100% pariu fara risc pana la 250 RON – oferta de bun venit la Unibet

0

Actualizare 12 septembrie 2019: Acest bonus NU mai este valabil. Pentru a descoperi bonusul actual iti recomand sa citesti articolul Unibet pariuri.

Una dintre cele mai bune oferte de pariu fara risc oferita romanilor este aici! Unibet ar trebui sa reprezinte una din primele optiuni pentru acei pariori care vor sa riste mai mult pe un bilet si daca le iese sa se bucure de castig.

La Unibet poti plasa primul pariu 100% fara risc pana la 250 RON. Asta inseamna ca daca dai CLICK AICI si deschizi cont vei putea sa joci un prim pariu cu o miza de pana la 250 RON. Daca iese biletul banii sunt ai tai, fara alte conditii de rulaj.

Nu iese biletul?

Nici o problema, vei primi toata suma pariata, pana la ultimul ban, bineinteles daca aceasta nu depaseste 250 RON.
unibet-pariu-fara-risc

Cum plasezi primul pariu fara risc la Unibet?

  1. Deschizi cont AICI.
  2. Efectuezi o depunere.
  3. Joci primul pariu.

Eventualul bonus are conditii de rulaj foarte usor de indeplinit si anume de 3 ori pe cote de cel putin 1.40. Ai la dispozitie o luna (30 de zile) pentru a efectua rulajul. Sper insa ca nu vei avea nevoie sa faci rulaj, adica sper sa castigi primul pariu jucat.

Vrei sa joci la unul dintre cei mai buni operatori licentiati in Romania? Apasa AICI si inregistreaza-te la Unibet!

Top 3 motive pentru care romanii aleg agentia de pariuri Unibet

  1. Cea mai buna oferta de pariuri asiatice (handicapuri si total goluri) – fara vreun dubiu Unibet are cea mai buna oferta de pariuri pe handicapurile asiatice, cu linii incepand de la cele mai mici valori posibile si pana la linii foarte ridicate.
  2. Una dintre casele de pariuri de top in ceea ce priveste cotele oferite – dintre casele de pariuri licentiate in Romania ale caror cote sunt monitorizate de oddsportal.com Unibet este numarul 1; ce-i drept ca nu sunt monitorizate agentii precum Betano si de aceea n-as putea spune cu siguranta ca Unibet chiar este prima la acest capitol in tara noastra.
  3. Aplicatie de pariuri pentru mobil de calitate – cu aplicatia Unibet pentru iOS sau Android ai pariurile “in buzunar” 24 de ore din 24.

Deschide cont AICI la Unibet si ia pariul fara risc de pana la 250 RON!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
21 din 2778%+639.00Vezi Ponturi