Discutii si pareri despre Unibet

871

Unibet (deschide cont – bonus 250 Ron) este considerata de majoritatea pariorilor experimentati drept cea mai buna casa de pariuri online licentiata in Romania. Distinctiile primite de agentie de-a lungul anilor a facut-o sa aiba acest statut.

In continuare iti voi prezenta parerea mea despre agentia de pariuri Unibet, parere structurata concret pe mai multe puncte care ar trebui sa intereseze pariorii.

Pareri despre Unibet

 • interfata site-ului – dupa o perioada in care a avut probleme la acest capitol a reusit sa aduca imbunatatiri si acum site-ul se prezinta la nivelul asteptarilor.
 • comision la depunere – la depunerea cu Paysafecard percepe un comision de 3%
 • oferta de bun venitprimul pariu 100% fara risc pana la 250 RON de la Unibet este o ocazie buna de a mari banca de pariere fara niciun risc. De exemplu poti sa pariezi primul pariu cu 250 RON pe un bilet de cota 4 si daca il prinzi ai luat 1.000 RON, iar daca nu primesti cei 250 RON inapoi.
 • oferta de pariere – in privinta ofertei pot spune ca este printre primele, daca nu chiar prima casa de pariuri (ma refer la cele licentiate in Romania); avem foarte multe sporturi, foarte multe tipuri de pariuri, inclusiv o gama vasta de handicapuri asiatice, cum doar la 888sport am mai vazut.
 • meciuri live video – casa de pariuri transmite si meciuri live video, ce pot fi vazute daca balanta contului este mai mare de 0, fiind una din putinele agentii licentiate care ofera aceasta facilitate.
 • aplicatie pentru pariuri de pe telefon sau tableta – avem aplicatie de pariuri pentru mobil foarte buna, neexistand practic vreo diferenta intre parierea de pe telefon si cea de pe pc.
 • live chat in limba romana – 14 ore din 24, zi de zi; reprezinta un mare plus deoarece atunci cand ai o problema nu mai trebuie sa pierzi timpul cu schimbul de mail-uri, ai intrat pe live chat si in masura in care problema ta este rezolvabila pe moment vei primi asistenta necesara.
 • mai multe tipuri de jocuri de noroc – este singurul site licentiat care ofera atat pariuri, jocuri de casino si poker, cat si bingo online.

Daca ai obiectii la ceea ce am scris eu in acest articol sau daca ai si tu anumite pareri despre Unibet lasa-le ca si comentariu. Avand mai multe opinii ne putem da seama care sunt plusurile si minusurile agentiei.

Pariaza la Unibet! Click AICI pentru un pariu fara risc de pana la 250 RON!

Poate te intereseaza si:

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

3 COMENTARII

 1. Nu pot sa imi închid contul
  Ma pune sa imi scriu parola si imi zice ca nu e corecta, va dati seama ca nu se poate pune problema ca nu e corecta fiindca intru in cont cu ea si merge .
  Știe cineva care este problema sau cei de la unibet sunt chiar cum am crezut eu ?

  • Ia legatura cu ei si solicita inchiderea contului daca nu merge. Vezi ca daca iei aceasta decizie si vrei sa joci din nou la ei peste 2-3-10 ani n-o vei mai putea face.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here