Cod bonus la Unibet (2019)

0
4809

Cod bonus la Unibet

Citeste in acest articol ce cod trebuie sa scrii pentru a primi bonusul oferit de Unibet.

Agentia de pariuri online Unibet ofera clientilor noi primul pariu fara risc pana la 250 RON. Daca vei plasa primul pariu cu o miza de 250 RON si vei avea ghinionul sa-l pierzi contul iti va fi creditat cu un bonus de 250 RON.

Deschide cont AICI la Unibet si ia pariul fara risc!

Practic oferta de bun venit a casei de pariuri suedeze iti permite sa risti mai mult pe primul pariu. Eu de exemplu as juca cel dintai pariu la Unibet cu o miza de 250 RON pe o cota de aproximativ 4. Daca pariul ar fi castigator as lua circa 1.000 RON, iar daca nu voi primi 250 RON sub forma de bani bonus.

Cod bonus la Unibet

Nu exista cod bonus pentru obtinerea bonusului Unibet. Trebuie doar sa ai grija atunci cand deschizi contul sa lasi bifata casuta prin care esti de acord cu aceasta oferta promotionala.

Pentru a beneficia de bonusul Unibet trebuie sa urmezi pasii:

  1. Deschizi cont AICI la Unibet
  2. Joaca primul pariu cu o miza de pana la 250 RON
  3. Daca acel bilet va fi castigator bonusul se considera a fi finalizat; in caz contrar intreaga suma iti va fi returnata sub forma de bonus.

Ce conditii de rulaj are bonusul Unibet?

Suma primita ca bonus va trebui rulata de 3 ori pe cote de minim 1.40 intr-o perioada de maxim 30 de zile de la creditare.

Oferta de pariere variata de la acest operator de pariuri sportive online iti va permite sa rulezi fara prea mari probleme bonusul. Totusi, ideal ar fi sa n-ai nevoie de el, adica sa castigi primul pariu si sa te bucuri de castig fara sa mai fie nevoie sa faci vreun rulaj.

Inregistreza-te AICI la Unibet si joaca pana la 250 RON fara risc!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Save