Unibet Pariuri

Unibet este unul dintre cei mai vechi și, totodată, unul dintre cei mai apreciați operatori de pariuri online în România. Serviciile de calitate și platforma de pariuri pusă la dispoziție de această agenție online au adus-o în topul celor mai bune case de pariuri pe internet. În cele ce urmează îți voi prezenta o recenzie completă a Unibet România, în cadrul căreia vei afla toate detaliile necesare.

1. Bonus Unibet România - 100% din prima depunere până la 300 RON

Unibet Pariuri

Clienții noi sunt întâmpinați cu un bonus de 100% din prima depunere până la 300 RON. Astfel dacă depui prima dată 300 RON vei avea 600 RON pentru a paria online. Dacă vrei să profiți de aceasta ofertă urmează pașii de mai jos:

 1. Dă CLICK AICI și înregistrează-te la Unibet România!
 2. Deasupra formularului de înregistrare bifează oferta "100% Bonus până la 300 RON la Pariuri".
 3. Efectuează o primă depunere în valoare de minim 25 RON (NU depune cu Skrill, Neteller sau Paysafecard).
 4. Bonusul va fi creditat instant în cont.

Condiții de rulaj: bonusul va trebui rulat de 8 ori pe bilete cu cote de cel puțin 1.40. Ai la dispoziție 30 de zile pentru a face rulajul.

2. Top 5 motive pentru a paria la Unibet

În cazul în care te întrebi care sunt motivele pentru care ar trebui să pariezi la această agenție mai jos îți prezint principalele aspecte care fac din Unibet una dintre casele de pariuri online de top în acest moment:

 • Posibilitatea de a închide pariurile oricând dorești prin Cash out.
 • Aplicație de pariuri pentru mobil.
 • Cea mai bună ofertă de pariuri asiatice.
 • Retrageri rapide prin card bancar.
 • Streaming live a celor mai importante evenimente sportive.

Într-un alt articol de pe biletu-zilei.com am prezentat motivele pentru care pariorii profesioniști joacă la Unibet. Îți recomand să citești și acele informații pentru a-ți face o idee de ansamblu despre serviciile oferite de acest operator. 

3. Deschiderea contului la Unibet

Unibet Pariuri

Este foarte simplu să creezi un cont nou de jucător la agenția Unibet. Chiar și un parior care nu a mai jucat până acum pe internet se va descurca fără niciun fel de probleme. Formularul de înregistrare este compus din 3 secțiuni.

Nu sunt prea multe de spus, deoarece procedura este simplă. Trebuie să fii atent și să introduci informațiile corecte, din cartea de identitate (de exemplu chiar dacă acum locuiești la altă adresă, când creezi contul va trebui să scrii adresa din buletin).

Vei crea contul în câteva minute, iar dacă ai nevoie de toate informațiile legate de înregistrarea la Unibet dă click pe link-ul precedent.

4. Verificarea contului la Unibet

Orice persoană care și-a creat un cont de pariuri online este obligat prin lege să efectueze verificarea acestuia. Aceasta trebuie făcută în maxim 30 de zile de la efectuarea primei depuneri sau în 90 de zile de la înregistrare.

Pentru a face verificarea contului la Unibet va trebui să intri în secțiunea Contul meu - Detaliile contului - Verificarea contului. Se va deschide o nouă pagină, acolo unde vei putea încărca documentele solicitate.

Documentele pe care trebuie să le încarci pentru o verificare completă sunt următoarele:

 • Verificarea identității - încarci o copie a actului de identitate (buletin, pașaport sau permis de conducere).
 • Verificarea adresei - încarci o copie a unei facturi de utilități sau a unui extras de cont în care să fie vizibile numele și adresa ta; documentul trebuie să fie emis în ultimele 3 luni.
 • Verificarea metodei de plată - dacă ai depus cu cardul bancar este posibil să îți fie solicitată o copie față-verso a acestuia. Doar primele 6 cifre și ultimele 4 din numele cardului trebuie să fie vizibile, iar pe spatele cardului va trebui să acoperi codul de securitate.

Verificarea contului durează în general între 3 și 5 zile lucrătoare, însă trebuie să știi că în acest timp vei putea utiliza contul fără niciun fel de restricție.

