Unibet abandon tenis – cum se validează biletul

Scris de Laur198523/01/2024

Dacă pariezi pe tenis sunt sigur că te va interesa acest articol. Spun asta deoarece în cele ce urmează îți voi prezenta cum se validează pariurile pe tenis la Unibet în cazul în care un jucător se retrage. Găsești mai jos toate informațiile de care ai nevoie.

logo unibet alb

300 RON pariu fără risc +
200 Rotiri Gratuite

unibet abandon tenis cum se validează biletul

Regulă generală pentru validarea pariurilor

Toate pariurile plasate pe tenis la Unibet rămân valabile în cazul în care se modifică terenul (teren acoperit sau în aer liber) sau tipul suprafaței de joc, evident dacă nu este specificat alt lucru în această privință.

Reguli la pariuri pe tenis când un jucător se retrage

Dacă unul dintre jucătorii implicați într-un meci pe care ai pariat se retrage, indiferent de motiv, trebuie să cunoști următoarele reguli de validare a pariurilor la Unibet online:

  • Pariurile pe câștigător - pentru ca pariurile să rămână valabile este necesar ca cel puțin un set să fie încheiat complet. Apoi pariurile pe câștigător nu mai țin cont de eventualele retrageri, descalificări etc. Dacă un jucător se retrage adversarul va fi considerat automat câștigător al acelei partide.
  • Pariurile de tipul Peste/Sub și Handicap - dacă în momentul retragerii unui jucător pariul plasat pe Peste/Sub sau Handicap nu mai poate fi influențat (indiferent de orice altă eventuală desfășurare ulterioară a meciului) atunci el se validează în consecință. Evident că se adaugă numărul minim de game-uri ce ar putea fi jucat în continuare. De exemplu, dacă pariezi pe "Peste 3.5 seturi" într-un meci de 5 seturi, iar la scorul de 1-1 un jucător se retrage, atunci pariul va fi considerat automat câștigător, deoarece desfășurarea ulterioară a meciului oricum ar fi implicat un scor de cel puțin 1-3 sau 3-1 la seturi. Pariurile nestabilite în momentul retragerii unui jucător vor fi considerate nule (cota 1).
  • Pariurile pe "Scor exact", "Impar/Par" și ofertele care se referă la câștigătorul unei anumite perioade din meci (Primul la 5 game-uri etc.) - pentru a rămâne valabile trebuie ca respectiva parte din meci să fie încheiată.

Cu excepția tipurilor de pariuri amintite mai sus, pentru toate celelalte pronosticuri tenis este necesar să fie finalizat cel puțin un set din meci pentru ca acestea să rămână valide, cu excepția ofertelor la care rezultatul a fost deja stabilit sau nu mai poate fi influențat în niciun mod de orice desfășurare ulterioară a partidei.

Alte informații despre validarea pariurilor pe tenis la Unibet

  • În cadrul meciurilor de dublu, în cazul în care unul dintre jucători este înlocuit toate pariurile devin nule.
  • În cazul în care nu este specificată o altă regulă, toate pariurile plasate pe meciurile de tenis din Cupa Davis vor fi anulate dacă respectivul meci se va juca în alt format decât "Cel mai bun din 5 seturi".
  • Rezultatele dintr-un "Pro Set" vor contribui doar la validarea următoarelor tipuri de pariuri: Câștigător meci, Handicap Set, Parierea pe Set și Total Seturi. Orice alt pariu este considerat nul, cu excepția cazului în care rezultatul a fost deja stabilit anterior.
  • Dacă este utilizat un "Tie-break de meci" pentru stabilirea câștigătorului, atunci respectivul tie-break va fi considerat drept un singur game. De exemplu dacă un meci are următoarele scoruri: 6-2 (set 1), 4-6 (set 2), 10-8 (tie-break de meci), atunci numărul total de game-uri jucate va fi considerat 19 (6+2+4+6+1).

Acestea sunt regulile pe care trebuie să le cunoști despre validarea pariurilor pe tenis la această casă de pariuri. Dacă mai ai vreo întrebare cu privire la un pariu te invit să lași un mesaj în secțiunea de comentarii și îți voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

S-ar putea  te intereseze și: