Unibet depunere minimă

0

La Unibet ai posibilitatea de a depune prin mai multe metode. Cea mai folosită dintre ele este cardul de credit / debit, iar cea mai puțin recomandată este transferul bancar.

Deschide cont AICI la Unibet – primești bonus de 300 RON!

Unibet depunere minimă

Metode depunere bani la Unibet și limite minime

Unibet metode depunere

Suma minimă ce poate fi depusă cu cardul la Unibet este de 25 RON, depunerea urmând să fie procesată imediat, în 1-2 minute. Despre modul în care se poate depune cu cardul la Unibet găsești informații în articolul “Cum depun bani la Unibet“.

O alternativă cu limită mică, de 25 RON, este Paysafecard. Un cod Paysafecard poate fi achiziționat din orice magazin care are PayPoint. Găsești cu siguranță-n mall-uri, dar și-n hypermarketuri.

Va trebui să ai cont pe my.paysafecard.com, acolo unde trebuie introdus codul din 16 cifre. Apoi intri pe unibet.ro, dai click pe Depozit, selectezi Paysafecard ca metodă de plată, scrii suma pe care dorești s-o depuii, dai click pe butonul galben pe care scrie “Depune X (suma scrisă de tine) RON” și vei fi redirecționat către site-ul mypaysafecard.com, unde va trebui să te loghezi în cont și să confirmi plata.

La depunerea prin transfer bancar nu există o limită minimă, dar tranzacția va fi procesată doar în 1-2 zile lucrătoare. Destul de mult dacă ne gândim la alternativele avute, așa că nu este o metodă de depunere recomandată.

În concluzie cea mai bună metodă de a depune la Unibet și cu limita cea mai mică este-n mod cert cardul de credit/debit, deoarece procesarea se face instant și se percepe comision 2%, față de 5% cât este la Paysafecard.

Daăclick AICI pentru a beneficia de un bonus 100% din primul depozit până la 300 RON!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+342.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here