5. Metode de depunere și retragere la Unibet

În continuare îți voi prezenta toate detaliile despre secțiunea de plăți a operatorului. În tabelul de mai jos găsești tot ceea ce trebuie să știi despre depunerile la această agenție - metodele acceptate, sumele minime permise, precum și taxele percepute:

Metodă depunere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Taxe

Unibet Pariuri

25 RON

50.000 RON

instant

2%

Unibet Pariuri

65 RON

50.000 RON

instant

2%

Unibet Pariuri

65 RON

50.000 RON

instant

2%

Unibet Pariuri

25 RON

3.000 RON

instant

5%

Unibet Pariuri

50 RON

5.000 RON

instant

2%

Cu excepția Paysafecard toate celelalte metode prezentate anterior sunt disponibile și în cazul retragerilor. Singura taxă percepută este cea de 1% pentru impozitul pe jocuri de noroc online.

Mai jos găsești sș timpul în care sunt procesate tranzacțiile în funcție de metoda de plată selectată. Trebuie să mai știi că Unibet este una dintre agențiile online cu cel mai rapid timp de procesare a retragerilor.

Metodă retragere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Taxe

Unibet Pariuri

65 RON

180.000 RON

1-3 zile lucrătoare

1% din suma retrasă

Unibet Pariuri

65 RON

50.000 RON

12 ore

1% din suma retrasă

Unibet Pariuri

65 RON

50.000 RON

12 ore

1% din suma retrasă

Unibet Pariuri

50 RON

180.000 RON

3-5 zile lucrătoare

1% din suma retrasă

Dacă ai nevoie de mai multe informații despre plățile efectuate la Unibet România îți recomand să citești articolul: Cum faci o depunere și o retragere pas cu pas de la Unibet.

6. Primul pariu la Unibet

Nu ai mai jucat până acum la pariuri sportive online? Nu este nicio problemă, deoarece la Unibet este foarte simplu să plasezi pariurile dorite. Interfața site-ului este simplă și ușor de utilizat chiar și pentru un parior fără experiență.

Pe pagina principala unibet.ro vei vedea toate platformele de joc disponibile. Pentru a intra pe pagina de pariuri dă click pe imaginea corespunzătoare sau pe butonul "Pariuri" din meniul din partea de sus a paginii. 

În stânga paginii vei observa un meniu din care poți alege sportul dorit, iar apoi competiția din care face parte evenimentul căutat. Odată ce ai selectat aceste lucruri îți va fi afișată lista cu meciurile disponibile din competiția respectivă, după cum poți vedea și în imaginea de mai jos:

Unibet Pariuri

Pentru a vedea oferta completă de pariuri pentru un meci trebuie doar să apeși pe acesta și se va deschide întreaga listă de opțiuni. După ce ai găsit pariul căutat nu trebuie decât să dai click pe cota acestuia și va fi adăugat pe bilet. După ce ai selectat toate pronosticurile dorite trebuie să mai introduci miza și să apeși pe butonul "Plasați pariul":

Unibet Pariuri

Nu cred că vei avea probleme să plasezi un bilet la Unibet, dar dacă ai nevoie de mai multe informații îți recomand să citești articolul: Cum joc primul pariu la Unibet.

7. Oferta pentru mobil

Dacă vrei să joci pariuri online de pe telefonul mobil ai la dispoziție 2 alternative: să descarci aplicația pentru Android sau iOS sau să accesezi varianta site-ului optimizată pentru mobil. Oricare ar fi alegerea te asigur că vei putea paria în cele mai bune condiții, indiferent unde te-ai afla direct de pe mobil sau tabletă. 

Mai jos îți prezint câteva detalii despre ambele metode:

7.1. Aplicația de pariuri pentru mobil

Unibet Pariuri

În cazul în care vrei să pariezi de pe mobil, cea mai bună alegere este să descarci aplicația. Unibet a dezvoltat aplicații de pariuri atât pentru Android, cât și pentru iOS. Aplicația pentru iOS o poți găsi foarte ușor în AppStore și o poți instala la fel ca oricare altă aplicație.

Dacă utilizezi un dispozitiv cu Android va trebui să accesezi unibet.ro, să dai click pe butonul "Aplicații", să selectezi "Aplicații pariuri" și să o instalezi de pe link-ul special afișat pe pagina respectivă (deoarece Google Play nu acceptă aplicații care au legătură cu jocurile de noroc).

