Discutii și păreri despre Unibet

6
1723

Discutii si pareri despre Unibet

Considerată de majoritatea pariorilor experimentați drept cea mai bună casă de pariuri online licentiață în România, Unibet este cu siguranță un nume de luat în calcul și dacă vrei să începi acum să pariezi online.

Deschide cont AICI la Unibet – bonus 300 RON!

În continuare îți voi prezenta părerea mea despre casa de pariuri Unibet, părere structurată concret pe mai multe puncte care ar trebui să intereseze pariorii.

Păreri despre Unibet

 • interfața site-ului – după o perioadă în care a avut probleme la acest capitol a reușit să aducă îmbunătățiri și acum site-ul se prezintă la nivelul așteptărilor.
 • comision la depunere – la depunerea cu Paysafecard percepe un comision de 5%, iar la depunerile prin celelalte metode de plată taxa oprită este de 2%.
 • oferta de bun-venit: bonusul de 100% din prima depunere până la 300 RON de la Unibet este o ocazie bună de a mări banca de pariere încă din start.
 • oferta de pariere – în privința ofertei pot spune că este printre primele, dacă nu chiar prima casă de pariuri (mă refer la cele licențiate în România); avem foarte multe sporturi, foarte multe tipuri de pariuri, inclusiv o gamă vastă de handicapuri asiatice, cum doar la 888sport și Admiral am mai văzut.
 • meciuri live video – casa de pariuri transmite și meciuri live video, care pot fi văzute GRATUIT, dacă balanța contului este mai mare de 0.
 • aplicație pentru pariuri de pe telefon sau tabletă – avem aplicație de pariuri pentru mobil foarte bună, neexistând practic vreo diferență între parierea de pe telefon și cea de la pc.
 • live chat în limba română – 14 ore din 24, zi de zi; reprezintă un mare plus deoarece atunci când ai o nelămurire sau o problemă nu mai trebuie să pierzi timpul cu schimbul de mail-uri, ai intrat pe live chat și-n măsura-n care problema ta este rezolvabilă pe moment vei primi asistența necesară.
 • mai multe tipuri de jocuri de noroc – este singurul site licențiat care oferă atât pariuri sportive, jocuri de casino și poker, cât și bingo online.

Dacă ai obiecții la ceea ce am scris în acest articol sau dacă ai o anumită părere despre Unibet lasă un comentariu. Având mai multe opinii ne putem da seama care sunt plusurile și minusurile agenției.

Pariază la Unibet! Click AICI pentru a lua bonusul!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
30 din 45 67% +825.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
54 din 102 53% +460.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
33 din 54 61% +310.00 Vezi Ponturi

6 COMENTARII

 1. Cei mai tepari. Afiseaza promotia apoi o scot dupa ce ai bagat banii .daca ii intreb ila suport spun ca promotia a trecut desi ea aparea incont la bonusuiri .Pe astia Protectia Consumatprului nu-i vede?

 2. Nu pot sa imi închid contul
  Ma pune sa imi scriu parola si imi zice ca nu e corecta, va dati seama ca nu se poate pune problema ca nu e corecta fiindca intru in cont cu ea si merge .
  Știe cineva care este problema sau cei de la unibet sunt chiar cum am crezut eu ?

  • Ia legatura cu ei si solicita inchiderea contului daca nu merge. Vezi ca daca iei aceasta decizie si vrei sa joci din nou la ei peste 2-3-10 ani n-o vei mai putea face.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here