Cum pariez online la Unibet?

1102

Unibet (deschide cont – bonus 250 RON) este fara doar si poate unul dintre operatorii preferati de pariorii romani la momentul actual. Dupa ce ti-am aratat cum sa deschizi cont la Unibet  acum iti voi explica cum sa plasezi pariuri la aceasta casa de pariuri

Mai vreau sa te informez ca bonusul Unibet consta intr-un prim pariu fara risc pana la 250 RON. In cazul in care urmeaza sa efectuezi primul pariu, sfatul meu este ca valoarea acestuia sa fie cat mai apropiata de 250 RON pentru ca n-ai ce pierde!

Primul pas pentru plasarea unui pariu este alegerea unui pronostic. Acest lucru se face extrem de simplu. Dupa ce te-ai logat in cont intra in partea stanga a paginii si selecteaza sportul pe care vrei sa mizezi. Dupa ce ai selectat sportul vor fi afisate, tot in partea dreapta a paginii, competitiile disponibile sau tarile si mai apoi competitiile, dupa caz.

O sa iau in cele ce urmeaza un exemplu la fotbal deoarece este cel mai popular sport pe care se joaca pariuri. Am ales sportul si apoi am selectat tara si competitia.

unibet-pariu1In acest moment vor fi afisate pe pagina toate meciurile disponibile din campionatul respectiv. Daca vrei sa plasezi un pariu pe rezultatul final 1, x, 2 da pur si simplu click pe cota lui. Aceasta se va ingalbeni, precum poti vedea si in imaginea de mai jos.

unibet-pariu2In caz ca doresti sa plasezi un alt tip de pariu da click pe meciul in cauza. Acum vor fi afisate optiunile de pariere pentru meciul selectat. Daca vrei sa-ti fie afisate tipurile de pariuri pentru alte categorii da click pe categoria respectiva, adica in imaginea de mai jos pe “Timp regulamentar”, “Repriza” etc.

unibet-pariu3Am gasit pronosticul dorit si am dat click pe el. Acesta va aparea acum in partea dreapta a paginii pe biletul de joc. Daca vrem sa pariem un bilet simplu doar pe acest pronostic scriem miza pe care dorim s-o jucam, in imaginea de mai jos miza scrisa fiind 10 RON.

unibet-pariu4In caz ca vrem sa plasam un bilet multiplu (cu mai multe pronosticuri) continuam sa selectam pronosticurile dorite, asa cum am explicat mai sus. In momentul in care avem minim 2 pronosticuri biletul de joc se va schimba automat din Simplu in Combinatie.

Am ajuns la final si vrem sa jucam biletul. Nu ne ramane decat sa scriem miza dorita, asa cum ti-am aratat si la biletul simplu. In imaginea de mai jos miza biletului este de 30 RON.

unibet-pariu5Ti-am aratat cum se joaca un bilet simplu si unul multiplu. Acum hai sa vedem cum plasam un bilet tip sistem, respectiv tip sistem cu baze.

Daca dorim sa jucam un bilet tip sistem dam click pe optiunea “Sisteme” de pe talonul de pariuri si mai departe vor fi afisate optiunile de sisteme disponibile. Trebuie sa scriem miza in dreptul sistemului dorit. In imaginea de mai jos eu am scris miza in dreptul la “4 selectii”, asta insemnand ca vreau sa joc un sistem 4 din 5.

unibet-pariu6Am scris miza de 10 RON, dar aceasta este pentru o singura combinatie. Miza totala pe care o vom plati in acest caz este de 10 RON / varianta x 5 variante = 50 RON. Atentie la acest aspect deoarece este diferit fata de pariurile offline, acolo unde miza se imparte la numarul de variante posibile.

N-am spus pana acum, dar banuiesc ca este evident. Pentru ca un bilet sa fie jucat trebuie sa dai click pe “Plasati pariul”.

Cum jucam bilet cu baza la Unibet?

Din pacate la casa de pariuri Unibet nu mai putem paria pe bilete cu baza.

La pariurile tip sistem putem vedea si cota pentru fiecare combinatie in parte. Acest lucru este posibil atata timp cat numarul de combinatii nu este foarte mare. Pur si simplu dai click pe numarul de selectii din dreptul sistemului dorit si, asa cum poti vedea si in imaginea de mai jos, vor afisate variantele separat.

unibet-pariu7Foarte probabil te-ai convins cat de usor este sa plasezi un pariu la Unibet, fie ca vorbim despre un bilet simplu, multiplu sau despre un sistem.

Daca vrei sa pariati la cel mai mare operator de pariuri online licentiat in Romania iti recomand sa dai CLICK AICI. Vei beneficia de un prim pariu fara risc, pana la cel mult 250 RON

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here