Totogaming verificare cont

Scris de Laur198529/01/2024

Bucură-te de noutatea în lumea pariurilor online cu Toto Gaming, proaspătul operator de pariuri sportive și casino pe piața românească a jocurilor de noroc.

logo totogaming

Bonus 50 rotiri gratuite
fără depunere

logo totogaming

Bonus 20 RON fără depunere

totogaming verificare cont

În articolul următor vei descoperi informații esențiale despre validarea contului de jucător după înregistrarea în platforma Toto Gaming.

Acest proces este esențial pentru asigurarea securității pariurilor tale și pentru a te bucura de experiența de pariere într-un mediu sigur și protejat la păcănele online și pariuri sportive.

Avantajele unui Cont Toto Gaming Validat

Pentru a începe procesul de validare a contului Toto Gaming, primul pas constă în crearea unui cont de joc, procedură extrem de simplă pentru orice utilizator.

Cu doar un click pe butonul "Înregistrare", vei completa detaliile contului și informațiile personale, precum nume, prenume, CNP și număr de telefon - și asta este tot.

Contul tău este acum creat și poți începe să explorezi procesul de pariere. În primele 30 de zile de la crearea contului, poți plasa pariuri fără nicio restricție.

Acesta este intervalul de timp acordat de orice platformă de jocuri de noroc online pentru a-ți permite să finalizezi procesul de validare a contului.

În această perioadă retragerile nu sunt disponibile, chiar dacă ai acumulat câștiguri, iar depunerile în cont sunt limitate la suma de 200 de Euro.

Este important de menționat că procesul de validare a contului nu afectează bonusul de bun venit oferit de Toto Gaming.

Acest bonus este disponibil pentru primele 2 depuneri, însă alte oferte promoționale destinate clienților activi nu vor fi accesibile până la finalizarea procesului de validare a contului.

Astfel, cu un cont validat la Toto Gaming de poți bucura de o serie de avantaje importante asupra contului tău de jucător, precum:

  • Variație în ofertele promoționale: Pe lângă beneficiile oferite de bonusul de bun venit, alte promoții destinate clienților fideli sunt disponibile exclusiv pentru conturile Toto Gaming validate.
  • Depuneri mai consistente: Ai posibilitatea să efectuezi depuneri care depășesc limita standard de 200 de euro înainte de finalizarea procesului de verificare a contului. Aceasta îți permite să te bucuri de un bonus de bun venit mai generos.
  • Bonus fără depunere și Rotiri gratuite în cazinoul online: Jucătorii de cazino online se pot bucura de avantajele rotirilor gratuite, în plus față de bonusul de bun venit. Acest bonus fără depunere oferă o șansă de a obține câștiguri suplimentare, făcându-l extrem de căutat.
  • Retrageri limitate temporar: Până la finalizarea procesului de validare a contului Toto Gaming, nu poți solicita retrageri, chiar dacă ai acumulat sume semnificative în contul tău, beneficiind de bonusul de bun venit. Această măsură este esențială pentru asigurarea transparenței și securității în cadrul tranzacțiilor.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo elite slots


1.000 RON + 100 RON FREEBET

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

Toto Gaming Verificare Cont - Ce documente Trebuie trimise?

Dacă până acum te-am captivat și dorești să inițiezi cât mai rapid procesul de verificare a contului Toto Gaming, trecem la următoarea etapă și îți vom explica ce documente trebuie să trimiți pentru a-ți confirma identitatea.

La Toto Gaming trebuie să trimiți un singur document de identificare personală, având opțiunea de a alege între pașaport, carte de identitate sau permis de conducere.

Înainte de a încărca documentul, asigură-te că datele sunt clare pentru a evita eventuale probleme care ar putea întârzia procesul de validare a contului.

Documentul trebuie să fie în format JPG, PNG sau GIF și să nu depășească dimensiunea de 15 MB. De asemenea, acesta trebuie să fie în perioada de valabilitate și să nu fie expirat.

O altă cerință obligatorie este ca fotografia să fie color și nu alb-negru. Astfel, dacă alegi să trimiți o copie xerox, asigură-te că aceasta este color.

Pe lângă procesul de verificare a identității, un alt aspect important implică furnizarea unui document care să ateste adresa de domiciliu. În această etapă, ai opțiunea de a trimite un extras bancar sau o factură de utilități.

Pentru a efectua o retragere din contul Toto Gaming, este posibil ca operatorul să solicite încărcarea unei fotografii cu cardul de pe care s-a efectuat depunerea.

Totuși, este important să ții cont că trebuie să expui doar parțial numărul cardului și să acoperi codul CVV atunci când faci fotografia la verso-ul cardului.

Acestă măsură asigură confidențialitatea informațiilor tale financiare și contribuie la securitatea procesului de tranzacționare.

Toto Gaming Verificare Cont – Unde se încarcă documentele?

totogaming verificare cont

Dacă ai pregătit documentele necesare pentru procesul de verificare a contului Toto Gaming, pașii următori sunt extrem de simpli și ușor de realizat.

În primul rând, asigură-te că ești conectat la contul tău de jucător Toto Gaming. În caz contrar, autentifică-te folosind numele de utilizator și parola.

Pe partea dreaptă a ecranului, vei vedea numele tău de jucător. Dă click pe acel nume, apoi selectează secțiunea "Profilul Meu". A doua rubrică din lista apărută în partea stângă a ecranului se numește "Documente".

Odată intrat în această secțiune, selectează tipul de document pe care dorești să-l încarci. Asigură-te că îndeplinești criteriile prezentate mai sus, apoi dă clic pe butonul "Adaugă Documentul". Alege documentul de pe computer și, în final, apasă butonul "Încarcă".

După ce ai încărcat documentul, acesta va apărea în partea dreaptă a secțiunii, alături de data încărcării și statusul procesului de validare.

De obicei, procesul de verificare a contului Toto Gaming nu ar trebui să dureze mai mult de 24 de ore. Atunci când documentul este validat, vei primi un răspuns prin e-mail sau poți verifica statusul în contul tău de joc Toto Gaming.

CAZINOURI ONLINE NOI