Jocul de bingo la Vlad Cazino

0
187

Jocul de bingo la Vlad Cazino Vlad Cazino are platforma de bingo, fiind al doilea operator care ofera posibilitatea sa joci bingo pe internet. In acest articol iti voi prezenta toate detaliile legate de sala de bingo Vlad Cazino, dar mai intai iti voi prezenta avantajele acestui joc pe internet.

Deschide cont AICI la Vlad Cazino pentru a juca bingo online!

Pasionatii de jocuri de noroc cu siguranta stiu de mult timp de bingo, de pe vremea cand acesta se juca in “strada”, insa odata cu evolutia tehnologiei, salile de bingo s-au mutat pe internet.

De ce ar trebui sa joci bingo online?

In primul rand este mult mai comod si-ti poti incerca norocul direct de pe telefonul mobil. In plus, ai sansa de a castiga premii consistente, iar cu o investitie minima poti da “lovitura”, castigand jackpot-uri in diferite camere. De asemenea, iti sunt furnizate toate informatiile si detaliile de care ai nevoie, astfel ca si fara sa fi jucat vreodata la bingo vei intelege extrem de rapid mecanismul jocului.

Cum joci bingo online la Vlad Cazino?

Pentru a accesa platforma de bingo tot ceea ce trebuie sa faci este sa te loghezi in contul de utilizator, iar apoi sa dai click pe butonul “BINGO” aflat in meniul din partea superioara a paginii.

Se va deschide o pagina in care vor fi afisate toate camerele de joc – Recreatie, Salonul Festiv, Valea Liliecilor, Garajul, Avariul Mansarda si Galeria. Vei vedea usor miza minima necesara pentru a juca bingo in respectiva camera, precum si tipul de joc pe care il vei gasi acolo.

De asemenea, in partea dreapta a paginii vei gasi informatii despe ultimii castigatori, dar si despre jackpot-urile disponibile in momentul respectiv.

Incearca AICI jocul de bingo la Vlad Cazino!

vlad cazino camere bingo

Ce tipuri de jocuri sunt oferite de Vlad Cazino?

Vlad Cazino ofera 3 tipuri de jocuri de bingo si anume:

  • Jocul 90-Ball – aceasta este varianta clasica de bingo, la care cartonul este format din 3 randuri si 9 coloane. Fiecare rand contine 5 numere si 4 pozitii libere. In total sunt disponibile pentru joc 15 numere. Exista premii pentru o linie, pentru 2 linii sau pentru intregul carton.
  • Jocul 75-Ball – tichetul contine la acest joc un numar de 5 randuri si 5 coloane. Exista numere in fiecare pozitie, cu exceptia celei centrale, acolo unde este plasata o stea. Sunt un total de 5 premii, incepand cu o singura linie. In cazul unei singure linii, aceasta poate fi orizontala, verticala sau in diagonala, insa pentru urmatoarele premii se iau in considerare doar liniile orizontale.
  • Jocul 75-Ball Variant – este foarte asemanator cu jocul 75-Ball, doar ca aici cartonul de joc nu mai contine acea stea in mijloc, ci numere pe fiecare pozitie (25 in total). In cadrul acestui joc nu mai poti cumpara un singur tichet, ci doar bilet care contine 3 cartoane. Trebuie sa mai stii ca numerele nu se vor repeta pe cele 3 cartoane, deci vei avea numere de la 1 la 75 in diferite combinatii.

Cum cumperi cartonul de joc?

Este foarte simplu sa incepi sa joci bingo la Vlad Cazino. In primul rand trebuie sa intri in camera de joc preferata. Odata ce ai accesat aceasta camera se va deschide o pagina care arata in felul urmator:

Eu am intrat de exemplu, in camera “Salonul Festiv”. Vei observa mai multe cartoane de joc disponibile pentru a fi cumparate. Poti alege unul sau mai multe tichete de joc. Deasupra acestora va fi afisat numarul de tichete selectate, precum si suma de bani pe care trebuie s-o platesti. Daca totul este in regula, ceea ce trebuie sa faci este sa apesi pe butonul galben “Cumparare pentru 1.60 RON” (in cazul meu) si ai intrat in joc.

