Cum imi fac cont la Unibet?

1585

Daca ai ajuns aici inseamna ca vrei sa-ti faci cont la Unibet (bonus 250 RON – click aici). Esti unde trebuie, pentru ca in acest articol iti voi explica pas cu pas cum sa deschizi cont la Unibet, cea mai importanta si cea mai mare casa de pariuri online licentiata in Romania

Pana sa-ti explic pas cu pas ce trebuie sa faci pentru a deschide cont la Unibet vreau sa-ti spun de oferta de bun-venit a casei de pariuri. Ai primul pariu asigurat pana la cel mult 250 RON. Asta inseamna ca daca plasezi un prim pariu cu miza 50 RON si-l pierzi iti vor fi returnati cei 50 RON sub forma de bonus. Pentru a profita la maxim de oferta it recomand sa plasezi un prim pariu de 250 RON. In cel mai rau caz primesti intreaga miza inapoi sub forma de bonus, asa ca de ce sa nu profiti la maxim de oferta? In caz ca primul pariu va fi pierdut si vei beneficia de bonus atunci trebuie sa stii ca acesta va trebui rulat de 3 ori pe cote de minim 1.40 in decurs de 30 de zile de la creditare.

Dupa ce deschizi cont la aceasta casa de pariuri iti recomand sa citesti articolul: Cum se pariaza la Unibet.

Dupa ce ai accesat acest link se va deschide o pagina precum cea de mai jos.

PAS 1 – inregistrare Unibetunibet-deschidere-cont

Aici completeaza toate datele cerute, dupa cum urmeaza:

Nume complet – in prima casuta scrie prenumele (daca ai 2 prenume scrie-le pe ambele exact asa cum apar in cartea de identitate), iar in a doua casuta scrie numele de familie.
Inregistrare Unibet - 3E-mail – scrie o adresa de e-mail valida, va trebui s-o folosesti la confirmarea inregistrarii
Inregistrare Unibet - 4Data nasterii – selecteaza ziua, luna si anul nasterii, atentie sa selectezi corect toate cele 3 coloane.
Inregistrare Unibet - 5CNP – scrie Codul Numeric Personal din 13 cifre care-l gasesti in cartea de identitate
Inregistrare Unibet - 6Gen – selecteaza genul corespunzator
Inregistrare Unibet - 7Da click pe “Continuare” pentru a trece la pasul urmator
Inregistrare Unibet - 8

PAS 2 – inregistrare Unibet

unibet-deschidere-cont-2Adresa – scrie adresa completa, exact asa cum apare in CI; atentie, daca locuiesti la o alta adresa decat cea trecuta in CI trece adresa din CI nu cea unde locuiesti in prezent
Inregistrare Unibet - 10Codul postal si orasul – scrie codul postal din 6 cifre (cauta coduri postale pe Google pentru a afla codul tau postal) si orasul din buletin
Inregistrare Unibet - 11Tara – este presetata Romania, n-o poti modifica
Inregistrare Unibet - 12Numar de telefon mobil – aici trebuie sa scrii un numar de telefon, de preferat valid, numar care trebuie sa cuprinda si codul de tara +40.
Inregistrare Unibet - 13Da click pe “Continuare” pentru a trece la pasul urmator
Inregistrare Unibet - 8

PAS 3 – inregistrare Unibet

unibet-deschidere-cont-3Nume de utilizator – scrie un nume de utilizator din minim 6 caractere; acesta il vei folosi de fiecare data cand te loghezi in cont, asa ca trebuie sa-l retii
Inregistrare Unibet - 15Parola – scrie o parola din minim 8 caractere, aceasta trebuie sa contina macar 2 tipuri de caractere diferite (majuscule, cifre, semne de punctuatie); de asemenea trebuie s-o retii deoarece vei avea nevoie de ea de fiecare data cand te loghezi in cont. Daca vrei sa vezi ce parola ai scris da click pe “Arata”.
Inregistrare Unibet - 16Intrebare de securitate – selecteaza una din cele 4 intrebari de securitate
Inregistrare Unibet - 17Raspunsul dvs. – scrie raspunsul la intrebarea de securitate
Inregistrare Unibet - 18Da click pe “Continuare” pentru a trece la pasul urmator
Inregistrare Unibet - 8

PAS 4 – inregistrare Unibet

Ai ajuns si la ultimul pas inainte de a avea un cont la casa de pariuri online Unibet. Aici lucrurile sunt la fel de simple.
unibet-deschidere-cont-4Bifeaza casuta “Da” daca doresti sa beneficiezi de bonusul Unibet despre care am scris la inceputul acestui tutorial. Bifeaza casuta “Nu” in caz ca nu vrei sa beneficiezi de aceasta oferta.

Casuta din dreptul la “Optati pentru a primi bonusuri si alte informatii relevante” este bifata. In caz ca nu vrei sa primesti pe e-mail astfel de oferte o poti debifa, dar recomandarea mea este s-o lasi bifata.
Inregistrare Unibet - 21Trebuie sa bifezi neaparat casuta din dreptul la “Am peste 18 ani si accept…”, altfel nu vei putea da click pe “Inregistreaza-te”.
Inregistrare Unibet - 22Da click pe “Inregistreaza-te” si contul tau va fi creat.
Inregistrare Unibet - 23Mai departe este posibil sa primesti pe e-mail un mail prin care iti va fi cerut sa accesezi un anumit link pentru a confirma inregistrarea. De aceea este foarte important ca adresa de e-mail trecuta la unul din pasii precedenti sa fie corecta.

Acum ca ai cont deschis nu-ti ramane decat sa treci la pasul urmator: depunerea banilor la Unibet si mai apoi plasarea biletelor.

Deschide cont AICI la Unibet – ai primul pariu fara risc pana la 250 RON!

Salvează

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here