Verificarea contului la Unibet

0

Ai cont la Unibet? Vezi că este necesar să faci verificarea lui în maximum 30 de zile din momentul efectuării primei depuneri. 

Unibet Verificarea Contului

Cum se face la Unibet verificarea contului? 

Este simplu, urmărește clipul de mai jos sau citește în continuare acest articol pentru a afla toate detaliile de care ai nevoie!

Înregistrează-te AICI la Unibet și ai bonus 100% până la 300 RON la pariuri sportive și concomitent 100 de rotiri gratuite!

Mai întâi trebuie să te loghezi în contul creat la Unibet și în partea dreptă sus să dai click pe balanța contului. 

Acum dă click pe Contul meu și se va deschide o pagină de forma celei de mai jos. În meniul din partea stângă selectează Detaliile contului și dă click pe Verificarea contului.

Unibet Verificare Identitate

În continuare trebuie să încarci:

  • o poză a unui act de identitate (buletin, pașaport). 
  • o dovadă a adresei, categorie în care se încadrează un extras de cont bancar sau o factură de utilități.

După ce ai încărcat documentele trebuie să apeși pe butonul prin care le trimiți către staff-ul Unibet.

Eu am efectuată verificarea contului, așa că nu-ți pot arăta exact cum arată pagina respectivă.

În maxim 3-5 zile lucrătoare, după ce documentele tale au fost verificate, vei fi înștiințat pe e-mail dacă totul este în regulă cu ele.

Ca să nu ai parte de un răspuns negativ asigură-te că la poza actului de identitate toate colțurile sunt vizibile, iar la factura de utilități sau extrasul de cont bancar este clară adresa scrisă pe aceasta și documentul nu are o vechime mai mare de 3 luni.

În cazul în care ai neclarități legate de verificarea contului la Unibet lasă un comentariu și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp. 

Dacă ai o problemă specifică contului tău în ceea ce are legătură cu verificarea acestuia ia legătura cu serviciul de relații cu clienții de la Unibet accesând Centrul de informații de pe pagina operatorului. În pagina care se va deschide selectezi Contul meu, apoi Verificarea, dai click pe un plus din dreptul unei întrebări, apeși pe Contacteaza-ne și dacă faci acest lucru în intervalul orar 9-24 vei avea posibilitatea să intri într-o conversație cu un operator unibet pe live chat.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
5 din 771%+290.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here