Tot in partea de sus a paginii exista un cronometru, care arata timpul ramas pana la urmatoarea extragere.

Cumpara AICI tichete de bingo la Vlad Cazino!

De asemenea, daca dai click pe prima sectiune, in care scrie “Salonul Festiv Bingo Life Classic”, vei vedea jackpoturile disponibile, precum si premiile care se acorda in functie de numarul de linii prinse.

Preturile biletelor de bingo si jocuri private

Dupa cum ai vazut, la Vlad Cazino exista in momentul de fata 7 camere de bingo online. In continuare ti le prezint si iti spun si care este costul unui tichet de joc:

  • Recreatie – cost tichet 2 RON.
  • Valea Liliecilor – cost tichet 0.20 RON.
  • Salonul Festiv – cost tichet 0.40 RON.
  • Garajul – cost tichet 0.20 RON.
  • Galeria – cost tichet 0.72 RON.
  • Acvariul – cost tichet 4 RON.
  • Mansarda – camera privata.

Pentru a putea juca bingo pe internet in camera “Mansarda”, trebuie sa cumperi tichete in celelalte camere in valoare totala de 60 RON. Apoi, vei avea acces in aceasta camera privata de bingo.

Sistemul de loialitate la bingo Vlad Cazino

Sa nu crezi ca Vlad Cazino nu-si rasplateste clientii pasionati de bingo online. In functie de activitatea pe care o ai pe aceasta platforma vei aduna puncte de experienta, care te vor conduce catre nivelul urmator.

De fiecare daca cand progresezi in nivel vei avea parte de o rotire la roata de loialitate. Fiecare rotire iti garanteaza un castig, iar daca primesti sageata spre partea interioara, recompensele vor fi si mai mari si poti castiga chiar si un jackpot consistent. Cu cat joci mai mult si avansezi in nivel, cu atat recompensele vor fi mai mari.

Turnee de bingo online

Vlad Cazino organizeaza periodic si turnee de bingo online. Aceastea difera ca durata de la cateva zile si pot ajunge chiar la saptamani. Fiecare turneu are propriile reguli si se premiaza in general numarul de linii obtinute. In functie de pozitia ocupata la finalul turneului te poti alege cu castiguri importante.

Bingo pe mobil la Vlad Cazino

Daca vrei sa joci bingo online direct de pe telefonul mobil, atunci poti sa faci acest lucru la Vlad Cazino. Este foarte usor si tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi vladcazino.ro de pe dispozitivul tau si sa selectezi platforma de bingo. Nu este nimic diferit fata de versiunea de desktop si vei putea juca foarte usor bingo pe internet de oriunde te-ai afla.

Despre Vlad Cazino

Vlad Cazino a intrat pe piata din Romania in data de 12 februarie 2018. Are o licenta de operare pe teritoriul tarii noastre valabila pana pe 31.08.2026. Cu o interfata a site-ului usor de folosit si care raspunde repede la comenzi, cu un bonus foarte atractiv de bun venit oferit clientilor la prima depunere si cu un serviciu de live chat unde vei primi ajutor intr-un timp foarte scurt, Vlad Cazino a intrat deja pe lista celor mai bune casinouri online din Romania.

Deschide cont AICI la Vlad Cazino pentru a juca bingo online!

Ti-am prezentat toate detaliile legate de platforma de bingo online oferita de Vlad Cazino, care a devenit astfel a doua astfel de sala ce poate fi accesata de catre jucatorii romani. Nu mai sta pe ganduri si profita de bonusul pe care Vlad Cazino il ofera la prima depunere.

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
33 din 49 67% +980.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
62 din 113 55% +915.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
45 din 70 64% +677.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here