Bonus Unibet – primul pariu fara risc pana la 250 Ron

2848

Unibet (bonus 250 Ron – deschide cont) este cea mai populara casa de pariuri prezenta in Romania la care poti paria legal.

Daca iti deschizi cont acum primesti  bonus Unibet primul pariu fara risc pana la 250 Ron. Asta inseamna ca daca primul pariu este necastigator iti va fi returnata miza.

Bonus Unibet – 250 Ron pariu fara risc

  1. Dai click aici pentru a te inregistra la Unibet
  2. Faci prima depunere
  3. Primesti bonus primul pariu fara risc pana la 250 RON. Asta inseamna ca orice suma ai miza pe primul pariu (pana la 250 RON) daca pierzi pariul iti va fi returnata miza.

Daca vrei sa pariezi la aceasta casa de pariuri iti recomand sa citesti articolul: Cum sa te inregistrezi la Unibet si dupa ce vei deschide cont ar fi bine sa consulti articolul in care explic Cum pariezi la Unibet

Calitatea serviciilor, oferta vasta de pariuri si stream-urile live video pe care le ofera fac din ea una dintre agentiile de pariuri pe internet la care joaca romanii! In continuare o sa-ti arat cam tot ce trebuie sa stii despre acest bookmaker.

bonus-unibet-250-ron-pariu-fara-riscAcest bonus Unibet este acordat doar noilor inregistrati si trebuie sa-l accepti atunci cand te înregistrezi sau, daca n-ai facut-o, sa-l soliciti prin live chat inainte de a plasa primul pariu. Bonusul consta in returnarea integrala a mizei primului pariu, daca acesta este pierdut. Suma maxima care o poti primi inapoi este de 250 RON. Aceasta oferta este valabila doar pentru pariurile facute inainte de meci. De exemplu, daca pariezi 250 RON pe primul pariu la Unibet si acesta nu iese vei primi inapoi in cont 250 RON. Daca primul pariu este castigat nu mai primesti niciun bonus. Cei 250 RON vor fi inapoiati sub forma de bonus si trebuie rulati de 3 ori inainte de a-i putea retrage. Cota minima pentru ca un pariu sa fie luat in calcul la rulaj trebuie sa fie de 1.40.

Bonus Unibet pentru mobil – 50 Ron

Bonus Unibet pentru mobil - primul pariu fara riscJoaca primul pariu de pe orice dispozitiv mobil si ai bonus Unibet primul pariu fara risc pana la 50 RON.

Ia AICI bonusul pentru mobil!

N-ai plasat nici macar o data un pariu de pe un dispozitiv mobil? Nu te lasa descurajat de moment sau locatie si incearca si tu. Pentru a incepe cu “dreptul”, Unibet iti ramburseaza chiar a doua zi lucratoare miza primului pariu plasat de pe mobil (50 RON), daca acesta este pierdut. Toate rambursarile pariurilor din weekend vor fi efectuate luni, pana la ora 19.00 CET.

Atentie! Pentru ca pariul tau sa se califice, miza acestuia trebuie sa fie de minim 50 RON.

Aplicatiile pentru mobil oferite de Unibet

Unibet are o aplicatie prin care pariorii pot paria de pe telefon sau tableta, indiferent unde s-ar afla. Din aceasta aplicatie clientii pot urmari gratuit partidele transmise pe stream de Unibet, avand si posibilitatea sa seteze un push-up care sa le aminteasca de inceperea unei anumite partide. Acel push-up va aparea pe ecranul principal al telefonului cu cateva minute inaintea inceperii partidei.

Oferta de meciuri si optiunile de pariere la Unibet

Oferta este mai mult decat suficienta pentru nevoile oricarui parior. La un meci important vei avea peste 100 de optiuni de pariere, dintre acestea nelipsind pariurile pe reprize, handicapurile ASIATICE si europene, total goluri (pentru fiecare repriza si pentru fiecare echipa), pauza/final sau scor corect. Practic toate optiunile importante de pariere sunt in oferta lor.

unibet oferta pariuri

Oferta pariuri live la Unibet

Si aici oferta este buna, toate partidele cat de cat importante fiind disponibile pentru pariuri live. Nu vei gasi insa meciuri din ligi secunde ale unor tari europene sau sud-americane care sunt disponibile la alte agentii. Optiunile de pariere sunt mai mult decat suficiente, continand toate tipurile de pariuri importante. Procesarea unui pariu live este rapida si se face fara probleme.

Pariuri Live la UnbetStream-uri live online la Unibet

Din punct de vedere al stream-urilor oferta celor de la Unibet este in top 3 in Romania. Pot fi urmarite live video meciuri de fotbal din campionate precum China, Finlanda, Elveţia, Italia etc, meciuri de la cele mai interesante turnee de tenis, precum si meciuri de baschet (inclusiv NBA), volei sau handbal. Nu te costa nimic sa vizionezi un meci live video la Unibet, doar ca balanta contului trebuie sa fie de minim 0.01 RON.

unibet live videoCote oferite de Unibet

Din acest punct de vedere, Unibet sta mai slab decat alte agentii de pariuri pe internet. In timp ce Pinnaclesports are un payout de peste 96%, iar Bet365 are un payout de 93-94%, in cazul celor de la Unibet acesta rar depaseste valoarea de 93%. Aspectul important este ca Unibet este prima din lista descrescatoare a payout-ului mediu care a aplicat pentru licenta de operare in Romania si dintre casele licentiate pana in acest moment are per ansamblu cele mai bune cote.

Serviciu de relaţii cu clientii

Unibet are un serviciu de live chat in limba romana, dar care nu poate fi accesat non-stop. In imaginea de mai jos poti vedea programul exact. In restul timpului poti utiliza serviciul de chat in limba engleza. De asemenea, n-are un numar de telefon pentru clientii romani.

Metode de depunere la Unibet

Unibet nu accepta depuneri prin Skrill, dar sunt permise depunerile prin card, transfer bancar, Trustly sau Paysafecard. Depunerea minima la Unibet cu cardul este de 50 RON, dar poti depune si 25 RON folosind Paysafecard. De notat ca la depunerea cu astfel de cartele preplatite se opreste un comision de 3% din suma, iar la depunerea cu cardul taxa este de 2.5%.

Parerea noastra despre Unibet

Per total Unibet este una dintre cele mai bune case de pariuri pe internet la care un parior roman va putea sa joace. Afirm acest lucru datorita ofertei vaste de meciuri, transmisii live, optiuni de pariere si aplicatii oferite pentru telefonul mobil.

Inregistreaza-te AICI la Unibet!

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here