Aplicația Unibet – cum o descarci și cum plasezi pariuri prin intermediul ei

0
301

Cum pariez de pe mobil la Unibet

Una dintre casele de pariuri preferate de pariorii români este Unibet. Cum majoritatea dintre noi avem obiceiul să pariem de pe mobil, deoarece este mult mai practic în aceste vremuri în care suntem în continuă mișcare, m-am gândit să-ți arăt cum se pariază de pe mobil prin intermediul Unibet app.

Deschide cont AICI la Unibet – bonus 300 RON

Cum pariez de pe mobil la Unibet

Până să pariezi de pe mobil va trebui să urmezi pașii:

  1. CLICK AICI și deschide cont la Unibet.
  2. Efectuează prima depunerd.
  3. Intră pe pagina Aplicații dând click pe butonul Aplicații de pe pagina principală a site-ului.
  4. Acolo dă click pe imaginea de sub Pariuri Sportive Unibet.

unibet aplicatie 2

Acum se va deschide o pagină de forma celei de mai jos, în care va trebui să dai click pe butonul Descarcă.

Vei fi întrebat dacă permiți instalarea din surse necunoscute. Aplicația descărcată de pe site-ul casei de pariuri Unibet este sigură, prin urmare dă click cu încredere pe Permite și, apoi, pe Instalare.

Ai finalizat descărcarea. Acum deschide instalația și loghează-te în cont. Îți va apărea pe ecran pagina principală, în care mai întâi vor fi afișate câteva promoții și cele mai importante evenimente din perioada respectivă. Dacă dai scroll mai jos vei vedea meciurile pe care poți paria live. Dacă vrei să vezi meciuri live video de pe telefon dă click pe a doua căsuță de sus (Transmisii Live).

pariuri mobil unibet 1

 

Cum plasezi un bilet simplu de pe mobil la Unibet

Pentru plasarea un bilet simplu pre-meci ai 2 variante:

1. Dacă știi deja pe ce meci vrei să pariezi sau din ce competiție este partida pe care vrei să pariezi apasă pe butonul “Căutare“, iar în căsuța “Căutare Sporturi, Ligi sau Echipe” scrii numele echipei / competiției. Eu am căutat Liverpool și cum vreau să pariez pe echipa de fotbal dau click pe prima din cele 2 opțiuni.

pariuri mobil unibet 2

2. Dacă vrei să răsfoiești oferta unui anumit sport și să alegi apoi meciul și pronosticul pe care joci pur și simplu dai click pe Sporturi și selectezi din lista afișată sportul care te interesează. Acum în prim plan îți sunt prezentate evenimentele disponibile pentru pariuri live și cele mai importante care încep în următoarele ore. Dacă vrei să vezi întreaga ofertă din fotbal dai click pe Răsfoire Fotbal.

pariuri mobil unibet 3

Acum va trebui să selectezi țara și competiția (așa cum se face și-n browser pe calculator). Sunt afișate meciurile din competiția aleasă – eu am selectat România Liga 1. Dacă vrei să pariezi pe rezultatul final al unui meci pur și simplu dai click pe cota sa, iar dacă vrei să vezi mai multe tipuri de pariuri pentru un meci trebuie să dai click pe meciul respectiv.

pariuri mobil unibet 4

Compartimentarea tipurilor de pariuri este similară ca pe calculator, așa că-ți va fi simplu să găsești un anumit tip de pariu dacă ai pariat până acum la Unibet de pe pc sau laptop.

Ai ales pariul dorit și se va deschide biletul de pariuri, unde trebuie să scrii miza pe care ai de gând s-o pariezi și să dai click pe “Plasați pariul” dacă vrei să plasezi un pariu single.

pariuri mobil unibet 5

Cum plasezi un bilet multiplu de pe mobil la Unibet

Pentru a menține pronosticul deja ales pe bilet dai click pe iconița “>” de pe talon și revii la căutarea unui nou pariu, așa cum am explicat mai sus.

Ai găsit și al doilea pronostic. Acum biletul de pariuri va fi comutat automat în “Combinație“. Dacă vrei să joci un pariu multiplu, precum biletul zilei de azi, scrii miza în căsuța disponibilă și dai click pe “Plasați pariul“. În cazul în care te-ai răzgândit și vrei să ștergi un meci de pe bilet dă click pe “x” din dreptul lui, iar dacă vrei să plasezi pariuri single pe pronosticurile alese dă click pe “Simple” și ține cont de ceea ce am scris mai sus.

pariuri mobil unibet 6

Cum plasezi un bilet tip sistem de pe mobil la Unibet

Ai ales minim 3 pronosticuri și vrei să joci un pariu sistem de pe mobil la Unibet? Este simplu, dă click pe “Sistem” pe talonul de pariere și scrie miza în dreptul sistemului pe care vrei să-l joci.

Ține cont că miza se va înmulți cu numărul din dreptul ei. De exemplu eu am scris 50 la Duble și în sistem 2 din 3 am 3 variante, adică o miză totală de 50 x 3 = 150 RON. Biletul se plasează, bineînțeles, dând click pe “Plasați pariul”.

pariuri mobil unibet 7

Deschide cont AICI la Unibet – ai bonus până la 300 RON!

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
60 din 90 67% +1043.00 Vezi Ponturi
2 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
78 din 146 53% +710.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here