Unibet live TV – urmărești meciuri video gratis

0

La Unibet ai posibilitatea să vezi evenimente sportive în direct gratuit. Ai acces la sute de meciuri în decursul unei luni, meciuri pe care dacă ai fi vrut să le fi văzut în alt mod aveai nevoie să plătești sume de bani.

BONUS PRIMA DEPUNERE

unibet casino logo 2021

Încasează bonus 100% până la 300 RON + 100 Rotiri Gratuite

Unibet Live Tv

Cum poți vedea meciuri live video gratuit la Unibet!

Pentru a accesa serviciul Unibet Live Streaming ai nevoie de un cont la această casă de pariuri online. Înregistrează-te AICI!

După aceea este necesar să ai și bani în cont sau să fi plasat un bilet la Unibet în ultimele 24 de ore. În oricare din aceste 2 situații vei putea să vezi meciuri live video gratis de pe orice dispozitiv dorești, inclusiv din Unibet app.

Prin urmare sfatul meu este să-ți lași tot timpul în cont măcar 1 RON, pentrru a avea acces la live streamingul de la Unibet.

Meciurile care vor fi transmise prin serviciul Unibet TV au în dreptul lor (înaintea cotelor) un ecran precum cel din imaginea de mai jos.

Unibet Tv Streaming

Programul complet de transmisiuni live video de la Unibet îl vei găsi dacă dai click pe STREAMING în bara de meniu de pe pagina principală unibet.ro.

Unibet Streaming Live

Ce competiții sunt transmise live video la Unibet TV live?

După cum scriam la începutul articolului la Unibet TV sunt transmise lunar sute de evenimente sportive. Din acest motiv este greu să-ți prezint aici o listă completă a competițiilor, dar mă voi referi la cele mai importante dintre ele:

  • Fotbal - Spania La Liga, Italia Serie A sau Franța Ligue 1 sunt doar cele mai importante competiții acoperite integral la Unibet TV, dar pe lângă ele mai avem Anglia Championship, primele ligi din Belgia sau Olanda, Portugalia Primeira Liga, Turcia Super Lig etc.
  • Tenis - cele mai tari turnee de tenis beneficiază de live streaming la Unibet.
  • Hochei pe gheață - indiferent dacă vrei să vezi spectacolul din NHL sau meciuri din KHL sau SHL o vei putea face gratuit în orice zi din an.
  • Baschet - NBA sau Euroliga sunt doar competițiile principale care beneficiază de streaming live.
  • Tenis de masă, darts, baseball MLB, handbal, darts sau badminton sunt alte sporturi acoperite de Unibet TV live.

De ce este util un serviciu de streaming live!

Să urmărești meciuri live te ajută foarte mult ca parior. Dacă la TV avem doar ligile de top, la case de pariuri online, precum Unibet, avem acoperite foarte multe competiții. Astfel vei putea urmări anumite campionate sau anumite echipe și pe baza a ceea ce vezi vei putea analiza mai bine ulterior meciurile din campionatele respective.

Alte persoane plătesc bani mulți pentru a vedea meciurile dintr-un sezon de NBA. Noi o putem face gratuit la Unibet TV și acesta nu are cum să nu fie un avantaj.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi