotiri gratuite
fără depunere

logo totogaming

Bonus 20 RON fără depunere

totogaming metode de contact

Detalii de Contact Totogaming

  • Live chat Totogaming
  • E-mail: support@totogaming.ro
  • Telefon: +4 03714 718 686

Pentru a accesa secțiunea de contact, te încurajez să navighezi în partea de jos a paginii de pe site-ul Totogaming, unde vei găsi categoria "Totogaming".

Sub această secțiune vei identifica opțiunea "Contact". După ce ai ajuns în această zonă, o altă pagină se va deschide, oferindu-ți posibilitatea să selectezi modalitatea prin care vrei să iei legătura cu echipa de asistență.

totogaming metode de contact

Contact Live chat Totogaming

Chat-ul live reprezintă cea mai utilizată și simplă metodă la care poți apela dacă ai nevoie de informații legate de contul tău de joc Totogaming, inclusiv pe subiectul bonus la înregistrare.

Pentru a intra în contact cu unul dintre operatori, accesează butonul special situat în partea dreaptă a ecranului principal, marcând cele 3 puncte.

Dând click pe acest buton, se va deschide o casetă de text unde, în cazul în care ești autentificat în contul de joc Totogaming, numele și adresa de email se vor completa automat.

Pentru a obține un răspuns mai rapid din partea unui operator, este recomandat să lași un mesaj pentru o înțelegere inițială mai rapidă a problemei.

De asemenea, ai posibilitatea să adaugi un fișier, cum ar fi o captură de ecran a problemei pe care o întâmpini, pentru a fi mult mai explicit în descrierea situației.

După ce ai furnizat informațiile în aceste câmpuri obligatorii, trebuie doar să apeși butonul cu simbolul unei săgeți, iar în acel moment vei fi preluat de unul dintre operatorii Totogaming.

CAZINOURI ONLINE NOI

logo pariuriplus5

2.000 RON +
300 FS

logo seven bet

3.200 RON +
720 FS

logo elite slots

2.000 RON +
150 FS

Contact email Totogaming

Dacă nu ai reușit să rezolvi problema întâmpinată la Totogaming prin intermediul chat-ului live, îți recomand să utilizezi adresa de e-mail support@totogaming.ro.

În situația în care încerci să soluționezi problema prin e-mail, ai șansa de a găsi răspunsuri mai detaliate la problemele complexe, care necesită implicarea unui personal mai specializat, iar operatorii de la chat-ul live s-ar putea să nu fie de ajutor în acest sens.

Cu toate acestea, trebuie să ai în vedere că timpul de așteptare pentru un răspuns prin e-mail va fi mai lung în comparație cu chat-ul live. Poți cere informații pe orice subiect dorești, de la bonus și rotiri gratuite până la înregistrare sau autoexcludere casino.

Dacă alegi să utilizezi această metodă de contact, trebuie să accesezi pagina web a adresei tale de e-mail, cum ar fi Yahoo Mail sau Gmail, și să compui un e-mail așa cum obișnuiești.

Răspunsul la solicitarea ta va fi primit, de asemenea, în caseta poștală electronică, așa că este recomandat să verifici inbox-ul în mod regulat pentru a fi la curent cu evoluția situației.

Contact telefon Totogaming

Totogaming oferă posibilitatea de a intra în contact telefonic prin numărul de telefon +4 0371 718 686, unde poți discuta cu unul dintre operatorii Totogaming.

Chiar dacă programul de lucru specific pentru această metodă de contact nu este menționat, se poate presupune că este disponibil doar într-un interval rezonabil de timp, nu non-stop.

Este important de menționat că, spre deosebire de conversațiile pe e-mail, convorbirea telefonică nu lasă o înregistrare tangibilă a rezolvării problemei cu care te confrunți, chiar dacă este înregistrată în sistem.

Cu toate acestea, această metodă poate oferi un răspuns mai rapid la solicitările tale.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI