Cum pariez online la Unibet?

0

Fără doar și poate Unibet este unul dintre operatorii preferați de pariorii români în 2021. Dacă într-un alt articol ți-am arătat cum deschizi cont la Unibet, acum îți voi explica cum să plasezi pariuri la această casă de pariuri.

Deschide cont AICI la Unibet și ia bonusul!

Dacă nu vrei să citești toate informațiile de mai jos poți urmări modul în care plasezi un pariu la Unibet în următorul tutorial video:

1. Alegerea pronosticurilor

Primul pas pentru plasarea unui pariu este alegerea unui pronostic. Acest lucru se face extrem de simplu. După ce te-ai logat în cont în partea stângă a paginii selectează sportul pe care vrei să mizezi. După ce ai selectat sportul vor fi afișate, tot în partea stângă a paginii, competițiile disponibile sau țările și apoi competițiile, după caz.

O să iau în cele ce urmează un exemplu la fotbal, deoarece este cel mai popular sport pe care se pariază. Am ales sportul și apoi am selectat țara și competiția.

Unibet listă competițiiÎn acest moment vor fi afișate în pagină toate meciurile disponibile din campionatul respectiv. Dacă vrei să plasezi un pariu pe rezultatul final (1X2) dă pur și simplu click pe cota lui. Aceasta se va îngălbeni, precum poți vedea și-n imaginea de mai jos.

Unibet selectare pronosticÎn caz că dorești să plasezi un alt tip de pariu dă click pe meciul în cauză. Acum vor fi afișate opțiunile de pariere pentru meciul selectat. Dacă vrei să-ți fie afișate tipurile de pariuri pentru alte categorii dă click pe categoria respectivă.

Unibet ofertă meci2. Cum pariez la Unibet

2.1 Plasarea unui bilet simplu la Unibet

Ai găsit pronosticul dorit și ai dat click pe el. Acesta va apărea acum în partea dreaptă a paginii pe biletul de joc. Dacă vrei să pariezi un bilet simplu doar pe acest pronostic scrii miza pe care dorești s-o juci, în imaginea de mai jos miza scrisă fiind 10 RON.

Unibet pariuri - bilet simplu2.2 Plasarea unui bilet multiplu la Unibet

În caz că vrei să plasezi un bilet multiplu continui să selectezi pronosticurile dorite, așa cum am explicat mai sus. În momentul în care ai minim 2 pronosticuri biletul de joc se va schimba automat din Simplu în Combinație.

Am ajuns la final și vrei să joci biletul. Nu-ți rămâne decât să scrii miza dorită, așa cum am arătat și la biletul simplu. În imaginea de mai jos miza biletului este de 30 RON.

Unibet pariuri - bilet multiplu

2.3 Plasarea unui bilet tip sistem la Unibet

Ți-am arătat cum se joacă un bilet simplu și unul multiplu. Acum să vedem cum plasăm un bilet tip sistem, respectiv tip sistem cu baze.

Dacă dorești să joci un bilet tip sistem dă click pe opțiunea “Sistem” de pe biletul de pariuri și mai departe vor fi afișate opțiunile de sisteme disponibile. Trebuie să scrii miza în dreptul sistemului dorit.

În imaginea de mai jos eu am scris miza în dreptul la “4 selecții”, ceea ce înseamnă că vreau să joc un sistem 4 din 5.

Unibet pariuri - bilet în sistemAm scris miza de 10 RON, dar aceasta este pentru o singură combinație. Miza totală pe care o voi plăti în acest caz este de 10 RON / variantă x 5 variante = 50 RON. Atenție la acest aspect deoarece este diferit față de pariurile offline, acolo unde miza se împarte la numărul de variante posibile.

N-am scris până acum, dar bănuiesc că este evident. Pentru ca un bilet să fie jucat trebuie să dai click pe “Plasați pariul”.

La pariurile tip sistem putem vedea și cota pentru fiecare combinație în parte. Acest lucru este posibil atâta timp cât numărul de combinații nu este foarte mare. Pur și simplu dai click pe numărul de selecții din dreptul sistemului dorit și, așa cum poți vedea și-n imaginea de mai jos, vor afișate variantele separat.

sistem pariuri la unibet2.4 Plasarea unui bilet în sistem cu baze la Unibet

Din păcate la Unibet nu putem paria pe bilete cu bază.

Foarte probabil acum ești lămurit cum joci un bilet și nu te vei mai întreba cum pariez la Unibet? În cazul în care este ceva neclar nu ezita să lași un comentariu în secțiunea de mai jos.

În final vreau să te mai informez că bonusul oferit de Unibet este de 100% din suma depusă, până la 300 RON, plus 100 de rotiri gratuite la jocul de cazino Burning Hot.

Deschide cont AICI la Unibet!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
5 din 5100%+315.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here