Cum depun și cum retrag bani la Unibet

2
2269

Cum depun bani la Unibet

A venit vremea să-ți arăt cum depui bani la Unibet, una dintre cele mai bune case de pariuri online din Romania care oferă bonus 100% din primul depozit, până la 300 RON. De asemenea, te voi învăța și cum poți să retragi câștigurile foarte ușor.

Click AICI pentru a deschide cont la Unibet – bonus 300 RON

1. Cum depui bani la Unibet pariuri

După ce în articolul Cum deschid cont la Unibet am explicat pas cu pas ce trebuie să faci pentru a te înregistra la unul dintre cei mai importanți operatori licențiați în România, în cele ce urmează îți voi explica ce ai de făcut pentru a alimenta contul avut la Unibet.

După ce te-ai logat în cont dă click pe butonul “Depozit” existent pe pagina principala a site-ului în partea dreaptă. Acum se va deschide o fereastră precum cea din imaginea de mai jos.

Dă click aici pe metoda de plată dorită. Dupa cum poți observa, avem 5 metode de plata la Unibet, dar dintre toate doar 3 sunt recomandate.

1.1 Depunere cu cardul de credit/debit 

Poți depune cu orice card Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro sau Revolut, singura condiție este ca respectivul card să fie disponibil pentru plăți online. În momentul în care mergi la o bancă pentru a aplica pentru un card specifici că vrei să-l folosești pentru plăți online. Astfel sigur nu vei întâmpina vreo problemă.

După ce ai selectat această metodă de pe pagina de depuneri completează datele cerute, după cum urmează:

 • Tipul de card: selectează tipul cardului.
 • Număr card: scrie numărul de 16 cifre de pe fața cardului.
 • Data de expirare: selectezi luna și anul în care va expira cardul, le găsești pe fața cardului.
 • Cod de securitate card (CVV): se găsește pe spatele cardului și este un număr format din 3 cifre (vezi să nu-l confunzi cu numărul de emitere a cardului).
 • Suma: scrie suma pe care vrei s-o depui. Ține cont că se va percepe un comision de 2% din suma depusă. Așadar, dacă pe card ai 100 RON indicat este să scrii suma de 98 RON în această căsuță.
 • dă click pe “Continuare” pentru a înregistra cardul și pentru a confirma plata.

NOTĂ: În imaginea de mai jos suma minimă este de 50 RON. Ignoră această informație. Între timp Unibet a scăzut limita la depuneri cu cardul la doar 25 RON.depunere cu cardul la unibet

Această înregistrare a cardului o faci doar prima dată. După aceea va trebui să scrii doar acel cod de securitate al cardului din 3 cifre și suma pe care dorești s-o depui.

1.2 Depunere prin Online Banking – Trustly 

Cea mai nouă metodă de plată, la care de asemenea se va percepe o taxă de 2%. Transferi banii direct din contul bancar online cu ajutorul Trustly. După ce introduci pe site-ul Unibet suma vei fi redirecționat către pagina Trustly. Acolo va trebui să te loghezi în cont și să completezi detaliile solicitate pentru a face plata.

1.3 Depunere prin Skrill 

Trebuie să știi că depunerea minimă acceptată prin această metodă de plată este de 65 RON. Pentru a depune prin Skrill trebuie doar să introduci adresa de e-mail a contului Skrill și suma de bani pe care vrei s-o încarci în contul Unibet. Vei fi apoi redirecționat către site-ul portofelului electronic, unde va trebui să confirmi tranzacția. Se va percepe de asemenea taxa de 2% din suma depusă.

1.4 Depunere prin transfer bancar

Teoretic are 2 avantaje: nu există o limită minimă ce poate fi depusă și nu se percepe vreun comision. Practic, însă, dezavantajul avut – durează 1-2 zile lucrătoare efectuarea unei depuneri – contrabalansează cele 2 avantaje.

Dacă, totuși, vrei să depui prin transfer bancar la Unibet trebuie să mergi la banca cu următoarele date: Titular cont: Earthport Plc si IBAN RO50RZBR0000060007485856.

1.5 Depunere cu Paysafecard

Prin acest portofel online se pot depune minimum 25 RON. Există totuși un dezavantaj, comisionul de 5% din suma depusă. Dacă vrei să depui 300 RON pentru a profita la maxim de bonusul oferit de Unibet vei pierde 15 RON la efectuarea tranzacției.

Dacă dorești să depui prin Paysafecard dă click pe aceasta metodă de plată. Vei fi redirecționat către pagina mypaysafecard.com, acolo unde va trebui să te loghezi în cont și să confirmi plata.

Marele avantaj al depunerii prin Paysafecard este că-n weekend, dacă n-ai bani în contul bancar și nici în cel de pariuri, poți merge în market și poți cumpăra un Paysafecard. Astfel poți alimenta contul, chiar dacă băncile sunt închise.

Dacă vrei să faci acum prima depunere la Unibet aș vrea să-ți spun ca la acest operator ai bonus 100% din prima depunere până la 300 RON!

Deschide cont AICI la Unibet și ia bonusul de 300 RON!

2. Cum retragi bani de la Unibet

Pentru a solicita o retragere loghează-te mai întâi în cont, dă click apoi pe balanța contului și ulterior pe butonul “Contul meu“, selectează “Fonduri” și, în final, “Retragere“.

Îți va fi afișată o fereastră în care poți vedea situația balanței tale. În partea de jos vei putea observa cele 3 metode de plată disponibile: card bancar, transfer bancar și Skrill:

retragere bani de la unibet

2.1 Retragere folosind cardul bancar

Pentru a retrage banii de la Unibet România cu cardul trebuie doar să introduci suma dorită și codul de securitate. Suma minimă pe care o poți retrage pe cardul bancar este de 65 RON. Mai trebuie să știi că banii vor ajunge la tine în cel mult 3 zile lucrătoare.

2.2 Retragere prin transfer bancar

Dacă alegi transferul bancar ca metodă de retragere vei avea de completat mai multe informații, după cum urmează:

 • Țara contului bancar – alegi România.
 • Nume bancă – completezi cu numele băncii la care ai cont.
 • Nume cont – numele titularului de cont, trebuie să fie același ca numele folosit la înregistrarea la Unibet.
 • Numărul de cont – specifici numărul contului tău bancar.
 • BIC (ID SWIFT) – dacă nu ști SWIFT ID caută pe Google “SWIFT ID” + numele băncii.
 • IBAN – introduci codul IBAN al contului bancar.
 • Suma – scrii suma pe care vrei s-o retragi.

Banii vor ajunge în contul tău bancar în 1-3 zile lucrătoare.

2.3 Retragere prin Skrill de la Unibet

Cea mai rapidă metodă de retragere disponibilă în acest moment la Unibet este portofelul electronic Skrill. Dacă alegi această metodă, atunci banii vor ajunge în contul tău în 12 ore de la solicitarea retragerii.

Pariază ACUM la Unibet – bonus 300 RON la prima depunere!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
33 din 49 67% +980.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
49 din 75 65% +861.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
66 din 126 52% +395.00 Vezi Ponturi

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here