Cash Out la Unibet – tot ce trebuie să știi despre această opțiune

Scris de Laur198524/01/2024

În acest articol o să-ți prezint mai întâi ce înseamnă termenul de "cash out", iar apoi voi scrie despre această funcție la nivelul casei de pariuri Unibet!

logo unibet alb

300 RON pariu fără risc +
200 Rotiri Gratuite

cash out unibet

Ce înseamnă Cash Out

Opțiunea Cash Out a ajuns să fie din ce în ce mai folosită de către pariorii din întreaga lume. Prin Cash Out se înțelege închiderea unui bilet de către pariori înainte ca toate evenimentele de pe bilet să fie finalizate.

În momentul în care folosim această funcție ne este restituită o sumă de bani, mai mică sau mai mare, în funcție de cursul meciului sau meciurilor pe care le avem pe bilet.

Funcția Cash Out se folosește în 2 situații:

  1. când mai avem un singur eveniment sau evenimentul pe care-l mai avem este pe punctul de a se termina și vrem să ne asigurăm un câștig, mai mic, însă garantat.
  2. când lucrurile nu stau exact așa cum ne-am dorit noi. În acest fel reușim să recuperăm o parte din suma jucată.

Cash Out Unibet

Acum că am clarificat ce se înțelege prin Cash Out și am văzut și beneficiile acestei funcții mă voi referi în continuare strict la Cash Out la Unibet.

La un bilet este disponibilă funcția Cash Out dacă logo-ul Cash Out de culoare galbenă va fi activ pe biletul de pariere.

În cazul în care cererea de închidere a unui bilet cu această funcție a fost acceptată în dreptul biletului îți va apărea un mesaj precum cel de la al treilea bilet din imaginea de mai jos (mesajul va fi în limba română)

unibet cash out

Funcția Cash Out are la Unibet câteva plusuri față de alte agenții online, astfel:

  • în comparație cu alte agenții, unde opțiunea de Cash Out este prezentă doar la anumite sporturi, la Unibet este prezentă aproape la toate sporturile.
  • la Unibet se întâmplă destul de rar să nu putem închidei un bilet și astfel avem posibilitatea să ne asigurăm un profit frumos sau să ne diminuăm din pierderi.
  • anumite agenții nu oferă această opțiune la toate tipurile de pariuri, însă la Unibet avem Cash Out la toate tipurile de pariuri.
  • Funcția Cash Out nu poate fi utilizată pentru pariurile gratuite.

Unibet Cash Out 100% pre-meci

Ai jucat un pariu și te-ai răzgândit până ca meciul să înceapă sau până ca primul meci de pe bilet să înceapă în cazul unui bilet multiplu?

La alte case de pariuri online atunci când dai cash out la un bilet NU vei primi înapoi întreaga miză jucată, chiar dacă cota pariului a rămas neschimbată.

La Unibet, în schimb, dacă valoarea cotelor este neschimbată ai posibilitatea să faci cash out și agenția să-ți returneze în cont întreaga miză a biletului.

Concluzia ar fi foarte simplă din punctul meu de vedere, Unibet este una dintre casele de pariuri la care ar trebui să ai cont dacă vrei să închizi bilete cu funcția Cash Out.

S-ar putea  te intereseze și: