Cash Out la Unibet – tot ce trebuie să știi despre această opțiune

0

În acest articol o să-ți prezint mai întâi ce înseamnă termenul de "cash out", iar apoi voi scrie despre această funcție la nivelul casei de pariuri Unibet!

BONUS PRIMA DEPUNERE

unibet casino logo 2021

Încasează bonus 100% până la 300 RON + 100 Rotiri Gratuite

Unibet CashOut

Opțiunea Cash Out a ajuns să fie din ce în ce mai folosită de către pariorii din întreaga lume. Prin Cash Out se înțelege închiderea unui bilet de către pariori înainte ca toate evenimentele de pe bilet să fie finalizate.

În momentul în care folosim această funcție ne este restituită o sumă de bani, mai mică sau mai mare, în funcție de cursul meciului sau meciurilor pe care le avem pe bilet.

Funcția Cash Out se folosește în 2 situații:

  1. când mai avem un singur eveniment sau evenimentul pe care-l mai avem este pe punctul de a se termina și vrem să ne asigurăm un câștig, mai mic, însă garantat.
  2. când lucrurile nu stau exact așa cum ne-am dorit noi. În acest fel reușim să recuperăm o parte din suma jucată.

Acum că am clarificat ce se înțelege prin Cash Out și am văzut și beneficiile acestei funcții mă voi referi în continuare strict la Cash Out la Unibet.

Funcția Cash Out are la Unibet câteva plusuri față de alte case de pariuri online, astfel:

  • în comparație cu alte agenții, unde opțiunea de Cash Out este prezentă doar la anumite sporturi, la Unibet este prezentă aproape la toate sporturile.
  • la Unibet se întâmplă destul de rar să nu putem închidei un bilet și astfel avem posibilitatea să ne asigurăm un profit frumos sau să ne diminuăm din pierderi.
  • anumite agenții nu oferă această opțiune la toate tipurile de pariuri, însă la Unibet avem Cash Out la toate tipurile de pariuri.
  • Funcția Cash Out nu poate fi utilizată pentru pariurile gratuite.

Concluzia ar fi foarte simplă din punctul meu de vedere, Unibet este una dintre casele de pariuri la care ar trebui să ai cont dacă vrei să închizi bilete cu funcția Cash Out.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here