Unibet app – cum descarci aplicația și cum plasezi pariuri

2

Vrei să afli cum descarci Unibet app pe Android, dar și cum pariezi prin intermediul Unibet app? Atunci citește cu atenție rândurile următoare deoarece vei afla toate informațiile de care ai nevoie.

BONUS PRIMA DEPUNERE

unibet casino logo 2021

Încasează bonus 100% până la 300 RON + 100 Rotiri Gratuite

Urmărește clipul de mai jos dacă vrei să vezi cât de ușor se instalează Unibet app.

Cum descarci Unibet App

Până să pariezi de pe mobil va trebui să urmezi pașii:

  1. CLICK AICI și deschide cont la Unibet.
  2. Efectuează prima depunere.
  3. Intră pe Google Play și caută aplicația "Pariuri sportive live&cote Unibet Romania"
  4. Instalează aplicația ca pe orice altă aplicație din magazinul Play.
aplicatie unibet

Ai finalizat descărcarea. Acum deschide Unibet mobile app și loghează-te în cont. Îți va apărea pe ecran pagina principală, în care mai întâi vor fi afișate câteva promoții și cele mai importante evenimente din perioada respectivă. Dacă dai scroll mai jos vei vedea meciurile pe care poți paria live. Dacă vrei să vezi meciuri live video de pe telefon dă click pe a doua căsuță de sus (Transmisii Live).

unibet pe mobil

Cum plasezi un bilet simplu de pe mobil la Unibet

Pentru plasarea un bilet simplu pre-meci ai 2 variante:

1. Dacă știi deja pe ce meci vrei să pariezi sau din ce competiție este partida pe care vrei să pariezi apasă pe butonul "Căutare", iar în căsuța "Căutare Sporturi, Ligi sau Echipe" scrii numele echipei / competiției. Eu am căutat Liverpool și cum vreau să pariez pe echipa de fotbal dau click pe prima din cele 2 opțiuni.

unibet cautare meci

2. Dacă vrei să răsfoiești oferta unui anumit sport și să alegi apoi meciul și pronosticul pe care joci pur și simplu dai click pe Sporturi și selectezi din lista afișată sportul care te interesează. Acum în prim plan îți sunt prezentate evenimentele disponibile pentru pariuri live și cele mai importante care încep în următoarele ore. Dacă vrei să vezi întreaga ofertă din fotbal dai click pe Răsfoire Fotbal.

unibet mobil fotbal

Acum va trebui să selectezi țara și competiția (așa cum se face și-n browser pe calculator). Sunt afișate meciurile din competiția aleasă - eu am selectat România Liga 1. Dacă vrei să pariezi pe rezultatul final al unui meci pur și simplu dai click pe cota sa, iar dacă vrei să vezi mai multe tipuri de pariuri sportive pentru un meci trebuie să dai click pe meciul respectiv.

unibet mobil competitie

Compartimentarea tipurilor de pariuri este similară ca pe calculator, așa că-ți va fi simplu să găsești un anumit tip de pariu dacă ai pariat până acum la Unibet de pe pc sau laptop.

Ai ales pariul dorit și se va deschide biletul de pariuri, unde trebuie să scrii miza pe care ai de gând s-o pariezi și să dai click pe "Plasați pariul" dacă vrei să plasezi un pariu single.

unibet mobil selectare pariu

Cum plasezi un bilet multiplu de pe mobil la Unibet

Pentru a menține pronosticul deja ales pe bilet dai click pe iconița ">" de pe talon și revii la căutarea unui nou pariu, așa cum am explicat mai sus.

Ai găsit și al doilea pronostic. Acum biletul de pariuri va fi comutat automat în "Combinație". Dacă vrei să joci un pariu multiplu scrii miza în căsuța disponibilă și dai click pe "Plasați pariul". În cazul în care te-ai răzgândit și vrei să ștergi un meci de pe bilet dă click pe "x" din dreptul lui, iar dacă vrei să plasezi pariuri single pe pronosticurile alese dă click pe "Simple" și ține cont de ceea ce am scris mai sus.

unibet mobil miza bilet

Cum plasezi un bilet tip sistem de pe mobil la Unibet

Ai ales minim 3 pronosticuri din oferta acestei case pariuri online și vrei să joci un pariu sistem de pe mobil la Unibet? Este simplu, dă click pe "Sistem" pe talonul de pariere și scrie miza în dreptul sistemului pe care vrei să-l joci.

Ține cont că miza se va înmulți cu numărul din dreptul ei. De exemplu eu am scris 50 la Duble și în sistem 2 din 3 am 3 variante, adică o miză totală de 50 x 3 = 150 RON. Biletul se plasează, bineînțeles, dând click pe "Plasați pariul".

unibet mobil bilet sistem

Întrebări frecvente aplicație Unibet

Cum este mai bine să pariez de pe mobil la Unibet, din aplicație sau din browser?

Fără îndoială instalarea unei aplicații are mai multe avantaje comparativ cu plasarea pariurilor din browser. Prin intermediul unei aplicații vei rămâne logat constant în cont, vei primi notificări legate de evenimentele pe care ai pariat și vei fi anunțat atunci când un bonus este disponibil în contul tău. Acestea sunt doar câteva dintre avantajele pe care le vei avea dacă alegi să instalezi Unibet apk.

Cum descarci Unibet app pe Android?

Pentru a descărca aplicația de la Unibet va trebui să intri pe Google Play și să cauți aplicația de pariuri Unibet.

Cel mai bun tipster