Pe lângă o interfață clară și foarte ușor de utilizat, în aplicația Unibet pariuri vei putea urmări meciuri live video gratuit, vei primi notificări la meciurile selectate, dar te vei bucura și de alte funcționalități pe care te las să le descoperi singur.

Toate detaliile despre aplicația de pariuri Unibet le găsești dacă dai click pe link-ul precedent.

7.2. Site optimizat pentru mobil

În cazul în care utilizezi un telefon cu sistemul de operare Windows Phone sau nu vrei să instalezi aplicația în telefon poți paria în condiții foarte bune și din browser-ul dispozitivului mobil, deoarece site-ul est optimizat și pentru mobil:

Unibet Pariuri

Va trebui să accesezi unibet.ro de pe dispozitivul mobil și să selectezi "Pariuri" din meniul afișat. Se va deschide o pagină similară cu cea din imaginea de mai sus. În respectiva pagină poți vedea în prim-plan meciurile live disponibile. Pentru a plasa un pariu pre-meci va trebui să dai click pe butonul "Sporturi" și să selectezi din meniu competiția din care face parte evenimentul căutat.

8. Pariuri disponibile la Unibet

Despre oferta de pariuri se pot spune doar cuvinte de laudă. Este una dintre cele mai bune oferte de pariuri sportive de pe internet. În ceea ce privește sporturile acoperite, pe lângă cele populare (fotbal, tenis, baschet etc.) se poate miza până și pe evenimente din șah, surfing, netball sau e-sports (sporturi electronice).

Ce mi-a atras mie atenția au fost pariurile politice, acolo unde se putea paria pe alegerile din Australia, Danemarca, Germania, SUA etc. În categoria "Alte evenimente" se găsesc pariuri pe emisiuni TV, diverse premii (Oscar, Nobel), dar și alte selecții interesante. Prin urmare îți poți face singur o idee despre cât de bogată este oferta de la acest operator.

La meciurile de fotbal importante sunt aproape 300 de tipuri de pariuri și cu siguranță ai de unde alege. Este evident că nu lipsesc pariurile pe cartonașe, cornere, marcatori, iar la meciurile de top există chiar și selecții pe numărul de faulturi, offsideuri, șuturi pe poartă, posesie și alte statistici interesante.

9. Streaming și pariuri live

Unibet Pariuri

Îți place în mod deosebit să joci la pariuri live? Trebuie să știi că la acest capitol agenția se prezintă foarte bine. Spre exemplu, la momentul scrierii acestui articol (într-o dimineață de vineri fără prea multe evenimente sportive) existau aproape 40 de meciuri pe care se putea paria live. Pe lângă fotbal, tenis și baschet care sunt la ordinea zilei pe platforma de pariuri live la unibet.ro existau și evenimente din golf, cricket sau sporturi electronice.

Pentru a-ți face o idee despre diversitatea ofertei, în ceea ce privește meciurile live de fotbal, se putea miza chiar și pe liga a doua din Thailanda, pe campionatul U19 din Vietnam sau pe liga de rezerve din Argentina. La toate aceste jocuri existau peste 60 de tipuri de pariuri disponibile, printre care pariuri asiatice, pe cornere și pe intervale de timp. Imaginează-ți cât de bogată este oferta de pariuri live într-o zi de weekend.

Transmisiunile live evident că nu aveau cum să lipsească de la această agenție. Fotbalul din La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie, sporturile americane NBA, NHL, MLB sau meciurile de tenis sunt doar câteva dintre evenimentele pe care le poți urmări în transmisiune directă la casa de pariuri online Unibet.

10. Bonusuri și promoții oferite de Unibet

Oferta pentru clienții noi nu este singurul bonus pe care operatorul îl oferă clienților săi. Constant pe pagina de Promoții a operatorului sunt postate noi oferte interesante, precum creșteri de profit, obținerea de pariuri gratuite sau participarea la diferite extrageri.

În continuare îți voi prezenta promoțiile pe termen lung, dar îți recomand să accesezi constant promoțiile agenției, pentru a fi la curent cu ultimele noutăți:

10.1. Bonus săptămânal pentru pariurile multiple

Unibet Pariuri

În fiecare săptămână poți opta pentru creșterea de profit la biletele multiple. Nu trebuie decât să selectezi 3 sau mai multe evenimente cu cota minimă 1.40 fiecare, să optezi pentru oferta de creștere a profitului de pe bilet și să plasezi pariul cu o miză de maxim 100 RON.

