Unibet depunere minimă

0

În continuare îți voi arăta care este la Unibet depunerea minimă și prin ce metodă vei putea să alimentezi contul cu acea valoare minimală.

Deschide cont AICI la Unibet – primești bonus de 300 RON + 100 rotiri gratuite la cazino!

Unibet depunere minimă

Metode depunere bani la Unibet și limite minime

Unibet Metode Depunere 2021

Suma minimă ce poate fi depusă cu cardul la Unibet este de 25 RON. Despre modul în care se poate depune cu cardul la Unibet găsești informații în articolul “Cum depun bani la Unibet“.

O alternativă cu limită mică, de 20 RON, este Top Pay. Este o metodă de plată relativ nouă, care nu necesită utilizarea unui card / cont bancar. Mergi într-o locație InMedio sau în altă locație care acceptă plăți Top Pay, loghează-te în contul Unibet, selectează această metodă de plată și-ți fi afișat un cod QR pe care va trebui să-l arăți vânzătoarei pentru a fi scanat.

Dacă alegi ca metodă Paysafecard depunerea minimă va fi, la fel ca la cea cu cardul, de 25 RON. Va trebui să ai cont pe my.paysafecard.com, acolo unde trebuie introdus codul din 16 cifre.

Apoi intri pe unibet.ro, dai click pe Depozit, selectezi Paysafecard ca metodă de plată, scrii suma pe care dorești s-o depui, dai click pe butonul galben pe care scrie “Depune X (suma scrisă de tine) RON” și vei fi redirecționat către site-ul mypaysafecard.com, unde va trebui să te loghezi în cont și să confirmi plata.

În concluzie cea mai bună metodă de a depune la Unibet și cu limita cea mai mică este-n mod cert Top Pay, deoarece pe lângă limita mai mică nu se percepe nici vreo taxă, cum se întâmplă la plățile prin celelalte 3 metode disponibile.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
5 din 5100%+315.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here