Bonusurile acordate sunt: 10% pentru 3 selecții, 20% pentru 4 selecții și 30% pentru 5 sau mai multe selecții.

Câștigurile suplimentare sunt limitate la 25.000 RON. Poți beneficia de acest bonus la pariurile multiple o singură dată pe săptămână.

10.2. Rambursare pe primul marcator 

Unibet Pariuri

Plasează un pariu pe Primul marcator al unui meci din Anglia Premier League, Champions League, Europa League, Spania La Liga și Anglia Championship. Miza trebuie să fie de cel puțin 6 RON și de maxim 125 RON.

În cazul în care pierzi pariul din cauză că echipa adversă marchează în primele 10 minute primești miza înapoi. Rambursarea se va face cash, în maxim 24 de ore de la terminarea meciului.

11. Asistență clienți la Unibet - departamentul suport

Și la capitolul asistență tehnică operatorul se prezintă impecabil. În cazul în care întâmpini o problemă pe parcursul navigării pe site va trebui să dai click pe butonul "Ajutor" din partea dreaptă sus a paginii.

Pe respectiva pagină vei găsi răspunsuri la cele mai comune întrebări ale jucătorilor. Dacă nu poți rezolva problema pe baza informațiilor afisate acolo, mai jos îți prezint metodele prin care poți contacta echipa de suport Unibet:

 • Live chat - cel mai rapid mod de a lua legătura cu un operator; serviciul este disponibil zilnic între ora 10:00 ș 24:00.
 • E-mail (info-ro@unibetsupport.com) - poți trimite în orice zi, în intervalul orar 10:00 - 23:00 un mesaj la adresa de e-mail specificată și vei primi răspuns într-un timp foarte scurt.

12. Păreri și comentarii ale pariorilor despre agenție

Chiar dacă pe internet nu există foarte multe păreri recente ale celor care au testat Unibet, totuși am găsit câteva:

 1. "Azi dimineață am mai retras o parte din bani și după-amiază au intrat banii prin virament bancar tot din cont de-al lor de Raiffeisen în cont de Bancpost al meu."
 2. "Cred că glumești, este casa cu cele mai mari cote online, în mare parte (nu întotdeauna), că ai verificat tu o cotă la întâmplare asta nu înseamnă că trebuie generalizat, uite aici, fă comparație pe un eșantion mai mare. Caută și tu informații despre payout să vezi că unibet stă cel mai bine din acest punct de vedere."

Părerea mea despre Unibet este una foarte bună și nu am ce să reproșez acestui operator. Singurul lucru care cred că se poate îmbunătăți este interfața site-ului, care uneori se mișcă mai greu. În rest este o agenție de pariuri de top, care se remarcă în special prin oferta de pariuri asiatice și retragerile de bani rapide. Recomand cu încredere oricărui parior să deschidă cont și să joace la această agenție.

Dacă și tu ai jucat la această casă de pariuri te invit să scrii mai jos, în secțiunea de comentarii, părerea ta despre operator.

13. Întrebări frecvente despre Unibet

Mai jos găsești o listă cu cele mai comune întrebări despre agenție și, evident, răspunsuri pentru acestea:

Este legal să joc pariuri la Unibet?

Agenția operează în România sub licența ONJN nr. L1160657W000330, valabilă până în anul 2026. Prin urmare nu trebuie să îți faci griji în această privință. Este legal să joci la pariuri la acest operator.

Trebuie să verific contul?

Ești obligat prin lege să verifici contul în cel mult 30 de zile de la deschiderea acestuia. Poți încărca documentele solicitate în secțiunea Contul meu - Detaliile contului - Verificarea contului și în cel mult 3-5 zile lucrătoare contul va fi verificat. În acest timp vei putea folosi în continuare contul de pariuri.

Există o aplicație de pariuri pentru mobil?

Da, fie că utilizezi un dispozitiv iOS sau unul cu Android vei putea descărca aplicația Unibet pentru pariuri și vei putea juca în cele mai bune condiții direct de pe telefonul mobil. Pentru iOS poți găsi aplicația în AppStore, iar dacă utilizezi un dispozitiv cu Android este suficient să accesezi site-ul de pe telefon și vei fi îndrumat pentru descărcarea aplicației.

Pot urmări evenimente sportive în direct?

Pe platforma de pariuri live vei putea urmări în transmisiune directă cele mai importante evenimente sportive. Meciurile de fotbal din Spania, Italia, Franța, Germania și Olanda sunt doar câteva dintre cele acoperite de Unibet. Te invit să descoperi singur întreaga listă de transmisiuni pe site-ul operatorului.

Ce taxe trebuie să platesc dacă am câștigat la Unibet?

Toate retragerile de până la 66.750 RON sunt taxate cu 1% drept impozit pe câștig. Impozitul este oprit direct la sursă, astfel că nu trebuie să plătești nimic.

14. Unibet Casino

Unibet are și o platformă de casino online și chiar una dintre cele mai bune de pe piață. La Unibet Casino poți obține un bonus la prima depunere de până la 1.000 RON. Dacă vrei să citești o recenzie completă a casinoului Unibet dă click pe link-ul anterior.

Unibet Pariuri

Cu peste 250 de jocuri slot, video sloturi cu jackpot, jocuri de masă (ruletă, blackjack) și cazino cu dealeri live vorbitori în limba română este clar că merită să testezi și platforma de casino a acestui operator. In plus acesta organizează constant diferite concursuri pentru clienții săi, în urma cărora poți câștiga premii în bani, excursii sau rotiri gratuite.

15. Articole utile despre Unibet

100% pariu fara risc pana la 250 RON – oferta de bun venit la Unibet
Actualizare 12 septembrie 2019: Acest bonus NU mai este valabil. Pentru a descoperi bonusul actual iti recomand sa citesti Recenzia[...]
Cum depun si cum retrag bani la Unibet in 2019
A venit vremea sa iti arat cum depui bani la Unibet, una dintre cele mai bune case de pariuri online[...]
Pariorii profesionisti pariaza la Unibet in 2019 – Afla motivele aici!
Unibet este una dintre cele mai premiate case de pariuri online din intreaga lume. In fiecare an pariaza aici milioane[...]
5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa pariezi la Unibet in 2019
Una dintre agentiile de pariuri legale la care pariaza romanii este Unibet. Cu o vechime de foarte multi ani in[...]
Cum imi fac cont la Unibet?
Aparuta inca din anul 1997 Unibet este o casa de pariuri online care a inceput sa opereze in mediul online[...]
Unibet scade limita minima de depunere cu cardul la 25 lei
Daca esti clientul casei de pariuri online Unibet am o veste buna pentru tine! Citeste in continuare articolul curent pentru[...]
Cum iau bonusul de la Unibet (2019)
Vezi in acest articol cum iei bonusul Unibet, agentie de pariuri care ofera clientilor noi bonus 100% din prima depunere[...]
Aplicatia Unibet – cum o descarci si cum plasezi pariuri prin intermediul ei
Una dintre casele de pariuri preferate de pariorii romani este Unibet. Cum majoritatea dintre noi avem obiceiul sa pariem de[...]
Cod bonus la Unibet (2019)
Citește în acest articol ce cod trebuie să scrii pentru a primi bonusul oferit de Unibet. Agenția de pariuri online[...]
Cum pariez online la Unibet?
Fara doar si poate Unibet este unul dintre operatorii preferati de pariorii romani la momentul actual. Dupa ce ti-am aratat[...]
Bonusuri si promotii la Unibet
Fara indoiala unul dintre cei mai importanti operatori de pariuri online licentiati in Romania este Unibet. Agentia ofera mai multe[...]
Care este suma minimă ce poate fi depusă la Unibet?
La Unibet ai posibilitatea de a depune prin mai multe metode. Cea mai folosită dintre ele este cardul de credit[...]
Discutii si pareri despre Unibet
Considerata de majoritatea pariorilor experimentati drept cea mai buna casa de pariuri online licentiata in Romania, Unibet este cu siguranta[...]
Trustly una dintre metodele de plata populare la Unibet
Daca la depunerea cu Paysafecard la Unibet se percepe un comision de 5% din suma depusa, la depunerea folosind Trustly[...]
Bonus Unibet – oferta, pariuri live si pareri
Unibet este cea mai populara casa de pariuri prezenta in Romania la care poti paria legal in 2018. Daca iti deschizi cont[...]